Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy ilyen csere enyénszólva bonyás lenne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#awink>#awink>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
- Egyik rész sem közelíti meg a 10000.- Forintot!
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Mindegy".
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van pár olyan új DX feature amit jó lenne viszontlátni (pl: AA kis erõforrásigénnyel), de asszem addig még alszunk egy párat ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Valamit félreértek?
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Inkább a modern katonai study sim-bõl van kevés és kicsi igény.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Valóságban meg igencsak megközelítették az ellenséges reptereket a gépek az elmúlt 60 év légiháborúiban.
Dinamikus hadjáratban meg már pusztán statisztikailag lemodellezni egy fegyverzési idõt - fõleg, ha még a készletekkel és a reptér állapotával is számolni akarsz - akkor reménytelen.
Pl. mi van, ha szétlövik a targoncákat és a tartálykocsit? A személyzet halálát hogyan modellezed? Ha szétkapod az épületeket, akkor a lõszerkészlet elvesztését? Stb.
Elhiszem, hogy lehet nagyot álmodni, de azért gondoljuk végig, hogy ez mivel jár, hova vezet és megéri e. Pl. a idõjárás effekt megvalósítása könnyebb ennél és ettõl lesz szim a szim.
A repülõgép szimulátor ne strarégiai játék legyen. Valahol meg kell húzni a határt.
Egy dologban biztos lehetsz, a 3D modellek hossz és egyéb méretadatai elég pontosak.
A szimukátorok terén meg szerintem felesleges azzal foglalkozni, amit te leírtál. Kapásból több dolgot tudok, amik fontosabbak.
- Jobb MI. Védekezõ manõverek és ellentevékenységek terén a legtöbb programban még mindig totál béna.
- Az idõjárás még mindig csak grafika. A felhõ nem rejt el az IR keresõk elõl, füst nem blokkolja a TGP befogást és még sorolhatnám.
- Az MI többnyire éjszaka is olyan jól lát, mint nappal! Elképesztõ...
- A padlock sajnos kell, mert a monitoron nem lehet az emberi szem érzékenységét modellezni, emiatt is kell a FOV változtatás. Azt viszont nem értem, hogy az AI modellezéséhez felhasznált változókat miért nem lehet a padlock befogáshoz felhasználni. (Az MI a gépmérettõl és jellemzõen a nehézségi szint változásától vesz észre téged távolabbról / közelebbrõl.)
- Dinamikus hadjárat minden szimhez. Ennek kb. 10 éve alapkövetelménynek kellene lennie. Nem feltétlen olyan gigantikusnak, mint a Falcon, de legalább kisebb helyzetek modellezése legyen alkalmas.
És még sorolhatám. Ettõl lesz egy szimulátor szimulátor és nem attól - szeritem - hogy sétálsz a bázison. Az is egy statikus valami. Egy idõ után ugyanazt látod. Viszont egy dinamikus idõjárás ami a taktikai helyzetet befolyásolja, az rohadtul nem statikus és örök változatosságot ad, fõleg hadjáratban. Elsõ nap még mindig tiszta. Aztán a 3. napon jöhet a 200 méteres felhõalap... 😊
@sanya200
Természetesen teljesen eltérõ feladatkörû a két típus de az A-10 fordulékonyságát bizonyos körülmények között nagyon jól ki lehet aknázni.
A történelem már bebizonyította, hogy a csatarepülõ nem teljesen esélytelen vadász ellen. Lásd például Hans-Ulrich Rudel-t vagy ezt az anekdotát...
A buta bombák használata kb. azonos nehézségû. Ami igazán hiányzik a Lonciból a TGP + LGB és nyugati ARH és SEAD modellezés + GPS (mondjuk ez is csak FF-ben van és elég korlátozott szinten.)
Számomra, egy szimulátor nem a misszió készítésnél kezdõdik (Bár fontos dolog.), sokkal inkább annál, hogy legyen minél élethûbb, és ha pl repülés közben TrackIr-e jobbra fordítom a fejem és kinézek a tájra, azt tudjam mondani: Ez igen! Olyan, mintha filmet néznék! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Még ha el is fogadom, hogy csúnyábbak a felhõk... de könyörgöm a táj milyen a Falcon-ban? A rep modell milyen pl egy Sz-25T-hez képest? És miért kéne nekem elfogadnom, hogy 95-ben készült?
Nem kell elfogadnod semmit. Viszont hiába a szép grafika, ha képelen mozgatni nagy számban õket a motor és halál statikus az egész. Órákig tart összerakni egy rendes missziót - és nagyon sokszor nem csinálja azt az MI amit én szeretnél - és azt repülöm le, amit én raktam össze. Hát nem túl nagy fun... 😞
Igazság szerint a Lock On irány egyetlen nagy erénye számomra, hogy videóklip készítésre eszméletlen jó és külnöféle taktikai helyzetek szimulálására is alkalmas, de borzasztóan statikus a cucc. 😞
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A Falcon fasza és korszakalkotó szoftver volt és hihetetlen, hogy még ma is, 12 évvel a kiadás után is mennyi rajongója van.
Én is játszottam vele de meguntam a w7 64b / ati 4870 alatti anomáliákat és mérhetetlen mennyiégû CTD-t.
Még ha el is fogadom, hogy csúnyábbak a felhõk... de könyörgöm a táj milyen a Falcon-ban? A rep modell milyen pl egy Sz-25T-hez képest? És miért kéne nekem elfogadnom, hogy 95-ben készült?
Attól még csúnya marad.. De ettõl eltekintve úgy gondolom, a Falcon-ban is vannak nagyon jó dolgok, csak engem ez a "zsigerbõl fikázzuk a másikat" hozzáállás nem emészthetõ...
A Falcon egy 1995 magasságában elkezdett valami DX7 effektettel - csak FF széria - és DX5/6 supporttal a tájhoz. A Falcon ingyenes, ahogy az õ munkája is az lesz. Az ED folymatosan változtatta terveit és pénzért árulja a terméket.
Ez nem fikázás, igaza van. Kismillió poligonból álló modellek - amibõl egy hardcore szimes semmit nem lát, mert csak a kabinban ücsörög... - de a tájat és a felhõket azt folyamtosan látja. Szeritned akkor melyik a relevánsabb sokaknak? <#vigyor2>#vigyor2>
Nem hiszem, hogyha az õ munkájától (amirõl nem tudtam, ebben igazad van.) is ilyen foghegyrõl beszélnének, jól esne neki. Kár, hogy eddig nem ért az esze. Ez meg öngól.. 😊))
Mig-21:
1. Peresze, kis sebességnél nem veheti fel a versenyt az A-10-el, de nem is hiszem, hogy ilyen taktikát választana...
2. Ok, de pl a Lancer, már jóval komolyabb technikát képvisel..
Bocs, de ez hatalmas kapufa volt..
Az A-10 gépek szembõl is indítható AIM-9M-el repülnek a '80-as évek közepe óta. A MiG-21 bisz gépen a legfejlettebb fegyvert az R-60, aminek igen gyenge a szembõl indíthatósága.