Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nekem is Pimaxom van, és én is így voltam vele mint te, semmi gondom nem volt a Reverbbel, jó kijelző, felbontás. Aztán új gépet raktam össze és gondoltam kipróbálom a Pimax Crystal Light-ot, amíg egyáltalán el tudom adni a Reverbet, és nincs vesztenivalóm mert ha nem tetszik vissza is lehet küldeni. Szkeptikus voltam hogy a Reverb után mi az amiben újat tud mutatni főleg ennyiért de egy próbát megért.
Azt kell mondjam valami elképesztő a képminőség a Reverb után. Konkrétan élesebb a kép mint az 1440p monitoron. Olyan részleteket észreveszek amikről nem is tudtam hogy vannak. Il2-vel szoktam játszani online és ott azért hátrányban voltam a a Reverb kisebb felbontása miatt, főleg nagy távolságra nem látni jól, na itt nincs ilyen. Tűéles a kép faltól falig, bár a sweetspot itt is kicsi de jobb mint a Reverbnél.
A Reverbbel is látom a kijelzőket meg a feliratokat, de ez teljesen más. Il2-ben pl le tudom olvasni a Messzeren a magasságmérőn a légnyomást anélkül hogy közel hajolnék. DCS-ben az összes kis feliratot el lehet olvasni a kijelzőkön.
És a színek is nagyon jók, a local dimming miatt a fekete is. Nem szürke hanem vaksötét. Szóval pozitív csalódás.