Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beczl #8360 - Mindenki, köztük Cobra is azt ír amit akar, de minden amit mond felhasználható későbbiekben a bíróságon. :-) Viccet félretéve, sajnos sok mindent nem lehet ezellen tenni, mivel mint már írtam az ED-vel kötött NDA értelmében a szerződés felbontása után még 3évig nem nyilatkozhatok semmi a projectel kapcsolatosat. Mivel ők már egy új, egyszerüsített szerződést írtak alá ED-vel (mikor én írtam alá ez még nem létezett), ez rájuk nem vonatkozik sajna. ED csak arra vár, hogy valami rosszat nyilatkozzak és már jogi utra is terelik az ügyet, ugyanis be szeretnék valahogy "hajtani" a $-t amit így a kiadás eltolása miatt buktak. ED-t szerintem nem kell bemutatni itt senkinek. Egy dolgot néznek a bevételt.... simán leráznak, ha úgy érzik máshonnan többet kasszírozhatnak. Ez van, ez a kapitalizmus...
kb. 1 hónapja már írtam, hogy nem sok választásom volt a 21-es jövőjét illetően.
A lehetőségek ezek voltak:
1.) Nem hagyom magam, kirugom az egész brigádot a francba, jogi útra terelem a dologt, de ekkor az eddigi munkáikat viszik magukkal. Igaz, sokmindent nem tudnak vele kezdeni, de nem akarnak engedni a "követeléseikből". Kereshetnék új embereket, de ekkor még legalább 1-1.5év kellene, hogy a jelenlegi szintet elérjük egy új csapattal, és még ekkor sem biztos a kiadás. Ha nincs kiadás akkor az indiegogos 15k$-n kívül az eddig pluszba ráfordított kb 9.5k$-t is bukom. + még legalább 10k$ kellene a további fejlesztésre. De ez valószínű annyira megemelné a DCS:MiG-21 kiadási árát, hogy nem venné senki. Hab a tortán, hogy emellett 2év meló, plusz rengeteg egyéb bevételi forrás és a jövőbeni projectek (MiG-23, Su-22) is mennek a levesbe.
2.) Átadom nekik a projectet, jogokat, a kiadást, magyarul a céget nekik, ergo kivásárolnak és viszik tovább más névvel a projectet. De ehhez elég sok pénzt kellene nekik összeszedni... Ha csak azt számoljuk, hogy az én részemről kb 4800 munkaóra van benne, amit még ha a Magyar hasonló netto órabérrel szorzunk be elég tetemes pénz jön ki. Illetve hiába veszik meg a nevet, ez nem pótolja a DCS-ben megszerzett hosszú évek tapasztalatait, ED-s kapcsolatokat stb... Ekkor elég nagy esély van a DCS:MiG-21 kiadására, de ekkor is bukom az előzetesen tervezett bevételeket.
3.) Bukom az eddigi 9.5k$-t, 2év melót stb... az Indigegogo's pre-orderesek visszakapják a pénzüket. De sajnos ezzel együtt nem lesz kiadva a '21-es, sem később a MiG-23, SZU-22 sem.
Mint láthatjátok én mindenképpen bukok rajta, de legalább a 21-es valamikor ki lesz adva. Aztán majd amit nem tudnak megcsinálni (szerintem sok ilyen rész lesz) majd "valaki, akit én nem is ismerek :-)" kiadja free modként.. :-)
Másrészről szerintem a Leatherneck a kiadást mindenképpen el fogja tolni kb őszre, mert attól, hogy remek grafikus pld Cobra, halvány lila gőze nincs, hogy néz ki a DCS struktúrája, stb... Ugyanez igaz Novak-ra is. Attól hogy valaki az életben MiG-21-et repül nem biztos, hogy a DCS moddolásához, az egész kód, textura, 3D összerakását meg tudja valósítani... Jön még kutyára teherautó.
Most első sorban megvárom, hogy hogyan alakulnak a dolgaik, aztán ha nem nagyon megy nekik (50%-nál nagyobb az esély erre szerintem), keresek egy befektetőt és kivásárlom a részüket, aztán kiadom én...
"Azonnal ki kell vágni piratera! Még most ebben az állapotában is és később amikor megjelenik szintén."
- Erre csak azt tudom mondani, hogy nem így müködik az egész. Ezt pld. Hungaro is meg tudja erősíteni. A 3rd party developereknek jelenleg kb 2-3 verzióval újabb DSCW alá fejlesztenek, ráadásul az adott modul pld. DSC:MiG-21 futatásához kell ED developer környezete ami online szerveren van. Ha nincs a szerverhez hozzáférésed, nem tudod futtatni a modult. Tehát maga a modul "mezei" publikus DCSW alatt el sem indul. Hiába kerülne ki a full mod, semmit nem tudnál vele kezdeni.