Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBika6
Õszre ígérték, de sztem az év vége játékfejlesztõknél karácsony. <#falbav>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Bögyörő
Ha már eggyik videó a másik után jelenik meg reményt ad arra hogy most nem csak igérgetnek de ténleg lessz valami az idei megjelenésbõl. A videók nagyon jók.

polluxware
<#eljen>

DummyBoy
Ja bocs ... Oda is volt írva 😊

This note takes place at a work-in-progress version of the new Nevada (Nellis AF😎 terrain.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DonZorro
<#guluszem1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DummyBoy
Valszeg ez lesz az említett Nevada térkép ...

Mellesleg ütõs tényleg ... Csak jelenjen meg 😊

Marha jó lesz ez. Nagyon ütõs ez az A-10C, de mi ez a király sivatagos terület? Sokkal szebb mint az eddigi grúz hegyek! Nem tudtam hogy új terület is lesz benne.

Sanyo

www.pcpilot.hu

Bögyörő
Kösz a forditást!

Sanyo
Nos, elkészültem. Ha elírtam valamit, vagy nem egyértelmû, szóljatok.

www.pcpilot.hu

Sanyo
<#vigyor5>

www.pcpilot.hu

LeonSilver
EZt szeretem benned Sanyo.A reális gondolkodást. Elvileg .. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
A letöltõs elvileg még idén.

www.pcpilot.hu

Nagyon jól néz ki, jól látom hogy lemodellezték a reptéren a jelzõfényeket, és már nappal is láthatók nem csak ejszaka a fényük.
Bár én jobban örültem volna valami vadészgépnek pl Mig29 Su27 F16 vagy F18-nak, de legalább lessz egy klikkelhetõ repülõgép, nekem a Black Shark is nagyon tetszett de sajnos akármennyit gyakoroltam nem tudtam rendesen irányitani, van valami hir arról mikor jelenik meg?

Sanyo
Még egy oldal van hátra a fordításból, de képtelen vagyok ma a végére érni. Elég sok szakszó van benne, és ha már megemlítik a TACAN, ILS, JDAM és egyebeket, azokat is kifejtem egy kicsit. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6
Én a gépigényére rohadtul kíváncsi leszek...
Amúgy nekem a lézer irányítású bombázás nagyon be fog jönni. <#awink>
Ki tudja mi újat csempésznek bele a magasabb játékélmény reményében, cserébe azért, hogy lebutítják a full realisztikus formáját.
Ha valaki új dologra talál a neten csak bátran linkeljen, azért van a topic... <#ejnye1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

DummyBoy
Álmodozni azért szabad, nem? xD

Sanyo
Szerintem a "talajvíz" (de jó szó ez ide 😊 ) az engine tervezésébõl fakadóan nem kivehetõ. Amíg nem írnak új motort, szerintem maradni fog.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Szerintem hasonló lesz mint az FC2 vagy a DCS ... max egy javított változat .. Bár szerintem az nem olyan rossz már.

Nem tartom valószínûnek, hogy ezeket a dolgokat újra megcsinálták volna ...

Valszeg a "talajvíz" szimulációja is megmarad ... ha azt kigyilkolnák, asszem sokat javíthatna a teljesítményen...

De persze mindez csak találgatás ...

Muttley
Mi várható?
A tereptextúra földközelben továbbra is <#wow3>
vagy várható elõrelépés?

Just do it :)

DummyBoy
FC2 elég érdekes lett ... földközelben lassabb, vadászokkal gyorsabb mint a BS ... (Bár tény, hogy a cápával nem sokat korzózok 2-3000 méteren xD)

A Su-25-nek és a Su-25T-nek elvileg már a repmodellje és a damage modellje is komolyabb mint a többi gépé, hasonló mint a BS-ben, de ugye mégiscsak merevszárnyú ...

Ha menni fog szépen multiban mindhárom (És a többi, ha megérjük ...), akkor lesz ennek jövõje 😊

polluxware
tetszetõs.. 😊

volt szerencsém kiprószálni az FC 2.0-át ,de valahogy lassabbnak tünt (optimalizálatlanabbnak) mint a BS..

annak ellenére hogy a Su-25T-ben feleannyi szimulált rendszer, vagy olyan összetett fizikai repmodell sincs mint a heliben

ezzel csak azt akarom mondani ,hogy az A-10C ilyen szempontból kérdéses mennyire fog jól futni..

egy ideig biztosan sokakat leköt majd<#rolleyes>

pxxl
ha nincs benne usb 2.0 szart sem ér <#idiota>

All hail the double x!

