nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • fatallerror
    kapcsolj ki minden rásegítést és hipphopp a kavicságyban vagy :] az mondjuk nekem fura h amint a kavicságyba jutok indíthatom újra a versenyt mert annyira irányítatlan lesz a gép, nem tudom h a valóságban tényleg ennyire megfogja e a kavics az autót
    na mind1 nem tökéletes játék és nem is lesz tökéletesen szimulátor, bérelj egy ilyen menő autót meg béreld ki a hungaroringet és vezess élőben, akkor meg belekötsz az éppen vezetett autóba stb a valóságba is belekötnétek én azt mondom
    szerintem fejlődött a játék és ez az nfs van a legközelebb a valósághoz, legközelebb megint jobb lesz. nekem is elég ócskának tűnt elsőre míg benem állítottam mindent a játékban
    aki meg billel játszik és csodálkozik h nem hasonlít szimulátorra annak awsd van a kocsijában is v mi?
    nekem csak x360as gamepadom van ami nem kormány de a ravasz miatt sokkal jobb mint a bill
    és ne erőltessétek már egymásra az akaratotokat! had döntse már el mindenki h tetszik e neki v sem, nem kell itt bunyózni tisztelet a kivételnek