37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Musicking
    Ezen a rossz minőségű videón mintha 2D-s fákat és fűcsomókat látnék.
  • sakkay
    Ez nagyon durván néz ki!
  • InterC
    Persze, hogy nem egyszerű: biztos vannak megkötések szerzői/fejlesztői oldalról. Lehet, hogy el kell teljen mondjuk 3 év mire a publikum megkaphatja. Lehet, hogy az AVIA TS volt az első és egyetlen szerződő eddig. Letette a nagy lóvét, hogy kizárólagosságot kapjon. ED adott neki 3 évet. Én így is el tudom képzelni.
    Közben kijött a videó, úgy tűnik páran elmentették. Nem az én forrásom, de már fent van YT-on. Bírom ezt a nagy titkolózást.
    http://www.youtube.com/watch?v=R5j8FX8lMXE
  • sakkay
    Na fasza.Szóval ez sem megy egyszerűen.
  • sakkay
    Köszi most6 ez a mi 17 AVIA ez az új motort használó..mi is? Mer sehol nincsen , hogy edge vagy dcs. Pedig nagyon komolyan néz ki.
  • InterC
    Sajnos, nem lehetett menteni és már azt is törölték, de ezek voltak láthatóak benne:
    http://www.youtube.com/channel/UCTDlThn-IaB6srKKoenL19w
    http://www.youtube.com/channel/UCt7W2HUQBQ8LL9WdYVlwM0A

A reményedre reflektálva: szerintem "rendes" fák, animált csontozattal, és ütközési modellel.
    Az az érzésem, hogy még a nyár előtt kijön az EDGE a Nevadával és ha nagyon eleresztem a fantáziám, akkor talán megvásárolhatóak lesznek a többi térképek/scenery-k is. Végül is a Grafikus Motor reklámja volt a videó, már majdnem olyan szép volt mint az Outerra, a természeti táj nem, de az ember által épített objektumok szebbek voltak.
  • sakkay
    Nincsen meg valahol ez a videó? továbbá szerinted mikor jön ki?
    Remélem léteznek' benne a fák.
  • InterC
    No láttam azt a videót. Egyik ED teszter adott egy nem hivatalos linket, és amit láttam én attól eldobtam az agyam: igaz, hogy amit most leírok az mind létezik már más programokban, de azért nagyon über lesz DCS alá is.
    Hullámzó/mozgó növényzet, átlátszó víz tengerfenékkel, több ezer szikla egy hegyen (no az érdekes volt), éjszakai fények, ALS a kifutópályáknál, Afganisztán, Azerbajdzsán, Korzika, Alabama.
    Szerintem nagyon jó volt. A fények is. Igaz, hogy a lámpák nem csináltak árnyékokat (szerintem az elég erőforrás igényes lenne) , de jelenleg a DCSW alatt is csak a Nap képes árnyékokat "készíteni".
  • Solt
    Ennyit szerintem megér...

Sanyo cikkei róla: ToH Mi-24
  • beci43
    Hát,nem egy vérbeli szimulátor.Inkább az ARMA II-III-at vedd meg.A készítők inkább abban jobbak.
    Bocs az offért.
  • LeonSilver
    Hát... én megvettem néhány hete, egy hónapja. "Mentem" vele vagy 5 kemény percet.
  • Szaggatos
    Láttam a steamen, hogy a take on helicopters a mi-24-es kiegészítővel csak 2 euró, de a gameplay videók alapján nem tűnik túl nagy kaliberűnek a cucc, érdemes lehet szerintetek megvenni?
  • beci43
    Ja, pillanatok alatt levédték a videót.
  • LeonSilver
    2013-as videó, a kurvára várt, de azért annyira nem fasza EDGE motor bizbasza volt a videóban. Semmit sem vesztettél azzal, ha nem láttad
  • Hecker007
    Én meg most olvastam vissza hogy csak célkeresztet írtam az kimaradt hogy a TGP keresztje :D
    Legközelebb elolvasom 2x mit írok
  • Leon77
    Ha majd legközelebb leírod, hogy lézert is kapcsolsz, akkor mást írok, vagy másképp fogalmazok. ;)
  • Hecker007
    Köszönöm a segítséget
    Ez volt a probléma az AutoLS ki volt kapcsolva a profilban az LS Time meg 0 alapértelmezettben vagy is minden 0.