GaBika6

Papa01
Ez onnan is van, nem? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Bögyörő
Fogalmam sincs, csak nézegettem képeket a guglival és ott találtam, ez a teljes cik sokat nem értek belõle mert nem erõsségem az angol.

DummyBoy
Hmmm ... érdekes ... Ez olyan mintha a Loncis A-10A cockpitjét alakították volna át ...

Milyen szimbõl van a kép?

Ez az A-10A:

Sanyo
Holnapra kb. végezni fogok ennek a fordításával. Van benne pár érdekes dolog.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Így van, nem újabb FC2.0, hanem DCS. 😊

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Ne szórakozzatok már. Az A-10C az nem FC2.0 addon lesz? Ez most kell megtudnom?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
IRL sem valami nagy

Bögyörő
Ezen a képen szélesebb a HUD, van alatta az a billentyüzet és itt egy picit még szélesebb is a tartó része, a te képeden sokkal keskenyebb. Kicsi a monitorom és ezért nekem nem mindeggy. Na persze ez annyira nem lényeg csak jelenne már meg, legfejebb ha ténleg kicsi összegyüjtök egy nagyobb monitorra.

DummyBoy
DCS "modul" lesz ... teljesen önmûködõ szim, nem kell hozzá semmi, de valszeg multiban lehet együtt repülni az FC2-vel és a BS-el (így tartom logikusnak, hiszen azok már mennek együtt ... de asszem olvastam is ezt valahol!)

A HUD pedig szvsz normál méretû lesz ...

Bögyörő
A második kép és az elsõ videó alapján nekem nagyon kicsinek tünik a HUD rész, nektek nem? Arról van valami hir hogy ez most külön szimulátor lessz vagy egy add-on féleség? A helyszin az változik vagy az marad mint a Black Sharknál, és multiba lehetlesz egy küldetébe belépni Black Shark A10-es és FC2-vel?

Palinko
várós, kár hogy valami vadászgépet még nem csapnak mellé 😊
DummyBoy
Várj, ez nem ugyanaz ... csak majdnem ... ez a TBS - The Battle Simulator, ez a katonaságnak fejlesztett tréning szim az ED-tõl ..

Bár a repülõs része az lehet hogy ugyanilyen lesz 😊

LeonSilver
Ja.
Linkelni úgy kell jútyúbról, hogy flash közé teszed a linket ( [ flash ] [ /flash ] ( szpészek nem kellenek! ) a linkbõl pedig http://www.youtube.com/watch?v=oi-XCdg1jT0 kiveszed ezt -> watch? az egyenlõségjelet pedig lecseréled erre -> /
Szóval ilyen lesz a link : http://www.youtube.com/v/oi-XCdg1jT0

LeonSilver
Valóban nem túl informatív az elsõ post de a nyitó védelmében annyit megjegyeznék, hogy aki szimezik az tudja mirõl van szó.Aki meg nem annak mindegy.Ennek ellenére valóban lehetett volna bõvebb a topiknyitó hsz.

GaBika6

DummyBoy
Nos igen, picivel több infó is kerülhetett volna az elsõ postba, de akkor hiánypótlásként:

Az A-10C Warthog a Eagle Dynamics - Digital Combat Simulator-ának 2-ik modulja lesz, repülõgép-szimulátor, hogy melyik géprõl fog szólni, azt hagyom, had találgassátok 😊

Komoly repülõgépszimulátorként várható, klikkelhetõ kabin, TIR támogatás, ramp start procedure, élethû FM, DM (A találatok nem csak megjelennek a gépen, de a az alrendszerek meg is hibásodnak, stb ...) , de mivel az elõzõ modulban is (DCS - Black Shark) van "árkád" lehetõség, így valszeg ebben is lesz, szóval nem csak a szimulátorrajongóknak, hanem a lelkes érdeklõdõknek is élvezetes perceket nyújthat majd ...

Pár Link:

DCS - Black Shark topik

Digital Combat Simulator Home

Hivatalos Fórum

SimHQ - Hands on E3 preview

SimHQ - TM Warthog HOTAS E3 preview

Producers Note 1: A-10C Introduction

GaBika6
A játékról éppen van valami, mivel még nem tudni mikor lesz a megjelenése... Õszre ígérik, de ezt a korábbi részeknél is megszokhattuk hogy csúszik...

Újabb igényes topik... <#wow3>
Bogdogege
<#lama><#banplz>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

GaBika6

GaBika6
Na akkor lesz még itt dolog... <#nezze>

MR ME
ebbõl most mindent megtudtunk a játékról....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

GaBika6
Király kép... <#wow1>

GaBika6