Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #4843 Üdv all.
Amin változtattam.
- AWACS gépek kíséretet kaptak.
- Ha ellenséges vadász támad az AWACS gépekre 4 vadászgépet kap ajándékba..
- Hajók más útvonalat kaptak (kék oldal örülhet kis könnyítés)
- A Combined Arms-os kellegák kapnak további nagy hatótávolságú egységeket (rejtve)
- Combined Arms-al vezérelhető meglepetés támadás egy reptér ellen. (hogy melyik ellen az maradjon titok)
- Kuzi már mozog.
- Tankergép Vörös oldalon
- Elfoglalt repterek körül saját egységek járőröznek, védik a területet.
- Game master Slot mindkét oldalon
Ami nem változik.
Kuziról nem indítok 33-asokat. Ehhez nagyon át kellene szabni a küldetést mert a határvonal most másfelé húzódik és ez a Kuzi dolog eltolná az erőegyensúlyt amit nem volt könnyű felépíteni.
Még hegesztem kicsit, de ezek lesznek az utolsó változtatások. Már megvan a koncepció a következőre. Az igazi háború lesz és nem lesz benne ez a fajta WP-ről WP-re haladás (legalábbis más módon), hanem nagyon sok dinamikus elem kap majd szerepet benne.
Időm függvényében elkezdem de nem ígérhetem, hogy gyorsan kész lesz.
Üdv.
SnowFox