37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gsg16
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • gsg16
    ha van csapatmunka a légierővel,akkor jó szórakozás a CA
  • Caterpillar
    Mi csináltunk egy tesztet, kifejezetten élvezetes volt! :)
  • Leon77
    Részemről semennyire.
  • Molnibalage
    A CA-val mennyire játszanak a jelenlevők stratégiai/taktikai szimulációsdid AI vagy akár PvP környezetben?
  • TG Gida
    Köszi!Kipróbálom.
  • wittman
    Mind a Host gépen, mind a kliens gépen állítsétok a network speedet Lan-ra a multiplayer option-ban.
  • TG Gida
    Van egy olyan problémám,hogy ha indítok egy hostot,akkor csak addig látja haver a servert,amíg le van pausálva.A másik, ami nagyon furcsa,hogy ha bent vagyunk a játékban mindketten szu-25-tel,akkor minden ok,viszont ha én átülök a-10-be,őt 2 perc múlva kidobja.
  • gsg16
    kell,azt az első játékba lépéskor fogja megcsinálni.
  • TG Gida
    Szevasztok!
    Ha a steamen aktiválom az A-10-et akkor is kell a starforce-os aktiválás?
  • gsg16
    lenne egy kérdésem.a Combined Arms-ban lehet változtatni a földi egységek újratöltési idején?és ha igen,akkor hol?sp módban nagyjából 1 óra mire a Tunguska újratölt,ami szerintem messze van a valóságtól.de voltam olyan szerveren játszani,ahol 1-2 perc alatt újratöltött.multiban gyorsabban töltenek?ED fórumon nem láttam megoldást a dologra.
  • TG Gida
    576.hu-n kapható az A-10.
    http://576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=warthog&IsSearch=1
  • Bögyörő
    Köszi a választ, ismerem a sorozatot mert a BS1, FC2, és az A-10C megvan, igaz ez utóbbinál csak egy serialt kaptam egy ismerőstöl, ezért multizni nem tudok vele.

Azt gondoltam hogy a Mustangnak nincs értelme modern gépes környezetben, de ha esetleg van szerver ahol csak Mustang-Mustang ellen van úgy még elég jól elehetne szórakozni, talán később kiadnak még pár világháborús gépet.

Ha a CA inkább stratégia akkor az nem annyira érdekel, akkor az FC3 és P-51 közt kéne döntsek.
  • wittman
    Legtöbb multi szerverre mind hárommal be tudsz jönni, de a P-51 nek nem sok értelme egy modern háborús környezetben...

FC3 és akkor vadász repülőgépeket is irányíthatsz, de ha szereted stratégiai játékokat, akkor CA. Nem sok szerver van úgy indítva, hogy CA kliens is van beállítva, de meglehet.
  • Bögyörő
    Sziasztok, próbálta már valaki a Mustangot, multiba sokan játszák? Vagy a Combined Armst arról mi a véleményetek? Vagy az FC3-at, melyiket érdemes a három közül?
    Azért érdeklődök mert karácsonyra meglepném magam egy DCS termékkel, de nem tudom melyiket érdemesebb megvenni.
    Esetleg nincs valakinek valami infója a Mig-21 ről? Leginkább ezt venném meg, de ha még több hónapot kell rá várni akkor addig is vennék valamit.
  • Leon77
    Start menü, Programok, Eagle Dynamycs, DCS World, Update DCS World,
  • Tgabbar
    Rendben, úgy lesz. Köszönöm az infót!
  • asw27
    Holnap próbáld újra. Úgy tudom, naponta egyszer a legelső indításnál frissíti magát.
  • Tgabbar
    Sziasztok!

Újabb kérdéssel fordulok hozzátok:

1. Elvileg a World magát frissítené, ami igaznak is tűnik, és tán van is valami frissítés mostanság, ami kijött(legalább is szerette volna magát frissíteni), csak amikor erre rákérdezett, ki kellett nyomnom és foggalmam sincs hol lehet ezt a menüt előcsalni belőle, hogy akkor most megcsinálom. Pláne, hogy az A10 mellé, ami letöltős verzió fel akarom tenni a BS2-őt, de addig nem engedi, amíg nincs frissítve :/. Ugyanakkor ha a multiba belépek és csatlakozni akarok egy szerverhez, csatlakozáskor összeomlik és kilép ://.
    Mi a teendő? Egyszer már újra raktam a World-öt, de ez sem segített.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • GaBika6
  • asw27
    Kipróbáltam Hungaro SZU-27-esét, és ajánlom mindenkinek. Nagyon igényes alkotás.
  • gsg16
    Külső nézetben.

