Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Szintén voltam szombaton. 2 éve is kint voltam. a szokásos jol szervezett és sok ember volt. Ami nem nagyon tetszett most, az a kajavásárlás, mert annak ellenére , hogy egymást érték a kajaárusok, nem volt elég a kapacitás ennyi emberhez és orákig tartott mire sorra került az ember. ezért be se vállaltam .
    ÉS azért elgondolkodik az ember, hogy vagy a repülést nézem vagy a sorban állok azért a hambiért vagy hotdogért egész nap.
    Ami igy a távlati repnapokat illeti azt látom, hogy egyre kezd fogyni a diverzitás (hogy ezt a manapság divatos szot használjam :P). ha majd minden nemzet megkapja a F35-t akkor a repnapok kb 3 tipusra szukulnek F35,Gripen, EF2000, esetleg Rafale.Ahogy volt ez pár éve is ,hogy az F16-ok váltották egymást az égen .a statikus sor eléggé szegényes volt nem igen volt nagy kuriozum. 2 éve azért a v22 és a kinai Y20 valamint az átrepülö gépek is hoztak egy kis wow factort. Most talán csak a F35 repülése volt ez. 2 éve pont a kinaiak miatt nem repültek, hogy nehogy a Y20asbol valami adatokat szivjanak be rola.
    A lengyeleket hiányoltam, hogy nem hoztak valamit . KA50,F16, M346,szu22, mig 29.
    vagy ha már a statikuson megjelentek a dronok akkor egy kis bemutato is lehetett volna tölük.