• sathinel
    Ne velem vitatkozz hanem más apple fanokkal mint mondtam. Talán ők vevők arra amit mondassz. Amit eddig mondtam vagy felvetettem átlag le lettem ugatva, meg az nem úgy van azon felül hogy hardware kérdésekben sem vagytok otthon. A multkor is a gyerek xeon procira már szervert mondott és munkaállomás is van, de apple gép is xeonnal ami nem szerver. Kb ekkora hozzáértéssel próbálják nekem megmagyarázni hogy miért jobb ami nekik van.

A másik appok. Minek kell nekem 80000000000 app ha használok max 20-30-at? vagy flash oldalak nagyrésze tele van mindenféle app-al, ingyen játékokkal.
    internet nekem 5 font a korlátlan 1 hónapra tehát nem a netelérés a gond.

Értelmes tények, érvek kellenének nem félremagyarázott infók. Még azt sem tudtátok hogy az iphone grafikai procija le van korlátozva, és kevesebbet nyujt mint tudna, de azzal jöttetek a multkor is hogy az a grafikai proci erős. Ja csak akkor kevesebb ideig bírja a teló mint androidoknál is, és így nem nyújtja azt a teljesítményt.

Nem hivatalos marketing szöveg hanem hardware, benchmark, stb. Android telefonokon futnak opengl, és más benchmarkok rendesen. Lehet őket egymáshoz viszonyítani.