Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
No igen, bár én sem vagyok perfekt ángélusból, de nagy általánosságban elmondható, hogy ilyen komplexitású szimekhez már elengedhetetlen az angol nyelv ...

Az a fõ gond, hogy addig nem akarok repülni, amíg nincs belõve nagyjából a joy, mert akkor menet közben tudnám finomhangolni - úgyis a repülés közben - után fog kiderülni, hogy mikre van fõleg szükség - mi mennyire fontos és hol esik kézre.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

macleody
Én csak annyit állítottam a joy-t, hogy tudjak repülni. Az indítási procedúrát szépen felírtam magamnak egy lapra, onnan puskázok ha elakadok. Elkezdtem repülni de a morzés téma után elakadtam. Nem tudom, hogy ott volt vége vagy csak elcsesztem valamit, mert nem dumált többet a csávó. Ráadásul nem tudok angolul, mindig pause-t kell nyomnom, elolvasni mit ír, aztán valahogy értelmezni 😊 A 4-ik vagy 5-ik waypoint-ig jutottam el a navigációnál. Nem lesz egy egyszerû úgy látom 😊
DummyBoy
Ne is mondd ... 1 hete van meg a szim, és azóta odáig sikerült eljutni, hogy belõttem a grafikát meg elkezdtem belõni a joybeállításokat ...

Tegnap 2 órát bohóckodtam a joybeállításokkal, de még mindig semmi sincs kész 😞 Gyanítom még hetekig nem is lesz ...

Ebbõl a szempontból sokkal jobb a ROF 😊

macleody
Köszi, már csak a díszeket kell fölakasztgatnom rá 😊
Na elkezdem a repülési tréninget.
Papa01
Ez a nem semmi.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Vagyis ma 35 éve. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ma olvastam valahol, hogy az elsõ A-10 szériapéldány 1976. március 22-én érkezett meg az arizonai Davis-Monthan légibázis tesztelõ alakulatához.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Egyre faszább 😊

Ez most nagyon bejön 😊

Cserébe találtam valamit ...

Emlékeztek a Black Shark Cockpit Trainerre .. találtam valami hasonlót A-10C-hez is:

https://prezi.com/secure/11758b6c9fbed769c46c07d3d7076d01e339bcb7/

DummyBoy
És itt egy másik megoldás 64 bit alá 😊

Bár ez TIR-re íródott, FT-el ez még egyszerûbb, ugyanis ott eleve lehet megadni PPJoy outputot ... Ékes ángélus nyelvû fórum:

TrackIR DCS A10-C 64bit Client Compatibility Workaround

DummyBoy
De hogy ne csak a hülyeség legyen: itt egy simhq-s leírás ... én még nem tartok ott 😊

SimHQ - DCS A10C review

DummyBoy
Legurik a kékruhás kalauzbácsi a tányérjával és föl-le mozgatja 2-3 alkalommal ...

Legalábbis a Keletiben így láttam anno <#idiota>

DonZorro
Srácok, valaki leírná itt pontosan a MAV indítási procedúráját??? <#worship><#help>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nyugi van emberek!

Tegnap teszteltem egy-két dolgot az A-10C-ben és küldtem fel AI gépeket. Ha már az F-15E is benne van AI-ként, akkor a nyugati csapásmérõkbõl a kedvenc madaramat küldtem bevetésre. Amúgy kondenz teszt volt, ami egy halvánnyal jobb, mint az FC2-ben. Szóval ED-nek van min dolgozni.

Küldtem fel két darab MiG-29A-t is kötelékben és persze, hogy nem füstölnek a hajtómûvek...ezt is ideje lenne már megoldani...
LALT+P, LCTRL+P, a LSHIFT-P az lelo minden kulso lampast. Ha meg testreszabaod sajat bill combokkal a Controls/Lighting panel kapcsolokat (ezt alapbol csak a fulkebol allithatod egerrel)
utana tenyleg olyan lesz mint egy karacsonyfa.

köszi az okosságot... hétvégén majd eljátszok vele <#pias>

macleody
Ja még valami. Hogy lehet a navi light-ot felkapcsolni? Mert nálam RCTRL+L nem megy. Pedig az van a controlsban. Mondjuk a RALT+L se mûködik csak ha a cockpit-ben felnyomom a kapcsolót. Már rendesen idegesít, hogy nem világítok mint egy karácsonyfa 😊
DummyBoy
Nem az OS a kérdés ...

A DCS-A10-nek van 32 és 64 bites verziója is ... telepítéskor meg is kérdezte nekem, hogy akarom-e telepíteni a 32 bites részt ...

A 64bites DCS-A10-nek 64 bites TrackIR driver kell ... emiatt az elején még a TIR driverekt is frissíteni kellett ...

Ezt meg a Freetrack nem tudja ... az csak 32 bites ...

2 ötletem lenne:

1: Ha feltelepítetted a 32 bites A10-est is, akkor meg kell próbálni azt TrackirFixerrel megokosítani, és azt futtatni ...
Ha nem, akkor újrarakni az A-10-et de 32 bitesként és akkor megpróbálni.

