nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • alma2
    a "ver szimulator" es az arkad jatek kozott is meg lehet talalni az egyensulyt, nem fekete-feher a vilag, de ezek ugy lementek az osvenyrol, hogy sosem talalnak vissza. Vagyis nem azzal van a problemam, hogy nem szimualtor (annak ellenere, hogy mast sem lehetett hallani a reklamokban milyen valosagos lesz, bar lehet, hogy arra gondoltak a pilota feje remeg, mint egy bologatos kutya, hatha elhanyod magad 5 perc jatek utan) hanem, hogy rajzoltak volna inkabb leggomb rozsaszin kismalacokat autok helyett, amit a madzagukon rangatok, ha mar ugy viselkednek, akkor meg elveztem is volna, illetve le is toltak volna a torkomon, hogy egy ujabb mario kart vetelytars kerult a koztudatba. De a nagyobb a fustje mint a langja dolog az EA-nal nagyon megy. TDU2 ugyanez.
    HA megvettem volna, masnap visszaviszem a boltba, hogy mi ez a f*s, vajon mukodik itt is, hogy szo nelkul visszaadjak a penzem ?

Pl a pro street sem volt ilyen idegesito, legalabbis abban mas volt bosszanto, de azzal relative meg sokat is jatszottam.