Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #4475 Átvariálták a képhostot pár napja, és most már FB profillal kötik össze, ahonnan természetesen minden adatodat használni kívánják... :S Erre én persze nemet mondtam, ezért ilyen a link! :( Természetesen felteszem máshova, ha jobban meg akarod nézni. 23"-s monitoron játszom, de nem látok különbséget, pedig elég szigorú szemmel állok ezekhez a kérdésekhez. :)
Tudsz egy forrást adni erre az AMD-s hírre? Én úgy tudom, hogy a memória menedzsment a frametime-t (két képkocka közt eltelt idő) érinti, és pár újabb játékban van emiatt gond, de ez nem okoz alacsony fps-t, "csak" nem tűnik olyan folyamatosnak a kép mint NV-n, de ez is inkább csak grafikonon mutatható ki, mintsem játék közben feltűnne. Én ezt nem tapasztalom, igaz nem is játszom újabb játékokkal.
Az ilyen drasztikusan alacsony fps-k inkább más gondra vezethetőek vissza. Én mindenképpen azt javaslom, hogy, ha objektív képet akartok kapni, akkor mindkét esetben legyenek alapértelmezett beállítások a driverben, és legalább 3.8GHz-n, de inkább 4GHz-n fusson a cpu, mert a 7870-nek kevés lesz az a 3.4GHz. Nekem a 7970-t az i7k átlagban olyan 4.4GHz-n (HT-on) hajtja ki, de van olyan játék ami még e felett is hoz plusz fps-t.
Az AMD tulajoknak (főleg 7xxx széria) meg jó hír lehet, hogy decemberig nem valószínű, hogy jön az új széria, mert az AMD úgy érzi, hogy sok van még a GCN-ben, és inkább a driverekre gyúrnak rá... :)