Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nevada?? Te még hiszel benne Ducky?? Én már azt sem hiszem el, hogy akik megvettük "elõvételben" az A-10C-t ingyé megkapjuk.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

59th Ducky
Olvasgatva az ED fórumot a következõ megjegyzéseim vannak:
- Az F-15 fülkéjen teljesen átdolgozott 3D-s kabin ezért is látható a fotókon a dynamic shadow, ami lesz is. Nem klikkelhetõ ! De ezt nem is ígérték, sõt határozottan megmondták hogy FC3-ban semmi nem lesz az.
- A többi kabin a Su-25T megoldását követi, tehát konvertált CMD-bõl EDM-be pakolászott kabint kapunk, természetesen kijavított mûszer pozícionálással.
Sajnos ez nem csak a DCS-ben van így hogy vibrál két azonos síkba helyezett plane, pld. az ArchiCAD építész program is hasonlót produkál, de ez a koordináta értékek kerekítésbõl adódó DirectX "ügyeskedés".
Az FC3 lényegében a Su-25T-s megoldás alkalmazása az FC2-s gépekre, kivéve az F-15 kabinját. A DCS modulként átírattal a grafikai motor újításokat kapjuk cserébe. Nyilván a DCS World fejlesztgetésével, a késõbbiekben megjelenõ verziókban majd talán javítgatnak még a grafikai képességeken. Gondolok itt a Nevada Scenery-vel megjelenõ új grafikai motorra (EDGE).
Az FC3-al kapjuk még az újradolgozott fegyverzeti rendszereket, illetve a fegyverek (rakéták, bombák, stb) AFM-jét bár az ED Advanced Flight Dynamic-ként nevezi.
Kiváncsi vagyok mondjuk a az új modellekre illetve hogy a new special effects alatt mit értenek EDéék. Ha füstölne végre a hajtómû asszem Reaper hanyatt fogja vágni magát 😊

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

HungaroJET
Molni, ne álmodozz. Nem a DCS:Eagle-t jelentették be, szóval ne várj semmi "nagy" újjítást.
Sima FC2-lesz, FC3 névvel ami fut DCS World alatt + az új F-15 fülke, ami szerintem ugyanazt fogja tudni mint az öreg CMD F-15 fülke modell. Semmi DCS feeling, semmi javított repmodell.
Egyébként azért kellett új F-15 fülkét csinálni, mert a régi CMD-ben egy csomó 3D illesztési hiba volt, amit nem tudtak jól átkonvertálni EDM-re.
Így a konvertálás után rengeteg mûszer, számlapok csak félig emelkedtek ki a mûszerfal panelbõl, ill. vibráltak az EDM pontosabb megjelenítése miatt.
Azon is csodálkoznék, ha lenne árnyék a fülkékben, mert azt eredetileg DCS-feature-ként hirdették anno. Ennek ellenére az F-15 fülke promo képeken mégiscsak látszik árnyék - hátha a többi fülkének is lesz. Remélhetõleg
Szoftveresen/technikailag nincs akadálya, ha már EDM a cucc, kivéve persze ha nem pont letiltani akarnák a fülke árnyékot (merhogy nem DCS, csak FC)

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Mármint 3D modellen túl is. Indítás, befogás, más zavarvédettség, TVC modell, stb. Ezek és az NVGs JHMCS nélkül "félodalas" lene a modellezés, ha csak a MiG-29 féle modellt húzzák rá... Mondjuk itt meg megint az jön ki, ami az örök problémám. Melyik F-15C-tr akarja modellezni a progi. Az 1986-ost, vagy egy 2006-ost...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Mûködik az. Vidd fölé a kurzort és az egérgörgõvel lehet basztatni 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

59th Ducky
Szerintem AIM-9X lesz hiszen a Becz Laci már csinált modelt FC2-öz, de azért van még mit optimalizálni rajta, mondjuk én nem publikusan megtettem ezt, de várjuk meg az FC3-at az a biztos.

