Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
HUN777 #5721 Kedves DCSW fórumozók, nem tudom illik-e ezen a helyen segítséget kérni.
Amennyiben nem akkor a bejegyzéssem innen törlendő.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Amennyiben igen, akkor a következőben kérnék segítséget:
DCSW custom skin készítése...P51D-re és SU25T-re már gond nélkül fel tudom
festeni, amit szeretnék...DE...DCSW FC3 MIG29S esetében képtelen vagyok az
általam készített festést a gépre ölteni.
Módszerem a következő: beszereztem a netről a szükséges két psd fájlt, melyeket Adobe PS-ban az általam kívánt dolgokkal layerek hozzáadásával kiegészítek...ezután:
mig-29-paint-def-11-l.bpm.dds és mig-29-paint-def-11-r.bpm.dds formában
/dxt1 rgb 4 bpp no alpha/ a ...BAZAR/WORLD/TEXTURES/worldtextures.zip
fájlba írom őket...
a BAZAR/LIVERIES/MIG29S/-ben készítek egy HUN AF könyvtárat, amiben csak
a description.lua fájl van....ennek tartalma - megfigyelésem szerint - jelen esetben a következő kell legyen:
livery = {
}
name = "HUN AF"
id = 11
countries = {
"UKR","RUS",
}
A szimulációban azonban csak egy szellem-gép jelenik meg /pilóta, fegyverzet, hajtómű...egyebekben teljesen átlátszó.../...
...nagy örömet szerezne, ha valaki elmagyarázná pontosan mit kellene tennem, hogy működjön a dolog.
Köszönettel...