És belülről.Olyan,mintha 10m-el a talaj felett lebegne az álló gép a zónában.
  • Nesu
  • wittman
    Köszi Hungaro!

Ma leszedem és tesztelem! Az ED hivatalos Su-27 3D-s modellje úgy is még odébb van, hogy kijön.
  • gsg16
    közben megoldódott a dolog,köszönöm a segítséget.csak azt nem értem,hogy a másik két szériaszámnál miért volt egyszerűen elég a telepítés utáni aktiváció?
  • HungaroJET
    Su-27 letölthető a DCSW-hez, FC3-hoz:

[URL=http://combatace.com/]^ INNEN[/URL]

http://combatace.com/files/file/13606-3go-mw-su-27-flanker-model-for-dcs-world-fc3/
  • HungaroJET
    A széria számaidat hozzá kell "kötni" a felhasználónevedhez itt, miután regisztráltál:

http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=91385

[URL=http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=91385]^ LINK:[/URL]

• asw27
    Úgy tapasztaltam, néha meg kell változtatni a jelszót. Nekem ez segített már kétszer.
  • gsg16
    azért van még mit javítani a world-ön.megvettem a combined arms-t,telepítettem az általuk küldött sorozat számmal,és azóta nem tudok multiplayer módban játszani,mert invalid serialnumber hibaüzenetet ad,amikor megpróbálom.single player módbab fut mindegyik modul.
  • HungaroJET
    UH-1H Béta előjegyzés még az idén: (ez persze még nem jelenti azt, hogy kis is jön az idén)
    LINK
  • Sanyo
    Lap alja. :)
  • Leon77
    Igazad van, rosszul tudtam! Köszi a kiigazítást!
  • Bögyörő
    250M30Re

A Manual 659 oldalán van egy ilyen lista.

Leon77
    "A modulok frissítései továbbra is külön letöltést igényelnek."

Ez biztos igy van? Mióta a DCS World önmagát frissiti és semmit nem tettem vagy frissitettem külön, mert azt hittem mindent frissit magától.
  • 250M30Re
    Sziasztok!

Szeretnék nyomtatni egy listát amin a repterek frekvenciái, és tacan channel-jei vannak feltüntetve. nem tudjátok honnan tudnám ezeket az adatokat megszerezni?
  • HungaroJET
    Sajnos nem tudni, hogy állnak a modellel.
    Lehet, hogy nincs még készen hozzá a collision és a damage model, fények, skinek stb. Egyébként meg bármi lehet, tudod, még az új MiG-31BM és az F-18C sincs befejezve...hátmég az FC3 :D
    Ahhoz meg lassan hozzászokhatunk, hogy semmi újat nem jelentenek be, se rosszat se jót...egyszer csak megjelenik ozt annyi ;)
    Ez a Su-27 beharangozó azért lehet kivétel, mert én jövő hétre készen vagyok/leszek a 3GO Su-27-vel, és már túl sokan szidták EDét a régi modellek hiánya miatt.
  • wittman
    Szép 3D-s modell! Kövi autoupdate-ben jön? :)
  • HungaroJET
    Tegnapi
    Újabb Képek
  • wittman
    Ha van közelben valamelyik multi áruház, ott találsz 4ezer forintért. MM, madaras teskó, tescó..stb.
  • TG Gida
    Szevasztok!
    Ha van olyan köztetek,aki a sevenmtől rendelte az A-10-est,felvilágosíthatna,hogy hogyan kell,mert én egy darab rendelés vagy kosárba feliratot nem láttam az oldalukon.
    Köszi!
  • Sanyo
    Új FC3 Szu-27 és DCS: L-39C/ZA modellek.