Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
InterC #8350 Szomorúan látom és olvasom, hogy sajnos úgy alakultak a dolgok ahogyan sejtettem, bár reméltem, hogy mégsem így lesz. Ami a DCS: MiG-21 fórumon megy az egyszerűen undorító.
Cobra persze csak azt szajkózza ami az Ő "igazát" támasztja alá és úgy tűnik ezzel sokakat sikerült már megtévesztenie és félrevezetnie.
Gondolom EDe nem akart nagyon állást foglalni az ügyetekben, de azért ki állhatott volna melletted, végtére is Te voltál az első Laci akit Wags személyesen kért fel, hogy hozd be a projectedet a DCS alá.
Az első 3rd party projectet ! ! !
Amit NAGYON nem értek az az, hogy ha ezek után Te már semmiféle bevételre nem számíthatsz akkor miért adtad fel egyáltaláén a projectet ?
Én tuti, hogy semmit nem engedélyeztem volna nekik. Sőt a bosszú forrna bennem. Ahol tudnék ártanék nekik. Kenjék a hajukra a repmodelljüket és a a fülke textúráikat. Persze akkor nem lenne kiadva a MiG-21, de így, hogy most a kiadás miatt TE EGYEDÜL hoztál áldozatot még azt merik írni, hogy önként (és barátságosan), külső és belső nyomások nélkül HAGYTAD EL a csapatot ? A SAJÁT csapatodat elhagytad ? Amit Te alapítottál és hoztál létre ?
Szóval ez egy ordas nagy hazugság ! ! !
Kérdem ezek után, hogy Neked Laci származhat-e bármiféle hátrányod vagy károd abból ha "rávilágítanánk" az ügyre a másik oldalról ill. ha tisztázni szeretnénk a helyzetedet és a nevedet - még az a rohadt paypal is átba**ott, és arról sem Te tehetsz - és mindezek után még Cobra azt merészeli írni, hogy ŐK meglettek fosztva (így fogalmaz) néhány külső/egyébb modelltől, mint a MiG-21 fegyverzete, járművek, SA-3, ZSU-57-2, S-60, PUAZO stb.
AMIKET TE KÉSZÍTETTÉL ! ! !
és akkor még nem is beszéltünk a rengeteg Skin-ről amiket TE CSINÁLTÁL a MiG-21-hez ! ! !
Szóval:
Én most jelenleg úgy látom (kérdem), hogy ha Te Laci nem engeded át a MiG-21 projectet (INGYEN a patthelyzet miatt), akkor az nem is lett volna kiadva ?
Szerintem ki kéne adni egy hivatalos közleményt (a nevedben), hogy mi is történt, vagy hogy hogyan is látjuk mi ezt Magyarok.
A bojkottálást én is támogatnám és szerintem sokan mások is - nem csak Mi Magyarok - mert ha ED nem is tehet a dolgok alakulásáról azért annyit mégis megtehetett volna, hogy kiáll valamennyire melletted.
Szóval ártani egyáltalán nem szeretnénk - sem anyagilag, sem erkölcsileg (ezért is kérdem érdekelt vagy-e még ED-nél valamiben, mert akkor érthető módon nem akarod összerugni velük a port, de viszont a kesztyűt biztos a pofájukba vágnám ennek a Leatherneck Simulations társaságnak, mert amiket ők állítanak az már több mint hazugság) ! ! !