Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Na csak , hogy bosszantsam magamat, elégé rákattantam a kamovra. Még tetszik is. Viszont ez a fás dolog megőrjít. Először azt hittem, hogy használhatatlan ez a vacak. Na most már egészen jól megy, igen élvezetes-még ezzel a gagyi terep grafikával is. Viszont most már hihetetlenül idegesít, hogy épület mögül is néha sikerül lézerrel besugározniuk' minden esetben (a szétlövésem esetén) ellenőrzöm ki hol állt és ki lőtt ki. Na most az esetek nagy százalékában simán befognak fákon át és vidáman lövik az én gépemet, de ha az én kis fejletlen kamerás rendszerem akár csak 1-2 méterre van a fától, már letilt-miközben még kívülről is látszik, hogy nem lóg be fa vagy fa ág. Na most ez így a helikopteres harcot eléggé megöli. Előbb csináltam egy tesztet..annyira lett igazam, hogy rossz volt nézni. Mindezt csak úgy leírom, nincs mit mondani erre tudom.