Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Krokoliszk #36184 Sírok.. rengeteg kommentelő írja, hogy fú ő kíváncsi, hogy hogy teljesít az F-22-höz képest. Amikor az F-22 egy unofficial mod amit hobbiból csináltak.
Én PS = 0 diagrammal már többször hasonlítgattam néhány pontban és relatív pontos volt azzal mérve. A probléma nem ezzel volt.
Az egyik gond az volt eddig, hogy a FBW-t a berepülési program alatt használt beállításokkal modellezték, amik publikusan elérhetőek a NASA-tól. Viszont a rendszerbeállított gépek FBW-je ennél sokkal agresszívebb, sokkal gyorsabban nagyobb túlterhelést lehet belerángatni a gépbe.
A másik probléma az volt, hogy elég gyorsan elkopott a sebesség, illetve a jelenlegi G modellezéssel gyakorlatilag 450-500 kts IAS fölött nem lehet fordulni, mert nem bírja a pilóta, viszont 450 alatt gyakorlatilag azonnal elkopott a sebesség ha valamit csinált az ember.
Kíváncsi vagyok milyen lesz ezekkel az updatekkel, a videó alapján az, hogy AI ellen csinál valamit nem mutat túl sokat.. én leginkább csak annyit vettem észre, hogy tényleg tudja tartani a 9G-t és ránézésre sokkal kevésbé kopik a sebesség. A túlterhelés viszont ki volt kapcsolva az egész videó alatt, elvileg ED magyarázott valamit, hogy változtatni fognak rajta, de arról nem volt semmi hír.