3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • SirAlo
    Nah aki probalta mar, mennyire lett szimulator?
  • Prince23
    Első értékelések

no, a HG tudhatná, hogy Need for Speed előtag nélkül jelent meg a gamma, de a topik nevében mégis benne van. kéretik már javítani
  • Muttley
    úúúvazzeee..
    az egyik abbahagyja, jön a következő..
    Mi kell ahhoz, hogy mindenki megértse...?!
  • alma2
    Mert ugye azt nem reklamozzak, megy a parasztvakitas ezerrel, hogy ez mar az 7 evvel ezelotti jatekokban is megtalalhato volt, illetve letezik a hasznalhato verzioja is, csak ahhoz mondjuk kell egy trackir szeru valami, es akkor oda nezel ahova akarsz a kanyarba. Szo mi szo mondjuk rbr-nel is hasznaltam, de nem jart annyi elonnyel, (ott pedig kanyarok is vannak :) ) mint amennyi hatranyt hozott.
  • Skynet
    A vezérlőbeállítás 1ébként tényleg szopás,egy mezei gamepadra kb 20szor léptem ki be futamról a menübe hogy beállítgassam értelmesen...
    A kormányt otthon beállítani is vidám lesz,bár ahogy néztem vanak benne jócskán előretárolva..Remélem nem akkora harmatos fos a kormánytámogatása mint az elődnek...
  • Skynet
    Oksaoksa,már megvan ahogy nyomogattam leesett,az egyik sisaknézet a másik a hagyományos belső ott nemnéz a kanyarba..:)
  • alma2
    Valtsal kamera nezetet, van belso nezetben is olyan mod ahol nem eroltetik ezt a hulyeseget.
  • alma2
    Mar nem emlekeztem miert elt meg olyan rovid idot a gepemen a shift 1, de a masodik resz feltelepites utan negyed oraval maris visszajottek az emlekek.
    Ha tullendul az ember azon, hogy nem lehet iranyitast beallitani verseny kozben csak ha kilepek a fomenube, az ffb erteket nekem veletlenszeruen valtozott palyankent, az atlahatatlan, iranyithatatlan menurendszerrol nem is beszelve. (valami megy egerrel, valamihez billenytu kell) Sot meg olyat sem lattam, hogy "F" betut kelljen nyomni, ha hozzaszeretnek rendeleni valamit egy funkciohoz, meg lehetne sorolni ezeket a bosszanto dolgokat. Szoval ha eljut a vezetesig, minden segitseget kikapcsol, majd faltol falig megy, felmerul benne, uristen az agyammal van baj kitorlodott minden ami a sok ev alatt beleepult a vezetessel kapcsolatban, vagy ez a jatek egy irdalmatlan egy f.s, leginkabb egy vizisi szimulatorhoz hasonlit, mintha egy lathatatlan kotel ami az elso rendszam kozelebe van erositve, mindig visszarangatna egyenesbe az autot, ha akarom, ha nem, illetve szorgos kismalacok mindig kiloknek a segget a legkisebb iranyvaltaskor is, hogy biztos bevedd a kanyart driftelve a leggyengebb autoval is, valami hihetetlen idetlen es valotlan osszkepet ad, amivel nem tudtam mit kezdeni.
    Teny, nem vezettem olyan fullextras mai autokat, amiben minden letezo es nem letezo menetstabilizator letezik (bar a jatekban ki volt kapcsolva minden ) de ha igy viselkednek az autok ujabban, akkor sosem valok meg a regiektol. Miutan felidegeltem magam, gyorsan elinditva egy par regi jol bevalt szimulatornak szant jatekot, teljes iranyithatosag jellemezte mindegyiket, igy megnyugodtam ismet csak a jatekkal van a baj meg nincs alzheimerem.
    Ja igen, hogy valami pozitivat is mondjak, jobban nez ki mint az elodje :)
  • Skynet
    Nyomtam pár karikát,nem rossz,Shift 1-nél jobb,nem fullarcade az egész,de azért az kissé túlzás volt hogy ez látványban vagy irányításban a GT5-öt lenyomná,mert nem....:)
    Egyébként jóas,csak a belsőnézetben kéne rájönnöm hogy a francba lehet kikapcsolni a kanyarba benézelődést mert mocskosmód idegesítő és rohadtul nem érezni tőle a vasat....
    Egy lájk, és Shift 2-őt nyerhetsz!
  • darki81
    hát, nálunk azt írja ki (pc-n), hogy a bolondok napján tudjuk csak aktivállni a cd keyünket, éjjel 1-től :)
  • balays82
    A második kérdésre:

