Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nem rossz, de ez csak akkor lehetne érdemben hasznáűlni ha lenne egy normális dinamikus hadjárat, mert igy magába , nem sokat ér
csak akkor ha kacsavadászatra számit valaki .
Más, voltam Zeltwegbe és ki volt állitva szimulátorok és kérdeztem az ottani embert, hogy milyen HOTAST-t használnak, mert autentikus EF2000-es bot és gázkar volt egy TM base-re téve. és mondta, hogy az ADAMS simulations (ADAMs)készitette katonai oktatáshoz és a simulátort is ami ki volt állitva, nem a DCS futott rajta ,de a EF 3D kabinja volt és a VR headsettel a kezek is látszodtak és használni is lehetett a kabinban.
Kérdeztem, hogy a true grit is csinálja a DCS-hez és azt mondta, hogy ök egy része a cégnek , de egyértelmuen ok nem teszik bele a titkos dolgokat és szeretnék majd késöbb a HOTAS markolatot is kiadni megvásárolhato formában.
A gázkar teljesen egyedi volt, az alapzattal együtt a botnál csak a markolat volt.
A Linket elnézve a META simulátort használhatják, ami talán a DCS-böl válhatott ki military célokra, de amiota kiadták ezt a videot rola azota semmi hirt nem hallani a fejlesztés menetérol vagy tudásárol.
META