Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Hogy azért ellent mondjak magamnak is.

Szerintem ha a Race07-et shift köntösbe bujtatnánk, akkor az egyik legütõsebb autós játék kelne életre, amit imádna mindenki.
Black Ghost
akkor....-van, -lesz 😊
antgecc
Igazatok lehet...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

közbe megtaláltam a keresõvel.
Csak nem a saját fórumokba keresett. ez az?!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1296832126

Black Ghost
-nincs, -lesz 😊
Off topik van vagy lesz ahol majd le lehet tölteni?

Black Ghost
Igaza van Muttleynak, szó sem volt SZIMes fizikáról, sõt direkt kijelentették (már az elsõ résznél is) hogy nem ez a cél, hanem az hogy úgy érezd magad mintha tényleg egy valós versenyen vennél részt. Látvány, hangulat, tehát hogy ezekben legyen realisztikus, mit ahogy te is írtad "legélethûbb élmény...", és ehhez nem feltétlenül szükséges a valós gumikopás, kerékdõlés, váltóáttétel, üzemanyag szint, stb...
Totti5
"racing game" az lesz? teljes mértékben!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
te is 😊
egy kis értelmezés
az eddigi legreálabb, élethûbb, lenyûgözõbb stb. - hát mi között is? 😊
versus
SZIMulátor - ez a nem hangzott el részükrõl, csak Ti akarjátok belelátni

Just do it :)

antgecc
Shift oldalról idézek: "This March, get ready to push your driving skills to their ultimate nerve-wracking limits as SHIFT 2 UNLEASHED puts you behind the wheel of the only truly realistic and immersive racing game on the market."

Neked ebbõl mi jön át? Arcade v sim? Nekem sim.

Egyébként tényleg félrebeszélsz, mert kb minden fórumon azt hangoztatják, hogy ez eddig a leagrealebb.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Totti5
"okosabb AI"

Azt megnézem magamnak😊)) rfactor és az okos AI két eltérõ dimenzió.

Muttley
idegbõl írsz 😊
van egy kalapácsod és mindent szögnek nézel
a lényegen persze ez nem változtat.. 😉

Totti5
PGR a legjobb árkéd ótós! Szádra ne vedd a nevét többet ha csak annyit tudsz róla mondani hogy fos...

már bocs, de hülyeségeket ne állíts. még a promo videókon is az eddigi legélethûbb élményként reklámozzák, innentõl kezdve a felvetésed nevetséges. SZIMKÉNT akarják eladni. a CM is így akarta az f1 2010-et, más kérdés, hogy az egy fosrakás lett.
óriási pont. szar setuppal, de gyengébb AI-val óriási meccseket lehetne tolni. lehet te és én is alien szintü versenyzõk lennénk, csak nincs idõnk és türelmünk segítség hiányába a setupra rágyurni prof szinten.
elõrendelésbe megvettem a SHIFT2-õt. jó lesz multiba nyomatni, autolog remélem szórakoztató lesz, és lesz benne kihivás (best time etc), de jövõre ennél sokkal több real elem kell.

ellenben, ha nem lesz, akkor bizony jövõre nem fogom megvenni, hanem marad szépen majd az rFactor2. ott lesz esõ, okosabb AI, teljesen testreszabható futamok, sok minõségi és szar pálya (válogass!), aztán ennyi. ha a SHIFT 3 nem fog szimesedni tartalomban, hanem megint az arcade vonalat majmolja, akkor kapják be.

ennek ellenére,tuti ezzel fogom csapatni, amíg ki nem jön az rF2. sõõõt..
Muttley
az EA sosem mondta, h SZIM lesz a Shift2
annyit mondtak, h valósághûbb lesz, mint a Shift1
és annyira valóságos lesz, amennyire lehet (értsd: amíg tömegcikként el tudják adni a mainstreamnek)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SZIM sosem lesz tömegcikk, ergo belesz.rnának a ventilátorba 😊

amúgy errõl (is) vóóót mááá szó korábban, csak lehet, h akkóóó még nem vóóótááá itt 😉

"szimulátor ízig-vérig" Ezután meg azt írod, hogy valahol a gt5 és a pgr között van. Már ne haragudj, de ez kicsit ellentmondásos, ugyanis a gt5 még haggyám, hogy távol áll az igazi szimektõl, de a Pgr-nél nagyobb árkád fost én még nem nagyon láttam.

