Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
GOOBY, pls
LeonSilver: A HP kontroller az felejtős, én csak akkor veszem elő ha portalanítom néha. Lapát szar, merül mint állat, ergonomia nulla, semmi szabvány nem kompatibilis, szerencsére semmi olyannal nem játszom ahova kell.
Úgy néz ki ez egy új versenyző, igéretesnek tünik legalább is ami a méretét és a felbontást illeti. Sajnos light house kell hozzá, de lesz vezeték nélküli verzió is belőle.
Sajnos még kickstarteres, de márciusra ígérik a kész terméket
Amit kínálnak azt nagyjából a Varjo Aero is tudja ( 5k, motoros ipd állítás, aszférikus lencsék, beépített eye tracking), és az már a piacon van. Jó az kábeles, de én csak szimezek és pont nem zavar. Ha nem lenne olyan drága tuti azt venném meg a Reverb után.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.01.02. 10:51:09
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Meglátom, egyelőre én nagyon boldog vagyok a sima reverb pro-val, de lassan lejár a garija, lehet nézni kéne valami újabbat, ez a pimax meg jól hangzik. Mondjuk évvégére ígérik, úgyhogy ebből szerintem 23-as dolog lesz legkorábban, úgyhogy nem kell vigyázállásban ülni addig, és ki tudja épp milyen hiány fog akkor beütni, lehet boltba se jut még 2 évig.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.01.02. 09:47:41
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.01.02. 09:03:47
A-4 Skyhawk, kommuna által készített, ingyé letölthető cucc.
GOOBY, pls
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
BUÉK neked is és mindenkinek!
Megint csak az Oculust tudom példának hozni. Qrvára szerettem a kontrollerét. Magyon kényelmes volt használni, több száz órát beletoltam a No man's-ba az Oculusal. Subnautica, mit tudom én mi... A G1 kontrollere egy ótvaros szar. Utálom, kényelmetlen, nem áll kézre, csúszós, stb.. Nem is játszok a No man's-al :'( A Subnauticához meg vennem kellett egy xbox kontrollert.
Viszont még nem jöttem rá hogy tudom visszatenni egérre az irányítást, kicsit macerás volt a műszerfalon a kontrollerrel matatni.
De emiatt mondom hogy tőlem mindenki azt vesz amit akar, ha nekd nem volt vele gondod örülj neki, használd sokáig egészséggel!
amúgy BÚÉK!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.31. 23:07:15
GOOBY, pls
Mellesleg nekem intel + amd gpu párosítás van, előtte időtlen idők óta nvidia volt. Az égvilágon semmi bajom nincs, mióta a amd 9800xt van a gépben, pont ugyanúgy hibátlan mint előtte az nvidia-k voltak. Én is tartottam tőle, hogy szar a driver stb de lekopogom tökéletesen stabil. Soha egyetlen crash nem volt mióta megvan.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.31. 18:29:10
GOOBY, pls
Most megint jött egy frissítés SteamVR-ra.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2021.12.31. 17:13:52
De komolyan, kiadni egy frissítést javításokkal úgy, hogy tudod vannak benne hibák ...
Ka-50
Szerintem semmit sem vesztesz ha visszaveszed a natívra, de nem értek hozzá, nekem a régi változat van. Próbáld ki.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.30. 18:02:14
GOOBY, pls
Ugye a G2-nek 2160x2160 a felbontása szemenként, a steam vr-ben a 100% nálam háromezer valamennyi /szem. Ez mi a tök?
De.. és ezt most nem neked címezem, nem téged próbállak basztatni,. remélem érted! Szóval az, hogy a postának gondjai vannak, az engem baromira nem érdekel. ÉN becsülettel kifizetem a díjakat, joggal várom el, hogy a posta tegye a dolgát és egy qrva levél ne egy hét alatt jusson el a címzetthez. 😉
A Windows Mixed Reality for SteamVR-ben van néhány dolog, amit be kell állítani. ITT van némi infó, de alapvetően azt mondom, hogy próbálgasd és ahogy neked a legjobb úgy használd.
Egyébként én most is azt mondom,hogy az Oculus szoftvere fényéveket ver erre a mixed szarra.
Utálom, hogy képtelenség egy normális videót vagy shotot csinálni, mert vagy torz lesz a kép ( a méret miatt) vagy a két lencsés lóf***t veszi fel. Nem hiszem el, hogy képtelenek megcsinálni normálisan, holott a DCS is simán kezel két monitort (vagy többet) gond nélkül és alapvetően a VR is egy külön mnitor.
Ezesetben ezt a programot kell elővenni (ha nem ott van, keress rá).
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\bin\win64\OpenVRSettingsUX.exe"
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.12.29. 19:20:51
Ka-50
De nagyon sok fps növekedést ne várj tőle. A stemvr-ben nézd meg a beállításokat hogy nem lőtte-e be túl nagyra a felbontást, vedd vissza 100%-ra ha kell.
GOOBY, pls
A DCS az sztem simán a steamvr-al működik .
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.29. 17:41:37
GOOBY, pls
Ka-50
Ka-50
Futár lett bejelölve a honlapon, gondolom az is hozta be az országba. De itt meg úgy látszik a Postával állnak szerződésben.
Feladtam egy levelet. Szombathelyről Pécsre. Egy hétfőn délelőtt (még a kanyarban sem volt a karácsonyi őrület). EGY HÉT alatt ért oda! Szombathely - Pécs. Levél. Gyalog előbb odaértem volna...
A Bori lányom felad valamit Svájcban, hétfőn. Azt csütörtökön átveszem... nc