Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Krokoliszk
    2013 óta alapvetően F-15C kb. 2019-ig. 2019 óta alapvetően F-16C. Hornettel és Tomcattal is repültem kicsit, illetve az aktuális bugokat általában ismerem, mert az ezredben sokan ezekkel repülnek. Tavaly ezredet váltottam, de a régi ezredben is több closed beta teszter volt, és az újban is vannak.

Lentebb írtam, hogy kb. 9 éve repülök vele és azóta rendszeresen több versenyen is jelen voltam / vagyok.

Mennyit? Az első két évben (2013 - 2014) szerintem kb. 1500 - 2000 órát repültem, aminek több mint 80%-a valamilyen A2A orientált online multiplayer. Azóta valahol az évi 200 - 500 óra között lehet az átlag, mert kicsit "ráuntam" (ha ezt lehet annak nevezni.. ). Szóval szerintem valahol 3000 óra felett lehet az összes repült órám DCS-ben.

Nem igazán értem, miért vagytok allergiásak arra, hogyha valaki olyan mond véleményt, aki adott esetben nem sokat használta a DCS-t. Elég sok közismert probléma teljesen objektíven gyakorlatilag katasztrófális színben tünteti fel, mint "szimulátor". Egy két témakörre sarkítva lehet, hogy valóban többet tud a DCS (pl. grafika), mint mondjuk egy BMS, de összeségében nem igazán említhetőek egy lapon.

A BMS-ben az F-16C rendszerei gyakorlatilag teljesen kiforrottak és a működésük alapvetően stabil (bár keveset repültem a BMS-el, de a beszélgetések alapján illetve a patch ciklusokból adódóan egyszerűen képtelenség hogy, hetente elkúrjanak valamit). A rendszerek általános modellezését is fejlettebbnek mondanám a BMS-ben. Ha csak egy példát akarok kiragadni, akkor a DCS-ben lévő RWR-ek többsége olyan tűpontos, hogy az fizikailag képtelenség. Amikor a BMS-ben sokat megfordult embereket kérdeztük, hogy adott szituációban miért nem notch manővert használnak, akkor csak hülyének néztek minket, hogy mégis hogy? DCS-ben kis túlzással játsszi könnyedséggel lehet notcholni bármit, mert annyira irreálisan pontos és gyors az RWR.

Ezen kívül ott a környezet is fejlettebb. Van rendes ATC (sajnos azt nem tudom, hogy BMS-ben van-e normális AI AWACS, de ha van akkor gondolom fényévekkel jobb, mint az a fos, ami DCS-ben elérhető), normális AI KC-135 boom operátor (ami a DCS-ben van az egy vicc), dinamikus hadjárat, illetve az átlagos online realizmus is szerintem fényévekre van a DCS-től. És ezek csak azok a témák amik hirtelen eszembe jutottak..