Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Pár dolog amit tapasztaltam:
Megmondom őszintén a műszerfalra és a fegyverekre rá sem néztem eddig.
A repülési tulajdonságokat, AI-kat és az általános grafikai lehetőségekeket vizslattam ezidáig.
Ami nagyon gáz, az a játék alatti ATI/CCC állítgatás közbeni halál és ALT+TAB -ra történő dcs.exe lefagyás Full Screen beállításnál :(
A HDR az égen szép, egyébként meg szubjektív módon, de nekem nem tetszik.
Túl "ködös" minden és a gépek pedig túl fényesek.
Wittmann-nal ellentétben viszont én játékon belül állítom az élsimítást ATI 10.10 driver mellett.
A CCC-ben, kezelt alkalmazásra tettem amit lehetett.
Medium beállításokkal már elfogadható az FPS, de a lentebb leírt Graphics.cfg variálásokkal akár High beállítás mellett is jobb eredmények érhetőek el.
Még egy fontos dolog:
Mivel a Varacskos 12db ! 2048*2048-as skinnel dolgozik (ami ugye 3db 4096*4096-os skinnek felel meg), ezért már a fél gigás graf kártyákat is kiüti ha egyszerre 2 vagy több Varacskos Skin is játékba kerül.
Valószínűleg 1 és 2 gigás graf. kártyákkal nincs ilyen gond.
A DCS-Kamovnál pl. a Blackhawk 4096*4096-os skinjeiből ha kettő játékban volt, a második skin már csak "szellemként" látszott (a közös skinek látszottak csak: rotor, fülkebelső stb.).
A Varacskosnál javítottak: nem "szellem" skint ad a játék, hanem az összes különböző skin-t egy skinnel jeleníti meg ilyenkor: a legelsővel a listából.
Szóval ha Valakinek ezidáig problémái voltak az A-10C bőrökkel, de kiváncs rájuk és meg szeretné nézni őket, akkor a következőket javaslom:
Mission editorban 1 db A-10C berakása a Fekete-tenger közepére bármelyik skinnel. Látszani fog a Bőr és Ott igazán jó lesz az FPS is:)
Ami tetszett: (csak) az új modelleken a fények/lámpák már nagyobb távolságból is látszanak. Éjjel tök jó !
Ami gáz: összes verziójú F-15 törzs alatti pilonok, F-16 és F-18 szárnyak alatti pilonok beállításai ugyanolyan xarok.
Az A-10-esek duál indítósinein lévő Sidewinder beállításokat ugyancsak elbaxták. Majd próbálom javítani.
Kár, hogy a ModelViewer nem működik az .edm fájlokkal.
Ha valaki tud megoldást a dologra vagy valamiféle plugint a ModelViewer-hez az szóljon :)
CBU-97 repmodellje ugyancsak xar. <-- Ez egy nagyon intelligens és összetett rendszer. Kétlem, hogy valaha is lesz belőle egy rendesen működő fegyver.
AI: hát ez a távolabbról kísérős wingman az jó is meg rossz is.
Jó mert realisztikusabb, rossz mert buta és leszállásnál nem talál meg a Final-en, csak kígyózik alattam jobbra meg balra :D
A legnagyobb gáz, hogy pl. AI F-16 géppárnál a kísérő csak pont a kifutó küszöbnél érte utol a vezért, így a betonon szépen lekoccolták egymást :)
Repülés: hát az oldalkormány az elég furcsa, nehezen hiszem hogy ilyen a valóságban, de a fene tudja. Nem szabad belépni teljesen :)
Tetszik, hogy külön fékezhetőek a főfutók. Szépen meg lehet fordulni helyben a Vinson-on :)
Egyébként meg kezes jószág. Teljes feltöltéssel és fegyverterheléssel simán lehet felszállni és leszállni, csak időben el kell emelni az orrfutót és a lehető legkésőbb letenni. Az a leggyengébb láncszem.