Egyébként rohadtul nem értem, mi a fenének kell erõltetni ezt a fele-fele dolgot. Most valami vagy legyen reális vagy ne legyen. Ha meg az ember béna és/vagy nincs kedve órákig kínlódni egy setup-pal egy egy pályához, akkor vegye le az AI nehézséget és máris meg van oldva a dolog, de ne a fizika rovására menjen már.

antgecc
Csak annyit vár, amennyit egy szimulátornak nyújtania kell. Nincs vele semmi baj. A szimeseknek egy szim nem csak játék. Sokkal több annál. Te lehet esténként játszol vele 1 órát, de egy szimes komoly versenyeket vár a programtól, komoly rendezéssel, szabályokkal. És amit unreal vár, azt egy szimnek nyújtania kell, és mivel az EA szim-et ígér, ezért jogosak az aggodalmai.

Muttley
thx, man 😊
ebbõl a 60-30 témából vizuálisan észlelhetõ-e valami különbség vagy "csaktudjukhogy60-30osztennyi"?

#1167: csak nekem tûnik, úgy h neked semmi sem jó? <#alien2><#crazya>

Most akkor van boxkiállás? Vagy ezt csak úgy írtad. Amúgy az NFS Shift 2 ugye szimulátor szeretne lenni inkább, akkor meg legyen real boxkiállász, szabályokkal, etc.

a gumikopást meg hagy lehessen beállítani valóságosra. ennyi. Az hogy driften hogy kopik a gumi az életben is nyílván totál más mint pár sima road körön... Az, hogy a futam távjához és a stílushoz igazodó gumikopás van, (nem szimplán a fizikai korlátai számítanak az adott guminak) vicces.
lehessen szórzóval növelni a gumi élettartamát, mint rF-ben, de azért az vicces lesz ha ezen sem lehet állítani, az meg, hogy nincs idõmérõ, rajthely, meg IGAZI futamok, számomra esõsen gyenge pontját képezik a játéknak azért...
Tudor azt mondta a dologról, hogy a boxkiállásnak igazából nincs sok értelme. bemész a boxba, a gép átveszi az autó irányítását, valamit babrálnak az autón és kész, kint voltál a boxban. A gumikopás meg tényleg érdekes így, pl. egy 3 körös drift versenyen az elsõ körben könnyedén irányítod a verdát, a harmadik körben már elindulni is alig lehet.

1. Lazán túlszárnyalja
2. 60 fps van PC-n, konzolon 30 fps korlát.
3. nem igazán próbáltam, de eddig minden fotó mód csak online volt (mondjuk a HP elmentette a dokumentumok közé az elkészült képeket)
4.-5. Egyik sem állítható, de nem is kell, rendesen meg van csinálva.
6. Igen.
7. Nem. Csak az ABS-t, kipörgésgátlót és stabilitást biztosító cuccost állíthatod. Nincs komolyabb beállítás.
8. Van. 😄

antgecc
Ez a gumikopás nekem is meleg... Remélem nem kúrják el.

a gumikopás azért vicces, hogy 3 körös verseny alatt ezek szerint akár 2 elfékezés alatt szarrá mehet, míg egy 99 körös futamot ezek szerint egy sokkal "jobb gumival" teljesítjük. 99 körös versenyt, erõsen igénybevéve a gumikat, kötve hiszem, hogy a legtöbb gumi kibírná, így itt, ilyen távnál valszeg irreálisan minimálisra csökkentették a gumikopást ugye?

Jó lenne, ha lehetne szabályozni ezeket, mint rF alatt a benzon és a "gumifogyasztást".

Autolog érdekes lesz továbbra is, pl. hogy rangsopolja azokat akik minden segítséggel mentek X idõt meg azokat akik Elite modban tolták... Remélem jól oldják meg,lesznek "saját" TOP kategóriák...
Cikket köszöntük. 😊
ami viszont nekem totál új, és WOW. ez a look to apex 1:30-nál, a kormány még teljesen egyenesben áll, de a pilóta már a kanyart sasolná. Tetszik. 😊 A srác nyílván tud vezetni, de nem sokat gyakorolhatott a "játékkal", csak beült promó célból pár körre és kész - gondolom... -, nézzük meg rögtön az elsõ hibát. célegyenesre ráfordító. 0:14-nél. Még a pályát sem használta ki teljes szélességében, ez pedig elég alap egy jó kigyorsításnál...
"leszarom." a kör attól gyenge. ennyi. 😊
antgecc
Pierre a versenymérnököm 😊