Nissan Silvia spec.R Aero (S15)
    Alfa Romeo Giulietta QV
    Lamborghini Murciélago LP640
  • w77d
    Szevasztok.

Megrendeltem a limited editiont, szerdára itt is van, ezért adódott két kérdésem:

1. Aktiválni tényleg csak pénteken lehet majd?
    2. A limited milyen plusz autókat tartalmaz?
  • Muttley
    Nyúúúz :)
    nem vagyok híve az autók gyilkolászásának, de a drift gyakorlás ebben igazi nagy feeling :)
    cserében a driftben nem láttam look-to-apex -et, (vagy csak én voltam fáradt)
    a drift versenyek olyan langyos izék,
    de amikor kimész a nevadai drift pályára és amolyan Gymkhana stílusban nyomatod bukósisak nézetből "gyakorlás" címén
    na, azt nehéz lerakni :)

#1568: ha eredeti a gammád, akkor lehet, h cumi
    ha meg nem, akkor nincs vesztenivalód ;)
  • tomsolo
    Sztem biztos nem feltűnő nekik hogy valaki a megjelenés előtt már ott kóborol a szerveren. :D
  • vg
    Hát én tegnap már játszottam vele, és elvileg április 1-en jelenne meg a konzol verzió nem? Bazz, remélem nem fognak ezért kibannolni live-ról! (lehet azért nem volt fent senki)
  • tomsolo
    jaja:

Tisztelt Vásárló,

A várt Need For Speed Shift 2 Unleashed a mai napon megjelenik, a
    csomagot ma fel tudjuk Önnek adni és a DHL a holnapi napon szállítja
    Önnek.
    Rendelését köszönjük.

Tisztelettel,
    Bartos Tamás
    iPon Computer Kft.
  • antgecc
    Egy haverom ezt ajánlja, legalábbis az 1-nél bejött neki:

Az autón a SteeringAngle-t állítsd át 55-röl kb 20-ra. Az kormány beállításban az összes Deadzone-t 0-ra és a Linearity-ket mindet 100-ra. Minden Sensitivity 100-ra, kivéve Speed Sensitivity-ket, azokat 0-ra.
  • balays82
    Nekem pár perce jött a levél, hogy az ipon.hu is feladja ma a csomagokat, amit így a holnapi napon fognak kiszállítani.
  • darki81
    Azért van egy kis különbség :)
  • ManoNegra
    Kormány beállítás kinek hogy a legjobb? szívesen vennék tippeket.
  • Maxtreme
    Gondolom hivatalos megjelenés után rögtön jönni fog a patch (vagy nem, és leszarják :) ) mert elég húzós lett a vasigény.
    Vagy driverrel javítják. Kiderül.
    Ha valakit érdekelnek a részletek evezzen át az off topikba.
  • grebber
    Minimum vs Maximum grafika!

PC vs Xbox 360 vs PS3 összehasonlító képek!
  • unrealnoise
    Tudom naív gondolat, de ha nagyon nagyon jól fogy a SHIFT 2, akkor a kiadónak (EA) gondolom illene legalábbis kisegítenie ezt a team-et, hisz egy nyerő csapatot elveszíteni elég gáz lenne. Az ő jövőjük is múlhat rajta. Mert miért ne lehetne a SHIFT sorozat idővel az EA legsikeresebb/nyereségesebb szériája?

