• fika ferenc
    Én itt elsősorban a Motorola menüjére gondoltam, ami szerintem elég logikátlan és túl komplikált. Nem véletlen, hogy az USA-n kívül egyedül Lengyelországban tudod nyereséget produkálni a cég ott is csak azért mert nagy az „Amerika feeling”.
    Egy ilyen készülék után persze, hogy sikeres lett Amerikában az iPhone és sokan ezért, mások az Apple márka név miatt váltottak.
    Európában, ahol a Nokia a legelterjedtebb - és természetes, hogy egy telefonnak jó a menürendszere és könnyen kezelhető - már nem volt ekkora felhajtás az iPhone körül.

Én korábban mindig Nokiát használtam, vagy visszatértem a Nokia használatára, mert sem a Motorola sem a Samsung menüjét nem bírtam elviselni. Egyedül a Sony Ericcson-ra mondom, hogy nem rossz.
    Mindezek mellett nem megyek egyik telefon oldal fórumbába sem anyázni.
    Jelenleg iPhone-t használok és amellett, hogy szeretem, néha fogom a fejemet, hogy mennyi hülyeség és korlátozás van benne.

De visszatérve az eredeti mondanivalómra, megdöbbentőnek tartom, hogy egy iPhone-on, egy telefonon milyen habzó szájú vitafórum tud kialakulni LOL