Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
GOOBY, pls
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
BUÉK neked is és mindenkinek!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Megint csak az Oculust tudom példának hozni. Qrvára szerettem a kontrollerét. Magyon kényelmes volt használni, több száz órát beletoltam a No man's-ba az Oculusal. Subnautica, mit tudom én mi... A G1 kontrollere egy ótvaros szar. Utálom, kényelmetlen, nem áll kézre, csúszós, stb.. Nem is játszok a No man's-al :'( A Subnauticához meg vennem kellett egy xbox kontrollert.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont még nem jöttem rá hogy tudom visszatenni egérre az irányítást, kicsit macerás volt a műszerfalon a kontrollerrel matatni.
De emiatt mondom hogy tőlem mindenki azt vesz amit akar, ha nekd nem volt vele gondod örülj neki, használd sokáig egészséggel!
amúgy BÚÉK!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.31. 23:07:15
GOOBY, pls
Mellesleg nekem intel + amd gpu párosítás van, előtte időtlen idők óta nvidia volt. Az égvilágon semmi bajom nincs, mióta a amd 9800xt van a gépben, pont ugyanúgy hibátlan mint előtte az nvidia-k voltak. Én is tartottam tőle, hogy szar a driver stb de lekopogom tökéletesen stabil. Soha egyetlen crash nem volt mióta megvan.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.31. 18:29:10
GOOBY, pls
Most megint jött egy frissítés SteamVR-ra.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2021.12.31. 17:13:52
De komolyan, kiadni egy frissítést javításokkal úgy, hogy tudod vannak benne hibák ...

Ka-50
Szerintem semmit sem vesztesz ha visszaveszed a natívra, de nem értek hozzá, nekem a régi változat van. Próbáld ki.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.30. 18:02:14
GOOBY, pls
Ugye a G2-nek 2160x2160 a felbontása szemenként, a steam vr-ben a 100% nálam háromezer valamennyi /szem. Ez mi a tök?
De.. és ezt most nem neked címezem, nem téged próbállak basztatni,. remélem érted! Szóval az, hogy a postának gondjai vannak, az engem baromira nem érdekel. ÉN becsülettel kifizetem a díjakat, joggal várom el, hogy a posta tegye a dolgát és egy qrva levél ne egy hét alatt jusson el a címzetthez. ;)
A Windows Mixed Reality for SteamVR-ben van néhány dolog, amit be kell állítani. ITT van némi infó, de alapvetően azt mondom, hogy próbálgasd és ahogy neked a legjobb úgy használd.
Egyébként én most is azt mondom,hogy az Oculus szoftvere fényéveket ver erre a mixed szarra.
Utálom, hogy képtelenség egy normális videót vagy shotot csinálni, mert vagy torz lesz a kép ( a méret miatt) vagy a két lencsés lóf***t veszi fel. Nem hiszem el, hogy képtelenek megcsinálni normálisan, holott a DCS is simán kezel két monitort (vagy többet) gond nélkül és alapvetően a VR is egy külön mnitor.
Ezesetben ezt a programot kell elővenni (ha nem ott van, keress rá).
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\bin\win64\OpenVRSettingsUX.exe"
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.12.29. 19:20:51
Ka-50
De nagyon sok fps növekedést ne várj tőle. A stemvr-ben nézd meg a beállításokat hogy nem lőtte-e be túl nagyra a felbontást, vedd vissza 100%-ra ha kell.
GOOBY, pls
A DCS az sztem simán a steamvr-al működik .
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.29. 17:41:37
GOOBY, pls
Ka-50
Ka-50
Futár lett bejelölve a honlapon, gondolom az is hozta be az országba. De itt meg úgy látszik a Postával állnak szerződésben.
Feladtam egy levelet. Szombathelyről Pécsre. Egy hétfőn délelőtt (még a kanyarban sem volt a karácsonyi őrület). EGY HÉT alatt ért oda! Szombathely - Pécs. Levél. Gyalog előbb odaértem volna...
A Bori lányom felad valamit Svájcban, hétfőn. Azt csütörtökön átveszem... nc
Ka-50
Ezt a Posta küldte, ennyit tudok. Magyarul sehol semmi.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50