Molnibalage
Csodaszép F-15. Vajon lesz JHMCS és AIM-9X is végre...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

http://www.kephost.com/view3.php?filename=j9idit4k8or3ffh8v8gs.jpg

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Üdv!
lenne egy kérdésem.éppen ILS leszállást gyakorolnék,de nem tudom beállítani az adott reptér pontos ILS azonosítóját,mert nekem a képen jelölt kapcsoló nem mûködik.sem az egérrel nem tudom kapcsolni,sem, ha rá konfigurálok két gombot.a kapcsoló alsó része az egér kattintgatására forog mindkét irányban,de a felsõ része nem.egy videóban láttam,hogy a felsõ résznek is forognia kellene,mert így nem lehet beállítani az ILS-t.

59th Ducky
A gurulóútról felszállást nem értem ? A valóságban kivitelezhetõ ?
Ha igen akkor a szimulátorban is legyen az. Aztán mehet a figyelmeztetés
a delikvensnek aki ezt nyomta és utána mint az életben jöhet a letiltás,
szerver esetén csapatni az IP ban-t.

Bögyörő
Mindenre van igény ami még realisztikusabbá teszi a szimulátort.
Én azt nagyon hiányolom hogy multiban nincsenek rangok, nem menti az eredményeket, nem lehet álitni a szervereknél hogy a gurulóutról való felszállás ponlevonással járna stb.
Azt nem teljesen értem miért nem tudták a többi repülõ fülkéjét is feljavitani, hiszen fõleg csak egy 3d modelrõl van szó, ami azért nem akkora ördöngõség, mivel nem klikkelhetõ a rendszerek müködésével nem kellet bajlódni.
Amúgy várható volt hogy kidobják a FC3-at, bár értelme nem sok van hiszen ha minden jól megy a jövõ év elején várható a DCS Mig-21, de más gépek megjelenésére is van esély pl a IRIS BD-5J.

Mivel a FC3 félig arcade azért kérdeztem.Olyan dolgok mikor 2 Mig küldi adatlinken egymásnak az infót mit lát és kivetíti MFD re az infót. vagy ezt.

http://www.airsceneuk.org.uk/airshow01/zhukovsky/MiG-29OVTnozzles.jpg

Vagy valami levegõ föld üzemmódú gépet, su30 vagy mig29k vagy mig29m vagy mig29m2 és sorolhatnám.

LeonSilver
Én annak is örülnék ha valamelyik 3rd fejlesztõ csinálna egy faszányos 25T kabint. A többi FC3-as gép engem nem érdekel 😉

Mi a helyzet az izével Ducky? Tudod az FSX-es cuccal.

LeonSilver
"felszállás meg leszállás realisztikus lemodellezés. Komolyan ezekre van igény?"

Igen, erre van igény. A szimulátorhoz hozzátartozik ez is.

59th Ducky
1. Soha nem mondták az ED-éék hogy az FC3-al kapcsolható lesz a kabin (sõt már az eleján kihangsúlyozták hogy nem lesz az), de ugye ez nem is megoldható ennyi idõ alatt hiszen 1 repcsi fejlesztési idõciklusát 9 hónapra jelentették, ami az FC2-es gépek teljes átdolgozásánál kb 5-6 évnyi melót jelentene 😊
2. A payload módosítgatások lehetõségének kizárását meg a szerver gazdinak kell megoldani. Integrity check nélküli szerveren persze hogy lehet "bohóckodni" 😉
3. A Su-25T kabinja még mindig az FC1-es némi pofozással, de még mindig nem full 3D-s.
4. Új modell-nek ott van az F-15, aminek külsõ modelljét már a DCS: World-ben publikálták a kabinja meg jön az FC3-al.

Most is van egy VNAO szerver ami felkapott. F14 el röpködnek F15 ös kabinnal aim54 essel lövöldöznek 60 km es hatótávval.F18c vel röpködnek aminek mig29 es kabinja van és õk a hajózók akik védik a légteret. Röpül az F14 es a tenger felett kb 10 m re, nem látja az orosz gép radarja, nézi a térképet mert lehet látni az ellenséges gépeket is hogy hol vagy. Benyomja a FLOOD módot mivel van labels is aztán kerülgesd a rakétáit. Max befogom OLS 27 el de elkapni is akkor tudom ha R77 van nállam mert a buta félaktív rakéták semmit nem érnek.Ezért lenne jó ha modernizálták volna az orosz gépeket mert akkor nem tudnának az F15 ök Flood módban trollkodni a lõj és fuss támadással.

