Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
400V #7539 Nincs ezzel baj csak ne lenne publicus a szerver és látnád azt hogy folyamatosan le van zárva. Kismillió public szerver van ahol jól lehet szórakozni meg játszani. Az a kevés magyar is ami van az meg ilyen szektás mentalitással lezárja a szervert és ahányszor kérdezem miért? Az a válasz mer külföldi belép a szerverre. Azt nem értem meg más se. Amit ott beszéltünk 59 esen hogy pl egy jelszó miért ekkora hadi titok itt kiírni azt ha le is van zárva a szerver akkor magyarok lennének rajta csak. Meg minek kell külön fórumokra regisztrálni hogy kérdezősködjek meg ücsörögjek TS3 on hogy ó mikor érnek már rá. Agyon van bonyolítva az egész.
Csak egy jelszó lenne az egész.
Ti dolgotok meg higgyétek hogy csak kötekedni járok ide, ez csak vélemény. Engem nem zavar csak leírtam amit gondolok, van 10 másik szerver ahol mindig vannak és nem kell fél napot könyörögni egy kötelék repülésért.