nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • antgecc
    Miért gondoljátok, hogy szimulátorral nem lehet élvezeteset versenyezni? GT5-el olyan versenyeket veretünk, centire egymás seggében, hogy iszonyat élvezetes. Vigyázunk egymásra, küzdünk az autóval, mert az szimulátor. És élvezetes. De ha neked a szim baromság és csak az izgalmakra, hollywoodi fícsörökre vágysz, akkor nem a Shift a te játékod, pontosabban talán mégis az, de akkor minket átbasztak, mert ez mégsem szimulátor, ahogy állítják.

Másik: rosszul fogalmaztam. Én sem kameráznék 200-nál, de biztos találsz valakit, aki az anyósülésen megteszi.

Muttley: nem tudom összehasonlítani a Forzával, mert GT5-öm (ps3) és GTR Evo-m (pc) van. A gond az, hogy az élményt soha nem kaphatod vissza tv-n keresztül. Nincs a segged alatt az autó, nem érzed a gyorsulást, lassulást, semmit, ez által az élmény sem lesz soha olyan, akármilyen látványeffecteket pakolnak bele. Ha valósra csinálják meg (szimulátor), akkor lassúnak érzed a tv-n keresztül, ha látvány effectekkel, sebesség növelés érzéssel próbálják átvinni neked az érzés, az meg már nem real.

Ez itt a gond. A kettőt nem lehet egyszerre. Választani kell. Többek közt ez is a különbség arcade és szim közt. A Shift pedig mindkettőre hajaz, ezért egyikben sem lesz jó. Sajnos.