Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #9772 Igazad van, hogy ha nincs az ED és nem gyárt a légierőknek szimulátort, akkor mi sem kaptunk volna belőle semmit.
Nekem csak annyi a bajom, hogy a rengeteg és az olnine repülést tönkretevő hibák miatt egyre kevesebben repülnek és így pont a lényeg fog tönkremenni. Tudom, hogy sokan szeretnek single-ben repülni csak, de azért egy jó online mission vagy fél dinamikus hadjárat 60-70 klienssel olyan élményt ad, amely most sokszor el lett halasztva a rengeted hiba miatt. Szerver deszinkronizáció a legsúlyosabb hiba jelenleg, amelyet már nagyon régen jelentve van és régóta jelentkezik a DCS Worldban ,sok-sok verziójában, az utóbbi egy évben meg folyamatosan.
Azt nem is említve, hogy az FC 1.12 sokkal stabilabb volt 60-70 kliensnél is, voltak is bőven a hyperlobbys szervereken. Most meg lehet nézni, egy péntek este vagy hétvégén sincsenek 100-nál többen összesen...Szerintem ezt is szimplán leszarják, amíg megveszik az emberek a modulokat.