• MacropusRufus
    #25
    "Sokkal olcsóbb és jobb minőségű árukat lehet megvenni a kiskereskedőktől."
    hát akkor az én példám egyedi lesz de azér tleírom. Szóval a 10-es mellett lakom és Solymár felé csináltak egy madaras teszkót. A környéken az összes bold kb. 10-15%-al drágább mint az osen. És a buha istenért sem akarják levinni az áraikat, csak sírnak, hogy az osen tönkrevágja őket. Az bolti eladok kb. fillére pont annyit keresnek mint az osen munkatársai. LEhet rossz országban éltem az elmúlt 34 évben, de itt a böcsületes magyar ritka mint a fehér holló, csak amikor ilyen viták jönnek, derűl ki, hogy a magyar jobb olcsóbb és minőségibb temréket árúl bárkinél.
    A kiskereskedő soha nem fog tudni versenyezni egy umltival és kész. Meg kellene találniuk azt amiben versenyképesek lehetnek, de mivel a minősék 90%-nál ugyan olyan shit mint a multiknál (csal még ráadásúl 10-20%-al drágább is) akkor minek is menjek oda?
    Ez a multi ellenesség kb olyan mint a globalizáció ellenesség. Midenki szidja, de azért mindenki ki is használja az elönyeit. Ez van a multikkal is. Speciel a solymári osen parkolóját ritkán láttam 40% alatti kihasználtsággal. Még hétköznap is. És tudod mi az érdekes: mindenki szitja a környéken a zsidókat és még is mindenki az osenbe jár... Ez egy tipikus magyar idióta mentalítás.