S pont ez a két típus, amihez már komolyabban kell gépészkedni. Ahogy elnézem, sokan várták és várják a szélesebb gépparkot, ugyanakkor mindenki fõképp arra kíváncsi, miként lesz ez a két vonal kiegyenlített. Amíg erre nincs elfogadható válasz és megoldás, én biztosan nem veszem meg az FC3-at. Osztom a véleményeteket. Szerintem sem fognak sokan multizni az eddigi problémák fényében. Nem elég, hogy DCS vonalon komolyabb tudást szerez a szobapilóta, cserébe ülõ kacsa lesz.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

gondolom a vér pistikéket akarják megtartani,illetve elcsábítani az FC3-al,akik nem akarnak indítási procedúrát,és navigációs módszereket megtanulni,hanem csak beülni a gépbe,a guruló útról felszállni,aztán két gomb megnyomása után lelõni mindent az égrõl.majd megint tele lesz a fórum,a "mivel lehet lõni?" jellegû kérdésekkel.

Meg egy kis szerkesztéssel fellehet rakni ugyan azokat a fegyvereket A10A ra mint C re.Mint rendszeres public szerver játékos tanusítom hogy sok játékos kedvence mikor A10 et meg KA50 et kell lelõni mert nem nagy ellenfél.Esetleg ha jelszó van a szerveren akkor ezeket kilehet küszöbölni.

Sanyo
Valahol reméltem, hogy végre sokféle géppel szelhetjük a virtuális eget, de ha egy FC3 F-15 pilótának csak 1-2 gombot kell megnyomni egy cél leküzdéséhez, kissé morcos lesz a DCS típust repülõ jóember. Amíg az A-10C-ben elég komoly tudás kell egy random cél megtalálásához és leküzdéséhez, az FC3 A-10A ugyanezt kb. 2 gombnyomással megteszi.

Értem, hogy mit akar az Ede, csak azt nem, hogy lesz így mindenkinek vonzó a multiplayer.

www.pcpilot.hu

Olvasom az ED fórumát és megoszlanak a vélemények. Sokan panaszkodnak hogy az orosz gépekre nem fejlesztettek semmit. Szerintem egy 6 DOF meg egy fejlesztett Rakéta repmodell nem fogja feldobni ezt az unalmas játékot public szervereken. Meg ez a felszállás meg leszállás realisztikus lemodellezés. Komolyan ezekre van igény? Max a rakéta szimuláció ami hasznos, ezek után is az R77 meg az AIM120 lesz a menõ. Fél aktív R27 el senki se szeret már lõni.

Valóban. Elég hamar elveszi az ember kedvét a reppenéstõl a sûrû katapult (ha sikerül) és az FC vonalbeli gépek maximum feleannyi idejû beüzemelése, hogy a többirõl szót se ejtsünk. Kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztõk mit találtak ki ezen dolgok ellensúlyozására, ha egyáltalán vették erre a fáradtságot.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Minimum egy mig29k vagy su25tm. Élvezet lesz trollkodni a vadászoknak az A10 ek ellen. Eljött számukra a vég.

így van,az alap loncihoz képest ennyi idõ alatt,csak su25T-t sikerült belerakni.

LeonSilver
... és még csak nem is klikkelhetõ kabin.

Semmilyen új repülhetõ típus? Full ugyan az mindenbõl csak szebb modellek? OMG és ezért 9000 ft....<#shakehead>

Papa01
Köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
A hírbõl kimaradt, de most pótoltam: még ebben a hónapban.

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszi a hírt! 😊 Azt lehet tudni, hogy kb mikorra várható?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Köszi Sanyo!

na végre már...
HungaroJET
Köszi Ducky !
Nem egészen ilyenre gondoltam, de azt hiszem jó lesz 😉 Lassan készülnek az ikonok is.

