Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Sidewinder
    Nincs mit!:) A Ka-50N-el szerintem sokan is szívesen repkednének:) Mondjuk én is. Örülnék egy Black Shark 3-nak. Azt hiszem korábban talán szavazás,vagy kérdés volt az ED oldalán ezzel kapcsolatban,de végül leugatták a népeket,hogy ez is csak 50-es,és az már volt egyszer:( Lehet,hogy nem kapnák meg az engedélyt a légierőtől,vagy a gyártól,vagy egyszerűen nincs kedvük megcsinálni.Valamire hivatkoztak,talán arra,hogy inkább rendszeresített,újabb típusokat akarnak megvalósítani. Ez szerintem viszont problémás. A Ka-50-est megkapták szinte teljes egészében,a radar besugárzásjelző kivételével ami titkos volt,így azt nem modellezhették ,még egy sima régi "szirénát" sem kaptunk, ami mondjuk a Szu-25-ben van. Egy vadonatúj típusnál pedig szerintem még jobban vigyáz az igazira a tulaj,vagyis kisebb realizmus várható. Ezért nem is lepődtem meg,hogy nem a Ka-52 jön,vagy az 50N,hanem az UH-1. Ugye "újabb",rendszeresített típusok... Persze van ellenpélda,jön az F-22-es,ráadásul egy külsős csapattól,ami még nagyobb kétségeket vet fel a realizmust illetően. A világ egyik legtitkosabban kezelt gépe. Az ED-nek komoly kapcsolatai vannak, nem csak civil piacra dolgozik,hanem katonai megrendelései is vannak hazaiak(orosz) és külföldiek(USA A-10) egyaránt. Erre nekiáll egy szinte biztosan kevesebb komoly kapcsolattal bíró külsős csapat megcsinálni a világ egyik legtitkosabb vadászgépét. Valószínűleg annyi köze lesz az igazihoz,hogy 2 hajtóműve lesz,meg 3 futóműve amiből egy az orrfutó.Félreértés ne essék,semmi bajom a külsős brigádokkal,de nem látom esélyét annak,hogy annyira a valóságot megközelítően modellezzenek le egy gépet,ahogy az ED tette mondjuk a Kamovval. Kivétel ez alól Beczl,ő viszont egy régi és legendás típust szerkeszt elképesztően komoly minőségben.A MiG-21-es ma már nem az a titkos típus mint az F-22,sokkal reálisabbra lehet csinálni,mert sokkal több dologhoz hozzáférsz.Viszont az ilyen F-22 projectekkel kissé a HAWX irányában tolódik a DCS,ami nem tetszik. Nem örülnék neki,ha valaki jövő héten bejelentené,hogy a következő merevszárnyú gép az F-35 lesz,és John Smith és barátai modellezik nekünk,mindezt úgy,hogy még az igazi gépnek sincs kész a végleges vezérlőszoftvere.