Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
GOOBY, pls
Az a helyzet, hogy egy x52 pro hotast hasznalok tobb mint 10 eve, eddig elvoltam vele, pl a Hornethez tokeletes.
viszont az Apacsnal mar azert kijonnek a hibai. Nem tudok iden 100 ezer feletti hotas okban gondolkodni, ezert a Thrustmaster T16000M FCS HOTAS t neztem ki, ez mar hall szenzoros, nem potmeteres. esetleg nem hasznal ilyet valaki?
koszi szepen!

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2022.03.22. 14:32:26
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egy valami kimarad belőle, otthon majd megírom, hogy mi.
Mondjuk a pilótával nem neház az agyúval meg a nem irányítottakkal puffogtatni.
VR-ben meg külön élmény!
Baromi jó vezetni a gépet, ha ráérez az ember, onnantól már-már gyerekjáték.
A lövész meg egyenesen fergeteges. Tegnap bő két órámba telt, mire sikerült az első hell-t elindítanom és a találat is ült. Innentől viszont tök egyszerű már ez is, egyszer kell kitapasztalni :)
Rohadt jók az utasítások, amiket az AI pilótának vagy lövésznek lehet adni, az AI pilóta nagyszerűen lerepüli az útvonalat és nem viszi a gépet a vakondokok közé, mint ahogyan néhányszor a 24-es AI pilótája megteszi.
Szóval ha valaki még vacillál rajta, nyugodtan vegye meg - hatalmas élmény!
Nekem egy-két ótvart leszámítva az összes modulom megvan, de ez srácok mindent visz..
Egy biztos, hogy továbbra sem egyszerű a VR-es élet :(
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ka-50
Egyébként a vilkán API-rol megint csend van, ha jol emlékszem akkor tavaly öszre igérték az első teszt verziot hozzá DCS alatt
DCS HUNAF AIR RACING SERIES 2022 LIVE
Fs2020 alatt próbáld az Openxr toolkitet, működik az upscale/fixed forward rendering/sharpness/brihgtness/world scale/fov.
Nagyon jól be lehet lőni mindent a gpu teljesítményhez, bár nem biztos hogy a kártyádat támogatja.
GOOBY, pls
Szerintem ez leginkább a franc se tudja kategória lett, de erősen úgy érzem ez leginkább monitorra van, és a VR csak valami trükközés, mókolás módján amit meg lehet fel se ismer a driver. Nem tudom, de hiába van ez a szuper funkció nekem meg a 6800XT-t, valahogy nem sikerült még hasznát látni. A monitoron meg nincs rá szükség, mert eddig bármi játék ultra-ultrán is simán hozta a 60fps-t amit a monitorom tud, szóval ennyi.
Próbáltam a mókolt openvr.dll -t, amivel valóban lejjebb vette a felbontást de azt se észlelte a driver, mert a minőség ugyanaz marad.
Szóval még dolgozni kell ezen , valószínűleg a steam és amd oldalán egyaránt. DE az fs2020-ban ahogy mondtam szerintem(!) megy, mert a szaggatás csökkent a kép szép, még megnézem extrémebb beállítással (50%), csak tegnap a steam-mel baxakodtam egy csomót és elment vele az idő.
Épp mondtam Sakkay kollégának, hogy EDének meg van bocsátva a késés. Természetesen nincs kész a modul, vannak hibák, vannak bugok. De olyan szinten élvezhető a cucc, hogy valami fantasztuikus. Így, utólag már azt mondom, hogy jól tették, hogy nem adták ki kari előtt.
Elég nehéz lesz ezt a modult űberelni.
:P
És igen, ki is lehet kapcsolni, bár azért néha szükség van rá.
Ka-50
Ka-50