Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
InterC #9982 Becz Mester !
Az ötlet Hungarótól származik, hogy neked is szavazzunk egy kulcsot, mert Ő sajnos jól sejtette, hogy még ezzel is fukarkodik feléd az LN.
Szétkürtölte pár helyen a dolgot, csak hogy ismét színre léphess valahogyan és hogy senki se feledje a neved és a munkáidat. Reméljük, ezek után kapsz/nyersz majd egy serial-t.
Szóval, ha valamit ki szeretnél "adni" (mondjuk egy SA-2-t vagy egy harckocsit :) ) Hungaró vagy EnnegiaVámpír biztos bevállalja a dolgot.
Természetesen lehet ezt egy új felhasználónév alatt, akár a Lockonfiles-on is "publikálni".
Rád bízzuk a döntést.
Jaj, hogy én is, hogy megkönnyebbültem, :)
hogy rendben vagy és még hogy ennyi jövőbeli terved van - tök happy vagyok. :D Magyar bőrük a 21-es hez ?! Ujjé ! D