Te játszod itt a megmondóembert és én flémelek, mert kifejtem a véleményem arról, hogy a jogvédőknek megint sír valamiért a pofájuk? Bocs, ha kicsit nyers vagyok, de a torrentrazzia óta különösen felhúzzák az agyam ezek a patkányok (előre is elnézést az ugyanilyen nevű rágcsálótól).
Adják annyiért ugyanolyan lehetőségekkel, mint az SMSWeb teszi és máris tőlük fogják venni azok, akik eddig SMSWebet használtak.
Ferrari kell meg Dubai-i villa? Akkor meg dolgozzanak meg érte és szopják le a faszát valami perverz olajsejknek, de ne rólunk akarjanak már lehúzni mégegy bőrt.
1: Fizetek az adathordozóért. Adózok belőle az államnak, adózok belőle ezeknek a gennyzsákoknak.
2: Megkapom a fizetésem (abból csak az államnak adózok).
3: Fizetek az internetért, nem is keveset, főleg ha valami lepra helyen lakom, ahol egy monopol szolgáltató hússzoros áron adja.
4: Fizetek a hardverért amit a pénzéhes szoftvergyártók (és itt most nem a játékokról beszélek, hanem például a Flash-ről, vagy éppen a Vista/Win7 csilivili faszságairól) miatt upgradelhetek évente, max 2 évente.
Ha ezek után inkább a rezsit fizetem meg a kaját és nem veszek szoftvert (amit nem tudok ingyenessel helyettesíteni) és nem támogatom a nagyszerű Hollywood-i filmipart akkor még én vagyok a tolvaj és különben is kussoljak, örüljek, hogy lyuk van a seggemen.
Azért is dögöljek meg, hogy nem járok moziba sem, mert nem vagyok kíváncsi rá, hogy 2 rugóért a mellettem ülő széken egy hülyegyerek hogyan ropogtatja a popcorn-t a fülembe, akire még rá sem szólhatok a wannabe pankrátor apja miatt.