Mar nem emlekeztem miert elt meg olyan rovid idot a gepemen a shift 1, de a masodik resz feltelepites utan negyed oraval maris visszajottek az emlekek.
Ha tullendul az ember azon, hogy nem lehet iranyitast beallitani verseny kozben csak ha kilepek a fomenube, az ffb erteket nekem veletlenszeruen valtozott palyankent, az atlahatatlan, iranyithatatlan menurendszerrol nem is beszelve. (valami megy egerrel, valamihez billenytu kell) Sot meg olyat sem lattam, hogy "F" betut kelljen nyomni, ha hozzaszeretnek rendeleni valamit egy funkciohoz, meg lehetne sorolni ezeket a bosszanto dolgokat. Szoval ha eljut a vezetesig, minden segitseget kikapcsol, majd faltol falig megy, felmerul benne, uristen az agyammal van baj kitorlodott minden ami a sok ev alatt beleepult a vezetessel kapcsolatban, vagy ez a jatek egy irdalmatlan egy f.s, leginkabb egy vizisi szimulatorhoz hasonlit, mintha egy lathatatlan kotel ami az elso rendszam kozelebe van erositve, mindig visszarangatna egyenesbe az autot, ha akarom, ha nem, illetve szorgos kismalacok mindig kiloknek a segget a legkisebb iranyvaltaskor is, hogy biztos bevedd a kanyart driftelve a leggyengebb autoval is, valami hihetetlen idetlen es valotlan osszkepet ad, amivel nem tudtam mit kezdeni.
Teny, nem vezettem olyan fullextras mai autokat, amiben minden letezo es nem letezo menetstabilizator letezik (bar a jatekban ki volt kapcsolva minden ) de ha igy viselkednek az autok ujabban, akkor sosem valok meg a regiektol. Miutan felidegeltem magam, gyorsan elinditva egy par regi jol bevalt szimulatornak szant jatekot, teljes iranyithatosag jellemezte mindegyiket, igy megnyugodtam ismet csak a jatekkal van a baj meg nincs alzheimerem.
Ja igen, hogy valami pozitivat is mondjak, jobban nez ki mint az elodje :)