2: kérni valakitõl 64 bites Trackir.dll-t és megpróbálni bemásolni a FreeTrack-hez ... (Ennek kisebb a valószínûsége ... inkább az elsõ megoldás ...)

macleody
Valami olyasmit olvastam, hogy a freetrack-hez telepíteni kell a 32 bites fájlokat is a játékhoz.
Sanyo
Fél évig a Seymour-Johnson AFB (Goldsboro, Észak-Karolina) közelében laktam, azóta nagyon nagy kedvencem a típus. <#puszis>

www.pcpilot.hu

Papa01
Ez lesz a következõ típus? Wow!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

64biten vagyok... BS megy rendesen, vmit variálhattak EDek a kettõ közt?

DummyBoy
Váváváváváváááárjunk csak!

Melyik verziót használod? a 32 vagy 64 biteset? Mert a 64 bites verzióhoz még a TIR-nek is update kellett!!!

A 32 bitesen elvileg mûködik TrackIRFixerrel! A 64-es at tuti nem ...

DummyBoy
Pedig elvileg mennie kellene ... Edéknél találtam róla topikot hogy mûkszik ...

F-15E? Akkor engem többet Su-25 ben nem láttok! xD
Bár a kondenz ugyanolyan rossz, mint az FC2-ben...
DCS F-15E screenshot 1

DCS F-15E screenshot 2

na erre gyúrhatnának az ED-jék...
DummyBoy!
Kipróbáltam a freetracket ... negatív <#levele>
Keresésem eredménye hasonló ... semmi <#ticking>

DummyBoy
Nem tudom, de utánanézek majd ... Több helyen láttam már ezt a kérdést, szóval lecsekkolom 😊

üdv All!
kérdés újra: freetrack megy az a-10el???
vki próbálta már?

Papa01
Az igen!! Köszi! 😊 <#eljen>

LeonSilver
Kössz bár egy kicsit még odébb van a rendelés leadása 😉
Azért 66k nem kevés egy joyért. MÉg össze kell harácsolni a zsetonyt rá.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Majd össze kell szednem a gondolataimat és akkor leírom. A lényeg, hogy a TGP-vel belehet fogni az éppen aktuális steerpointot (ez akkor fasza ha a környékén vannak a mumusok) és ahogy befogja a TGP a Mav is automatikusan ott van. Tök érdekes dolgokat lehet mûvelni, szerintem egy év is kevés lesz a sok szart megtanulni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Hopp! Akkor várom nagyon! 😊) Egész pontosan miben különbözik attól az eljárástól?

LeonSilver
De ez most más.

Papa01
Szerintem ezt beszéltük is! 😊 Mûködött is szépen! 😊 Még Te írtad le a lépéseket! 😊

LeonSilver
Nem, nem próbáltam. Nem hinném, hogy itt a környéken lenne valahol. Hacsak a hülyeazénemvagyokban. Lehet majd kiugrok és megnézem de erõsen kétlem, hogy lenne.

**--**

Úgy tûnik, hogy rájöttem arra amit itt említettél. Még próbálom, hogy hogyan-merre-miért és ha már 100% akkor megírom.
Erre az izére gondolok, hogy amit a TGP befog arra a Mav automatikusan rááll. Nekem már megy de még kissé bizonytalan vagyok 😊

Papa01
Woow.., próbáltál már olyan joy-t? Fura lehet a fix joy test.

LeonSilver
x-52 van és tervezek majd egy X-65F-et. Ha..

Papa01
Miért, eddig milyen joy-od volt?

LeonSilver
Én azt hiszem ha sikerül összeharácsolnom annyi zsetont, akkor veszek majd egyet. Egyre jobban tetszik ez az A-10C, eszméletlen, hogy miket lehet csinálni az MFD-ken.

LeonSilver
😉

Harbonah
Isten óvjon a jó barátoktól akik értenek dolgokhoz xD

Bögyörő
Nézegetem a DCS fûrumot, és ha jól értem ebben azt irják hogy a CVN-70 Vinson repólõgéphordozót megakarják csinálni jó minõségben, ha igen akkor remélem a következõ gép miatt ami remélem F-18-as lesz 😊.

LeonSilver
Igazából ez sem fog így maradni. Van egy igen jó barátom aki ért ezekhez a szarokhoz és talán majd õ tud segíteni. A színösszeállításon is variálok folyamatosan, valami majd csak lesz belõle.

Bögyörő
Ezt az oldalt ismeritek?
DCS Wiki

Apropó Leon,sokkal jobb a fehér háttér,A Black Shark oldalán is visszaállítanád?

Ka-50

Köszi Leon!X-52-em van,akkor nem igazán fogom lecserélni,igazából jól bevált.Csak sok jót hallottam róluk.

Ka-50

Papa01
Ez egy kicsit drasztikus megoldás volt... 😊) Ha átküldöd a fájlokat, szívesen felteszem a tárhelyemre, ami elég gyors, mert nem ingyenes.

LeonSilver
Így most remélhetõleg nem fog akadni.