Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
This note takes place at a work-in-progress version of the new Nevada (Nellis AF😎 terrain.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mellesleg ütõs tényleg ... Csak jelenjen meg 😊
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár én jobban örültem volna valami vadészgépnek pl Mig29 Su27 F16 vagy F18-nak, de legalább lessz egy klikkelhetõ repülõgép, nekem a Black Shark is nagyon tetszett de sajnos akármennyit gyakoroltam nem tudtam rendesen irányitani, van valami hir arról mikor jelenik meg?
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy nekem a lézer irányítású bombázás nagyon be fog jönni. <#awink>#awink>
Ki tudja mi újat csempésznek bele a magasabb játékélmény reményében, cserébe azért, hogy lebutítják a full realisztikus formáját.
Ha valaki új dologra talál a neten csak bátran linkeljen, azért van a topic... <#ejnye1>#ejnye1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pcpilot.hu
Nem tartom valószínûnek, hogy ezeket a dolgokat újra megcsinálták volna ...
Valszeg a "talajvíz" szimulációja is megmarad ... ha azt kigyilkolnák, asszem sokat javíthatna a teljesítményen...
De persze mindez csak találgatás ...
A tereptextúra földközelben továbbra is <#wow3>#wow3>
vagy várható elõrelépés?
Just do it :)
A Su-25-nek és a Su-25T-nek elvileg már a repmodellje és a damage modellje is komolyabb mint a többi gépé, hasonló mint a BS-ben, de ugye mégiscsak merevszárnyú ...
Ha menni fog szépen multiban mindhárom (És a többi, ha megérjük ...), akkor lesz ennek jövõje 😊
volt szerencsém kiprószálni az FC 2.0-át ,de valahogy lassabbnak tünt (optimalizálatlanabbnak) mint a BS..
annak ellenére hogy a Su-25T-ben feleannyi szimulált rendszer, vagy olyan összetett fizikai repmodell sincs mint a heliben
ezzel csak azt akarom mondani ,hogy az A-10C ilyen szempontból kérdéses mennyire fog jól futni..
egy ideig biztosan sokakat leköt majd<#rolleyes>#rolleyes>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Milyen szimbõl van a kép?
Ez az A-10A:

www.pcpilot.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A HUD pedig szvsz normál méretû lesz ...

Bár a repülõs része az lehet hogy ugyanilyen lesz 😊
Linkelni úgy kell jútyúbról, hogy flash közé teszed a linket ( [ flash ] [ /flash ] ( szpészek nem kellenek! ) a linkbõl pedig http://www.youtube.com/watch?v=oi-XCdg1jT0 kiveszed ezt -> watch? az egyenlõségjelet pedig lecseréled erre -> /
Szóval ilyen lesz a link : http://www.youtube.com/v/oi-XCdg1jT0
Az A-10C Warthog a Eagle Dynamics - Digital Combat Simulator-ának 2-ik modulja lesz, repülõgép-szimulátor, hogy melyik géprõl fog szólni, azt hagyom, had találgassátok 😊
Komoly repülõgépszimulátorként várható, klikkelhetõ kabin, TIR támogatás, ramp start procedure, élethû FM, DM (A találatok nem csak megjelennek a gépen, de a az alrendszerek meg is hibásodnak, stb ...) , de mivel az elõzõ modulban is (DCS - Black Shark) van "árkád" lehetõség, így valszeg ebben is lesz, szóval nem csak a szimulátorrajongóknak, hanem a lelkes érdeklõdõknek is élvezetes perceket nyújthat majd ...
Pár Link:
DCS - Black Shark topik
Digital Combat Simulator Home
Hivatalos Fórum
SimHQ - Hands on E3 preview
SimHQ - TM Warthog HOTAS E3 preview
Producers Note 1: A-10C Introduction
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.