Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #4460 Hali!
Reprodukáltam a nálad is jelentkező(többen jelezték már nekem) low FPS problémát. Igaz csak annyit kellett tennem, hogy beszereztem egy Sapphire HD7870-es 2GB-os kártyát.
Eddig egy Nvidia GTX560Ti OC-s 1GB-os kártyát használtam full grafikai beállítások mellett(TSSAA kikapcsolva, Full Screen ON, Vsync On) DCS Worldben tökéletese átlag 35-40FPS-el. Csak CBU bomba és tüzésrség beveteése miatt volt FPS lezuhanás.
Nvidia driver lepucoltam, AMD Catalyst 13.1 feltelepítve, Energiagazdálkodás: teljesítmény centrikuson.
Ugyanazon driveres képminőségjavító alkalmazást használtam mindkét kártyánál, ami csak az Anisotropikus szűrés volt 16x-os beállítással textúra optimalizálás nélkül.
Akkor jöjjön a fekete leves: Az GTX560Ti melletti tökéletes FPS helyett most már átlag 20-25 FPS van, de pl. Anapa reptér leszállás tenger felől, már csak 15-18 FPS, pedig nem egy telepakolt reptér és nincsenek bazi nagy városok a közelben. Körülbelül átlagban 10-15 FPS-el van kevesebb a HD7870-essel. Tapasztaltam még, hogy a Su-25A és T, MiG-29A(C), Su-27, Su-33-as gépekben csak kabin nézetben szép kis textúra hibák vannak, mint pl. HUD és MFD illetve junoszty fekete-fehér kockásodások és ílyenkor FPS drop is van 13.1-es driverrel.
Ami viszont jó hír A-10C és F-15C total 3D-s kabinban tökéletes az FPS(átlag 35-40)és nincs textúra hiba sem!
KA-50-el nem próbáltam, mert nincs nekem.
Szerintem mivel a régi kabinokban a Ricardo HD textúra van már gyárilag az nem "tetszik" az AMD kártyának HD7870 és HD7850 egyenlőre amiről már vannak tapasztalatok. Ez lehet szimplán driveres probléma is, és vagy DCS gebasz.
Korábban volt egy ilyen javítás a Catalyst 12.11 beta 11-es driverben, ahol textúra kezelési hibajavítás dx 9.0c-re. Ezzel a driverrel letesztelem majd este, mert most nincs időm. Elvileg ez a javítás benne kellene hogy legyen a 13.1-ben is, de a hibajavítási listájában nincs benne...
Bármilyen más játékban illetve grafikai teszt programban nincs textúra hiba a HD7870-el és 25%-al jobban teljesím, mint a GTX560Ti OC 1GB-os kártyám.
Szóval macleody első körben teszteld már le most a géped, hogy F-15C-ben és A-10C-ben is ilyen szar az FPS, mert nekem ott tökéletes.
Szóval nyomozok még az ügyben, de egyenlőre nem mosolygok én sem mivel legtöbbet Su-25A és T-vel repülök...főleg hogy a múlt héten eladtam egy cimborámnak a GTX560Ti-t és ma vitte el tőlem.