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
Sanyo
Ezt jó tudni. 😊

www.pcpilot.hu

idõközben kiderült mi volt a gond,Leo77 segítségével.én a dobozos A10C-vel próbálkoztam,ami egy régebbi verzió.most már world-ben gyakorlok,ott tudok rádiózni a toronnyal,bár ott a multi rész nem akarja az igazságot,nem akar elindulni.de ma délután azt is megoldom majd valahogy.

Sanyo
Sajnos nem volt idõm a DCS-re, folyamatosan az új riseofflight.hu oldalán dolgozom. Legközelebb megint csak a hétvége jöhet szóba.

www.pcpilot.hu

59th Ducky
Addig is youtube és keress rá: "vrs tackpack" kulcsszavakkal

LeonSilver
Az igen! Marha kíváncsi leszek mit mondasz. Csak tudod, az F-18-al még mindig gondjaim vannak 😄

59th Ducky
Leon !

A VRS Simulations kiadta az FSX-hez a TacPack 1.3.1.0 elsõ nyilvános BETA verziós csomagját.
Este tolok egy tesztet vele.

a Te leírásod mentén gyakoroltam,de nem azzal van a gond,mert a hajtómûvek indítása után is csak hajtómû indítási engedélyt tudok kérni a toronytól,és semmi mást.

Sanyo
A hétvégén végre megpróbálom felvenni a hajtómûindítás videót és újból memorizálni a procedúrát, kérek egy kis idõt a válaszra. 😊

www.pcpilot.hu

Üdv!
az A10C-ben a toronytól csak hajtómû indítási engedélyt tudok kérni,kiguruláshoz,és felszálláshoz nem,mert nincs olyan lehetõség a rádiózás menüben.ez valami hiba,vagy valamit rosszul csináltam a gép indításánál?

Remek, akkor kiprobalom. Hat szerintem is jobb lett volna, ha vele parhuzamosan megjelenik pl. a BF-109G is 😊

LeonSilver
A lovacskával teljesen kikapcsolt segítséggel és autorudder nélkül mûvészet felszállni! Qrva jó!!!!!!! Csak kellene más gép mellé 😞

Udv! A Mustangot probalta mar valaki? A repmodell erdekelne, megeri az arat egyebkent?

59th Ducky
Na itt a link Hungaro a DCS menu iconok készítéséhez.
Egy Mi-8-t tettem be a hecc kedvéért 😊
http://vmh59.atw.hu/DCS_menu_icons.psd

59th Ducky
Biztos vagyok benne hogy Reaper tesó a Mods könyvtárod tartalmára kiváncsi mondjuk egy vastag ZIP fájl formájában 😉

HungaroJET
Most a screenshot-ra gondolsz ? vagy a MOD-okra ? vagy az Ikonokra ?

http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1533746&postcount=83

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Hol van ez a cuccod Hungaro?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

HungaroJET
Az az igazság, hogy ha tudnál csinálni egy üres Template Ikont, olyan A-10C ill. Ka-50 félét, annak nagyon tudnék örülni.
Bár lehet, hogy EDétõl kéne kérni egy efféle szûz ikont, de szerintem már ezt is levédették ™ 😄 és nem adnának.

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
😄 Nem akartam tökölni az ikonokkal, de ha nekiesnék, akkor valami hasonlót szeretnék produkálni mint pl. az A-10C ikon: Világosabb, fénylõ vonal az ikon alján és tetején, azzal a kb. 8-ad körívvel a felsõ harmadban és mindegyik masina felülnézetben - csakhogy egységes kinézetük legyen.
Ebbõl a szempontból a Su-25T ikon már kilóg a sorból, hogy nem felülnézet mint a Cápa és a Varacskos, nem beszélve a Paci ikonjáról.
Egyébként 1920-as felbontásnál a 14. ikon után megjelennek a lapozó/tologató nyilak jobb ill. bal oldalon - szóval egy csomó ikon nem látszódik a screenshot-on. 😉 Van ott még néhány érdekesség :o

HAVE A BANDIT DAY !