Repvez: Igen ezzel a résszel nem volt gond, csak nem volt szerencsétlen célravezetve elég ideig így csak kb leesett a közelben.

Leon77: Nem mondod? Egyébként lehet dobni lézerirányítás nélkül is, profilban is alapból CCIP-n van az meg tudtommal az unguided bombadobáláshoz kell.
  • InterC
    Nálam már nem elérhető :(
    Mi volt látható abban a videóban ?
  • repvez
    A lézerbombát és a CCRP dobásnál nem akkor old amikor megnyomod a kioldó gombot hanem akkor amikor a fed. számitógép a megfelelö értéket eléri.

Igy ha befogtad a célt és a lézert is bekapcsoltad akkor a kioldógombot folyamatosan nyomvatartva a HUD on a függöleges oldási szálon látsz egy kis kerestcsikot ez folyamatosan fog lefelé haladni ennek a csiknak a gép szimbolikáját jelző ikonnal való egyezésekor old a rendszer .

Legalábbis falconBMS-ben igy megy , gondolom itt is ugyan az a rendszer van mint minden amcsi technikán.
  • macleody
    Ja, 4-5 évvel ezelőtt jó lett volna. Ma már egy kalap szar.
  • Caterpillar
    Már majdnem, szép aztán rájössz, hogy ez még mindig a Flanker motor, mert a földön álló gépek nem vetnek árnyékot, a lámpák fényétől...
  • beci43
    Ezt már láttátok?
  • LeonSilver
    Sajna erről nem készült. De a tecsődön van biztos róla, keress rá!
  • LeonSilver
    Ez azért van, mert a lézer megvilágítási idejét (vagy mi a szart) nem állítod be.
    Mindjárt megnézem, hogy készítettem-e róla oktatóanyagot.
  • Leon77
    A GBU-12 lézerirányítású bomba...
  • Hecker007
    Nekem is kéne egy kis help.
    Próbálom A10C-nél ezt a CCRP-s irányított bomba rendszert, de hiába célzom be amit ki szeretnék dobni, sose oda esik a bomba (GBU-12) ahova céloztam, ha átrepülök a teherautó felett akkor látszik hogy pontosan be van célozva végig rajta áll a célkereszt. Először azt gondoltam biztos alacsonyan vagyok és túl gyorsan megyek, felmásztam 15k-ra és 200-al kezdtem neki a dobásnak ami azt eredményezte hogy még arrébb esett mint 8k-ról 250 körüli sebességgel.
    Mit csinálok rosszul?
  • GálTomi
    Köszönöm a segítséget!
  • DestroyerHUN
    Köszi Shifty, Hétvégén SnowFox már elküldte nekem PM-ben, sőt repültünk is.
  • sakkay
    Az utolsó esetben egy t72 lőtt le, egy fasor és egy kisebb ligeten keresztül..na ne mááá.
  • sakkay
    Na csak , hogy bosszantsam magamat, elégé rákattantam a kamovra. Még tetszik is. Viszont ez a fás dolog megőrjít. Először azt hittem, hogy használhatatlan ez a vacak. Na most már egészen jól megy, igen élvezetes-még ezzel a gagyi terep grafikával is. Viszont most már hihetetlenül idegesít, hogy épület mögül is néha sikerül lézerrel besugározniuk' minden esetben (a szétlövésem esetén) ellenőrzöm ki hol állt és ki lőtt ki. Na most az esetek nagy százalékában simán befognak fákon át és vidáman lövik az én gépemet, de ha az én kis fejletlen kamerás rendszerem akár csak 1-2 méterre van a fától, már letilt-miközben még kívülről is látszik, hogy nem lóg be fa vagy fa ág. Na most ez így a helikopteres harcot eléggé megöli. Előbb csináltam egy tesztet..annyira lett igazam, hogy rossz volt nézni. Mindezt csak úgy leírom, nincs mit mondani erre tudom.
  • wittman
    Aki annak idején aki vett a több hónapig tartó Krími Incidens nevezetű hadjáratba, melyben több külföldi ezred és század mellett a VMH59 is részt vett, annak nagyon is ismerős a napokban lezajlott események.