Amúgy lehet butaság, de én azt hittem, hogy pl. a következő részeket, SHIFT 3, FIFA 201x, a aktuális rész kiadása után rögtön megkezdik, hiszen minnél jobb a következő game, annál jobb lehet a bevétel. Pl kurvára érdekelne, hogy a SHIFT 3-omnak mikor feszülnek neki. :)
  • Bullitt
    Bazz, ez egy független fejlesztőcsapat, akit a fejlesztés elején és végén kifizet az adott megrendelő, aztán szevasz. Ők a bevételből korántsem látnak annyit, mint a kiadó maga. Így aztán nem csoda, hogy most pont egy másik megrendelő miatt szarban vannak.
  • zotya10002
    Asszem megnézem a clont hogy milyen,és akkor eldöntöm majd hogy megveszem-e!

jó éjt!
  • samsung123
    ÓÓó erre nem is gondoltam, igazad is lehet.
  • Prince23
    Magyarán: vegyük a Shift 2 marketingduma?
  • lolSL
    Vége a Shift szériának?
  • samsung123
    Majd még várjuk az élménybeszámolót!
    De akkor érdemes lesz/volt megvenni úgy tűnik!
  • samsung123
    Viper Twin turbó
  • vg
    Állat nagyon a játék, esetleg valaki akar live-on játszani, már 8as levelen vagyok.
  • DIESEL DOG #1551
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lóbaszó turboval letol bármit amin nincs lóbaszó turbo...
  • samsung123
    WTF??!!
  • Muttley
    Kexbox single gond nélkül megy netaktiválás nélkül cseresznyére :)
    förszt impressönz:
    graf: érezhetően szebb és részletesebb, mint shift1
    fizika: érezhetően jobb, mint a shift1 (csak elite módban érdemes játszani) nálam egyedül az ABS-ON a többi OFF
    autók: van bőséggel sok-sok
    enemy AI: még stock car-ral megyek, de nyomni kell keményen és a kanyarokban lehet megnyerni a versenyt. tuningolásig még nem jutottam el
    zene: nagyon jók. a főmenü alapzenéje telitalálat. olyan forma1-ből ismert EPIC lassított felvételhez illő, amikor a pilóta megy az autója felé. állat :)
    autóhangok: teljesen rendben vannak. élethűek. van f.sza BOV hang turbos autókra típusokra jellemző különböző "stílusban"

negatívumok:
    2 óra játék alatt 2x lefagyott kexboxon a menüben
    a paintjob kivitelezése óóótvar - nem tudsz konkrét színt kiválasztani, hanem olyan PS féle hue, saturation, brightness combo-ból tudsz kikeverni valamit
    replay bugos: 2-300 méterrel a kigyorsítás után állsz a gázon és még mindig izzik a keréktárcsa elöl-hátul :D

összesítve EDDIG 9.0 pont - ajánlott mű :)
  • Nor3i
    akinek nincs net az nehezen tud aktiválni.
    nekem fent van shift 1 ,de ilyen hangulatba inkabb GTAIV
  • HUN BECSEHELY
    Hivatalos oldal:-)
  • Csokis
    Nem is tudtam, hogy PhysX-et is használ?!
  • darki81
    szerintem már holnap működnie kell.. :D
    Amúgy ha valakinek nincs bekötve a net, az meg se vegye? :D

Ha ezt tudom, nem teszem ujra a rendszert, és most a shift 1-el nyomatnánk ..:D fuck
  • samsung123
    azt írja hogy ápr1 1:00:00 tól lehet aktiválni! Úgyhogy legrosszabb esetben, csütörtök este fennmaradok megvárom a hajnali egy órát és nem megyek dolgozni másnap.