Avagy az egyik legnagyobb ellenségem.
 • Jagumo
  #11
  ..Ellenség. Dehogyis :D Ez csak egy tulajdonság amit meg kell tanulni szeretni. Én apumtól örököltem, és kurva jó lustának lenni, mert amikor ráveszed magad valamire hogy csináld meg ezt vagy azt utána olyan büszke vagy magadra. 17 éves vagyok , tehát még csak ritkán dolgozok, de ha igen akkor normálisan kell és arra nem vagyok lusta, mivel pénzt kapok érte. A tanulás más tészta.. de szerencsére agyam van tehát azzal sincs probléma. Nem hinném hogy olyan nagy peobléma lenne a lustaság :)

  Szerintem nem az érettségi renget meg, hanem hogy fél év után kibasznak az egyetemről, mert ott 1 hét alatt annyit KÉNE tanulni mint középsuliba 1,1.5 hónap alatt :D Mert gondolom te se tanulsz valami sokat középsuliban (ui: tényleg lófaszt se ér az érretségi XD )

  Bátyámnak is ez a baja és nincs ötletünk hogy hogy lehet ezt megoldani :D Én viszont úgy vagyok vele ha kell tanulni (pl múlt nyár pótvizsga) 7 nap alatt bemagoltam a 10.-es anyagot de akkor napi 5-6 óra tanulás, mert akkor volt motivációm, az ha megbukok kb felakasztom magam mert imádom az osztályom :)

  Egy jó tanács ne pánikolj, mert abba beledöglesz! :)