Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ha a Race07-et shift köntösbe bujtatnánk, akkor az egyik legütõsebb autós játék kelne életre, amit imádna mindenki.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Csak nem a saját fórumokba keresett. ez az?!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1296832126
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egy kis értelmezés
az eddigi legreálabb, élethûbb, lenyûgözõbb stb. - hát mi között is? 😊
versus
SZIMulátor - ez a nem hangzott el részükrõl, csak Ti akarjátok belelátni
Just do it :)
Neked ebbõl mi jön át? Arcade v sim? Nekem sim.
Egyébként tényleg félrebeszélsz, mert kb minden fórumon azt hangoztatják, hogy ez eddig a leagrealebb.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Azt megnézem magamnak😊)) rfactor és az okos AI két eltérõ dimenzió.
van egy kalapácsod és mindent szögnek nézel
a lényegen persze ez nem változtat.. 😉
elõrendelésbe megvettem a SHIFT2-õt. jó lesz multiba nyomatni, autolog remélem szórakoztató lesz, és lesz benne kihivás (best time etc), de jövõre ennél sokkal több real elem kell.
ellenben, ha nem lesz, akkor bizony jövõre nem fogom megvenni, hanem marad szépen majd az rFactor2. ott lesz esõ, okosabb AI, teljesen testreszabható futamok, sok minõségi és szar pálya (válogass!), aztán ennyi. ha a SHIFT 3 nem fog szimesedni tartalomban, hanem megint az arcade vonalat majmolja, akkor kapják be.
ennek ellenére,tuti ezzel fogom csapatni, amíg ki nem jön az rF2. sõõõt..
annyit mondtak, h valósághûbb lesz, mint a Shift1
és annyira valóságos lesz, amennyire lehet (értsd: amíg tömegcikként el tudják adni a mainstreamnek)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy errõl (is) vóóót mááá szó korábban, csak lehet, h akkóóó még nem vóóótááá itt 😉
Egyébként rohadtul nem értem, mi a fenének kell erõltetni ezt a fele-fele dolgot. Most valami vagy legyen reális vagy ne legyen. Ha meg az ember béna és/vagy nincs kedve órákig kínlódni egy setup-pal egy egy pályához, akkor vegye le az AI nehézséget és máris meg van oldva a dolog, de ne a fizika rovására menjen már.
ebbõl a 60-30 témából vizuálisan észlelhetõ-e valami különbség vagy "csaktudjukhogy60-30osztennyi"?
#1167: csak nekem tûnik, úgy h neked semmi sem jó? <#alien2>#alien2><#crazya>#crazya>
a gumikopást meg hagy lehessen beállítani valóságosra. ennyi. Az hogy driften hogy kopik a gumi az életben is nyílván totál más mint pár sima road körön... Az, hogy a futam távjához és a stílushoz igazodó gumikopás van, (nem szimplán a fizikai korlátai számítanak az adott guminak) vicces.
lehessen szórzóval növelni a gumi élettartamát, mint rF-ben, de azért az vicces lesz ha ezen sem lehet állítani, az meg, hogy nincs idõmérõ, rajthely, meg IGAZI futamok, számomra esõsen gyenge pontját képezik a játéknak azért...
2. 60 fps van PC-n, konzolon 30 fps korlát.
3. nem igazán próbáltam, de eddig minden fotó mód csak online volt (mondjuk a HP elmentette a dokumentumok közé az elkészült képeket)
4.-5. Egyik sem állítható, de nem is kell, rendesen meg van csinálva.
6. Igen.
7. Nem. Csak az ABS-t, kipörgésgátlót és stabilitást biztosító cuccost állíthatod. Nincs komolyabb beállítás.
8. Van. 😄
Jó lenne, ha lehetne szabályozni ezeket, mint rF alatt a benzon és a "gumifogyasztást".
Autolog érdekes lesz továbbra is, pl. hogy rangsopolja azokat akik minden segítséggel mentek X idõt meg azokat akik Elite modban tolták... Remélem jól oldják meg,lesznek "saját" TOP kategóriák...
ezzel versenyzik
ezzel játszadozik verseny elõtt
kérdések:
1) fejlõdött a graf, ezt értem - van-e olyan szintû, mint a HP2010?
2) PC-n szebb azt értem - de mit jelent a gyakorlatban, hogy "fényévekkel jobban fut, mint a két konzolon"?
3) Photomode csak online (ala HP2010) vagy OFFline is?
4) fékezés vizuális effektje (értsd. kifejeled a szélvédõt😊 állítható-e? ha igen, együtt/ külön a look-to-apex-szel avagy nem állítható
5) look-to-apex hány %-ban állítható?
6) Jók-e a kamerabeállításai a replaynek?
7) Elite mode-on belül lehet még variálni tényezõket, vagy adott mode-on belül minden adott, statikus?
8) turbos autóknál van-e BOV hutyu-tyu-tyu?
Egyébként vki kérdezett lejjebb a gépigényrõl. Nos, fogalmam sincs. Az ottani PC-ken simán ment, nyilván high-end cuccok voltak. Az egyértelmû, hogy gépen fényévekkel szebb és a pécén 60 fps is van.
A cikk kész, még képeket méretezek aztán megy fel TCM-re. Max. fél óra.
Széép..fõleg a bõr ülés, bazz kell nekem is! minek mutattad<#rinya>#rinya>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Gamepaddal játszottad a shiftet?
De lényeg ha kijön minden eldõl, ha pcre megveszed majd megmutatom, hogy kell vezetni a Shift2-õt. <#hehe>#hehe>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ugyanis sose bírom beállítani mondjuk a BMW M3 E46-nál hogy kanyarból kijövetelkor ne kacsázzon annyit és egyenesen is fusson.
All hail the double x!