Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #5491 Parancsolj Snow!Amik eddig összejöttek,azt kiollóztam Neked.Benne van a Te írásod is.Én még annyit tennék hozzá,hogy az R-73-as rakéták egy kicsit hamar elfáradnak.Egy Falcont nem ért utól,aki hozzám még 2 km-re sem volt,lepottyant...
1. OCA(SA-8) a föld alól sugárzott és be is tudtam fogni Su-25T-vel. Indítani nem indítottam, de az OCA sem indított rám.
2. Láthatatlan szárazföldi egységek, de CA térkép nézetben láthatóak...
3. Minden H-25MPU elmegy acél fölött és 20m-re csapódik be a cél mögött.
4. A Tunguska(SA-19) amilyen szar volt előző verzióban, most meg overkill lett, még a Vihkr-re is indít...
A szárazföld alatt közlekedő hajók
az anyahajó a szárazföld belsejében van
egy M1-es tankkal 200 km/h-val mentem
- A gépek sérthetetlenek de ezt már írtam
- Az AI légi egységeknek GM vagy GC ha célt ad server crash
- kilőtt rakéták ( maverick) idő előtti felrobbanás
- Harpoon rakéták a vízfelszínnel beállnak párhuzamosan majd eltűnnek
- láthatatlan egységek tv képernyőn át
- Kilőtt egységek élőnek látszanak (Tv-n)
- Netkód az eddiginél stabilabb, de a szinkronizálás a szerver és a kliens közt sokat romlott (hajók a szárazföldön úsznak holott nem ott a helyük ilyenek)
- Mission editorban az add radio item parancsot ha végrehajtása után nem távolítod el és behívod még 1x Server Crash
- Random szerűen nem irányitható egységek GM és GC által
- Gyorstüzelő M1A2 (ez tényleg az!!!)
- Humán ellenfél besugárzását nem jelzi még mindig az A10C
- idétlen textúra hibák a földfelszínen (barnától a zöldig van mindenféle, mintha egy takaró lenne a tájon néha)
- taktikai térképnék nagyitáskor az állapotjelző csík elmozdul az egységek mellöl így gyakran állapotjelző csík van de nincs ott egység.
- rejtélyes fps drop ott ahol eddig nem volt (az oka ismeretlen de majd rájövünk)
- vizuálisan megfigyelt becsapódás esetén sérülés nem tapasztalható ( T90, T80 vs Vikhr nem egy alkalommal megfigyelt dolog)
- elmosódás kikapcsolása nem lehetséges (ezt hogy b@szták el?)
- Közönség kérésre: A HUEY TÚL DRÁGA!!!
a lelőtt légi egységek is csak nagyjából két percig füstölnek,és égnek