Csak hogy nem mondjátok, hogy elhúztam a mézesmadzagot:

Természetesen ebben a virtuális hadjáratban a NATO is bekapcsolódott az eseményekbe a végeredmény pedig végül az lett, hogy Orosz haderő Észak-Krímig kitakarította a NATO és a Ukrán hadsereget. Folytatás csak azért nem lett, mert kijött az Flaming Cliffs 2 pont 5 éve és sajnos törölték a Krími félszigetet sajnos...

Hát ezt akkor nem gondoltuk volna.

Az már nem is merem mondani, hogy azóta lejátszottuk a Grúz incidenst is...
  • Sidewinder
    Reméljük nem lesz nagyon komoly balhé. Szimferopolban egyelőre fesztiválhangulat van, minden csaj orosz katonákkal fényképezkedik,elvannak, örülnek nekik. A főtéren meg folyamatosan ünnepelnek a helyiek,mindenütt orosz zászlók. Hol koncertek vannak,hol egy két beszéd hangzik el,de mindenki nagyon vidámnak tűnik. A kérdés persze az,hogy mi várható,ha megérkezik az ukrán haderő. Már ami megmaradt belőle, mert a keleti részen átálltak a katonai egységek az oroszokhoz. Plusz újra van Berkut is. Ami nagyobb veszélyt jelent,hogy a jobb szektor nevű többek között magyar és oroszgyűlölő szélsőséges brigád fegyveres szárnyának a vezére ki lett nevezve az ukrán nemzetbiztonsági tanács titkárának helyettesévé. Vagyis a Kijeviek ahelyett,hogy leállítanák a vérre vágyó szélsőségeseiket,inkább egyre komolyabb pozíciókat adnak nekik.
  • Shifty
    Szerencse, hogy az Ede, egy lusta rohadék. Ezek után, nem örülnék egy Európa térképnek.
  • VO101 tvr
    Na most bánhatják az ED-nél, hogy a Krím félszigetes térképet elhanyagolták és kivették a játékból. Mekkora valós szimulációkat lehetne újrarepülni. Szinte még frissiben...
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Ja, tényleg. A bombánál még annyit el kell követni, hogy a másodpilóta ELŐTT de a műszerfal alatt van egy kapcsoló és egy tekertyű.. :D Na azt is kell basztatni.
  • LeonSilver
    Na igen! Ez engem is "idegesít" a BS1 óta..
  • repvez
    itt a 2. része nem engedte egyszerre betenni
  • repvez
    Ha ez az amire gondolsz akkor Leon már leirta egyszer képekkel ilusztrálva :)
    1.

• sakkay
    Nagyon élvezem néha a kamovot, de ez a nincsen fa(csak mint látványelem) és mindenki át is lát rajta-csak én nem-és hát ugye a rakéták és lövedékek vidáman repkednek az erdőben-na ez halálra idegesít. Kíváncsi vagyok e téren mire lehet számítani az új motortól! Amúgy értem én, hogy ez repszimnek-és majd 8-10 éve ha az alapokat nézem-készült, de ilyenekben (is)nagyon látszik. Azért a darálóknak ,ellenben a repülőkkel ez a fás dolog nagyon nem mindegy.