biztos nagyon béna a gyerek.. 😄D

ezzel versenyzik

ezzel játszadozik verseny elõtt

ami viszont nekem totál új, és WOW. ez a look to apex 1:30-nál, a kormány még teljesen egyenesben áll, de a pilóta már a kanyart sasolná. Tetszik. 😊
Hát ez bullshit gyerekek. Ilyen kört én is simán összedobokok kurvakis gyaksi után. Röhej az, hogy még nem is a pontos és jó íveken fordul rá, kezd meg egy adott kanyart. Bóvli. Ennél a vérpistikénél jobbat nem találtatot? Szégyen. Legalább az íveket tartotta volna be normálisan ez a szerencsétlen... Nem, nem önteltségbõl és irigységbõl beszélek, ennél tényleg sokkal többet tud a legtöbb IGAZI szimes.
Prince23
2. hát hogy simán meg van a 60 fps is azon 😄

Muttley
jó kis iromány 😊
kérdések:
1) fejlõdött a graf, ezt értem - van-e olyan szintû, mint a HP2010?
2) PC-n szebb azt értem - de mit jelent a gyakorlatban, hogy "fényévekkel jobban fut, mint a két konzolon"?
3) Photomode csak online (ala HP2010) vagy OFFline is?
4) fékezés vizuális effektje (értsd. kifejeled a szélvédõt😊 állítható-e? ha igen, együtt/ külön a look-to-apex-szel avagy nem állítható
5) look-to-apex hány %-ban állítható?
6) Jók-e a kamerabeállításai a replaynek?
7) Elite mode-on belül lehet még variálni tényezõket, vagy adott mode-on belül minden adott, statikus?
8) turbos autóknál van-e BOV hutyu-tyu-tyu?

Kész a cikk. Kérdéseket majd kommentben!

Egyébként vki kérdezett lejjebb a gépigényrõl. Nos, fogalmam sincs. Az ottani PC-ken simán ment, nyilván high-end cuccok voltak. Az egyértelmû, hogy gépen fényévekkel szebb és a pécén 60 fps is van.

Nekünk is bemutatták ezt a trailert ma. A vicc az, hogy az egyik GT5 szájttól jött gyerek a G25-el meg is döntötte ezt az idõt 5 perccel a trailer vetítése után.

A cikk kész, még képeket méretezek aztán megy fel TCM-re. Max. fél óra.

Muttley
a kutya az ABS
vagy õ harap a s.ggedbe ha gáz a köridõd?
😄 😉

hogy érted hogy ezek ?

Prince23

ezek már így tolják?

samsung123
sejtettem hogy hogy billes gyerek vagy😊, akkor nem fogunk találkozni sajna mert én pcre veszem.

Széép..fõleg a bõr ülés, bazz kell nekem is! minek mutattad<#rinya>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darkerlomy
<#wow2> ez aztán nem semmi szett 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

antgecc
Ezzel tolok minden autós gamet, nulla segítséggel.

Állnék elébe, de ha veszem, akkor ps3-ra veszem.

samsung123
Értem én hogy mit mondasz, de kormánnyal meg jó beállításokkal(segtségek ki mert azok miatt is lehetnek anomáliák)én minig érzetem mikor, mi fog történni, hasonlóan a forzában is. Sejtem mire gondolsz mert, nagyon erõs autóknal tényleg hülyén mûködhet a fizika...de az se annyira vészes.
Gamepaddal játszottad a shiftet?

De lényeg ha kijön minden eldõl, ha pcre megveszed majd megmutatom, hogy kell vezetni a Shift2-õt. <#hehe>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Gépigénye hasonló lesz az elsõ részhez?

eurónak néztem,fail <#idiota>

SLICK
természetesen ésszel játszom.
Csak idegesítõ, hogy szinte alig lehet irányítani az autót néha.

lolSL
neten kártyával nem a sarki pénzváltó eladási árfolyama alapján fizetsz.

antgecc
Talán nem kéne padlót tolni kanyarból kijövet egy M3-massal. Egyébként a kerékdõlésen és a kerékösszetartáson kell állítani, de attól még kidobja, ha parasztból tolod.

SLICK
Mennyire kezelhetõ jobban az autó az 1. részhez képest?
Ugyanis sose bírom beállítani mondjuk a BMW M3 E46-nál hogy kanyarból kijövetelkor ne kacsázzon annyit és egyenesen is fusson.

pxxl

All hail the double x!

antgecc
194 jelenleg, de ne zavarjon.