Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • logixxxxx99
    Helló Pilóták !

Megvettem az FC3-at és Karácsony este fel is tettem, hála nektek, mert elakadásomat tovább lendítettétek.

Az FC3-at egy hétig élveztem. Most kicsit rossz szájízzel gondolok rá, van néhány észrevételem , valaki tudja a választ?

1. Tényleg nem klikkelhető semmi a pilótafülkében ? Marad a billentyűzet?

2. A DCS223valami szerveren Sukhumi-t elérve pl. Mig-29-cel 3000 m-en mindig felrobbanok a levegőben. Se radar jel, se Lock Warning, se ellenség a közelben. Valami Safety Kill kiírás felvillan egy másdopercre, aztán csak a szél suhog... Mi az ok?

3. Ha pl. Mig-29-cel vagy Su-33-mal repülök, az RWS hol mutatja az ellenséges vadászt, hol nem. Ki-be kapcsolgatja a radarját az ellenség? Vagy a hegyek közt matat? A minap 20 percet repültem a cél felé, sehol senki, egyszer csak mellettem egy km-rel feltűnt valaki egy vadászgéppel, lock-olt, lőtt, puff, már zuhantam is. Hol bujkált a kis gonosz a sík terepen?

4. Ha nagy nehezen becserkészek egy ellenséges vadászt pl. 27ER rakétával, lock-olom, launch rakéta. De az nem ér célba. A második se. A harmadik se. A negyedik se. Hmm. Flare-t használt az ellenfél? Vagy ügyesen manőverez? Vagy messziről indítom a rakétám? (range-en belül persze) Vagy végig rajta kell tartanom a radar lock-ot, míg a rakéta repül?

5. Ha egy szerveren egy mission-ban előcsalogatható az AWACS rádió menü, miért nem reagál a rendszer az F7-re? Elvileg azzal indítható az AWACS kommunikáció... a Track-Ir zavar be? Foglalt lenne az F7? Minden más rádió menü billentyű működik. Vagy lelőtték az AWACS-ot ?

6. Miért reagáltak kérdéseimre e fórumon így: "GYAKORLÁS!"
    Ugye a kért tippek nem titkosak? Ugye nem az a hozzállás, hogy "én is szívtam éveket, szívj te is..." ?

Előre is köszönöm a válaszokat...