Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Nincs szemüvegem, nem voltam még szemorvosnál :) Még csak a hunyorgásig jutottam.
Jó áron van. 270-290 alatt nem nagyon van.Viszonylag tágas a maszk, kisebb szemüveg befér mögé.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.12.26. 17:42:52

Ka-50

Látod, az AQUA-tól vadiújat kaptam, mégis lehet hibás a termék. Mondjuk azért a HP minőségellenőrei a hibásak. De igazad van, nem gondolnám hogy bontott. Egy időben az Alza nem jelölte, meg is büntették (nemcsak ezért) őket keményen.

Ka-50

LeonSilver
A bontott terméknél fel KELL tüntetni, hogy újracsomagolt. Természetesen bármi előfordulhat.. :/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Meglátjuk, van pár necces dolog. A szemem, az 5700xt, meg hogy behányok-e :)
beci43: és mi van azzal, hogy ki kell várni jövő év elejét :)
Nem rendeltem még tőlük.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2021.12.26. 15:57:46
Ez az ár nekem is fekszik, úgyhogy a Digiexperttől én is rendeltem egyet...remélem nem bontottat adnak, van velük tapasztalatod?

Ka-50

Ki kell várni a jövő év elejét és akkor rendelni/vásárolni.

Ka-50

LeonSilver
Olvasáshoz nekem is szemüveg kell, de a vr átbassza az agyadat ilyen téren is.
3d nyomtatóval lehet csinálni nagyobb arcmaszkot és akkor befér a szemüveg alá, ha mindenképpen kell.

Esetleg ITT lehet csináltatni adaptert és lencsét is hozzá.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Használt nem játszik? Az egyik ismerősöm most vett egyet az apróról 110-ért.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.26. 12:03:08

GOOBY, pls

macleody
Köszi.

beci43: néztem több hp oldalt is, de out of stock van, vagy jóval drágább. A HP Shopban 438e-ért adják 1-2 hetes várakozási idővel.
Megrendeltem a Digiexperttől 246-ért. Kíváncsi vagyok, mert sosem próbáltam még, ráadásul nem jól látok közelre, szóval ha nem lesz jó falhoz vágom :)
Ugyanaz. Bár a HP már forgalmazza a 2021-es verziót, jobb lencsével, javított csatlakozóval, plusz arcmaszkkal.

Ka-50

LeonSilver
Szerintem ugyan az mind a kettő, illetve egy eszközről van szó, csak valahol írják ezt a VR3000-et és van ahol nem. A HP oldalán nem találtam két, külön eszközt és a HP nem írja a VR3000-et.

macleody
Papa, van valami különbség a HP Reverb VR3000 G2, meg a sima G2 között?
repvez
repvez
//www.youtube.com/embed/ALtchSYk70E
2:27-től nem egész egyetlen másodpercre van egy jelenet egy földúton haladó harcjármű szemszögéből. Ahogy látom az egy BTR. Csak nem valami új FOV-on dolgoznak a földi egységek részére ?
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2021.12.25. 15:35:37

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

repvez
Az lehet akár az A7es is. Arról már vannak dev képek.
i robot
A nekem legfontosabb kimaradt, a video legvégén Phantom gunsight-ja is felvillan.

repvez
ami ebből eddig kiderül, az az
-uj téli táj
- uj időjárás szivárvánnyal
-F-15E
-A-6
talán megnövelt csatorna térkép Párizstól Londonig

A végén a koordináta az a kabuli reptéré, igy egy afganisztáni térkép is készül.
Meg még jonéhány amiben nem vagyok bztos, hogy már eddig is része volt e .
repvez
//www.youtube.com/embed/dtmGCYeipas
macleody
Köszi papa, megnézem.
LeonSilver
Alapvetően épp a HP garancia miatt mindegy, hogy honnan veszed. Én és Sakkay mester is a G1-et a hollandoknál vettük.
https://www.derekenwinkel.nl/

macleody
Uraim, honnan érdemes G2-t rendelni? Nagyon filózok, hogy be kéne szerezni egyet.
Köszi Papa! Remélem a következővel már nem lesz nyűgöm.

Ka-50

LeonSilver
Redditen van a pali és Voodooimaxx a neve.

LeonSilver
Sőt! Talán discordon vagy valamelyik ilyen csevegős platformon vagy egy arc, aki valami HP ügyfélkapcsolati manus. Neki is lehet szólni és ő is intézkedik. Eskü!

LeonSilver
A két kontroller közül az egyik rossz volt. Bekapcsolt, de a ledek gyengébben világítottak és nem is lehetett párosítani.
Írtam a HP-nak, mindent intéztek.

Amiben küldték az új kontrollert, abban benne volt már eleve a visszáru fuvarlevél, volt egy szám, amit felhívtam (UPS), mikor vagyok otthon, jött a futás és elvitte. Nulla pénzbe került.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.12.22. 21:47:54

Baxxa meg. Köszi, de rohantam vissza az üzletbe, ez a megoldás csak a következő életemben jutott volna eszembe...a tiéddel mi volt a gond Papa? Ja, egyébként ledöbbentem a kép minőségén és élességén. A DCS eszméletlen vele, mintha full HD monitort néznék.

Ka-50

PhantomAss
Bezony, ahogy Leon írja. Hagyni kell a magyar szervizt, a HP intéz mindent.

GOOBY, pls

LeonSilver
Baszki... ménem ítrtál? A HP Reverb és a G2 prémium termék, ezért MÁS garanciális feltételek vonatkoznak rá.
Konkrétan a HP-nak kellett volna jelezned. A HP leküldte volna futárral a cserét és amikor összecsomagoltad a sérültet, akkor küldte volna azért a futárt. Tudom :) mert nálam is így, a leírtak alapján történt a gar.

Én se játszottam vele jó ideje. Eladtam az előző headsetemet, berendeltem egy Reverb G2-őt, de sajnos a kijelzője sérült volt. (Vadiúj, gyári, originált.) Bevittem a szervizbe, megállapították a hibát, de közölték hogy idén már nem tudják cserélni, elfogyott a nagykerből. Szóval elálltam, aztán majd jövőre berendelem újból. VR nélkül meg a DCS nem az igazi!
Te már be tudod röffenteni, nekem még kell egy kis segítség...de a legjobb helis modul, persze a Shark után, nekem az a kedvencem.

Ka-50

LeonSilver
Hát... kicsit csalódott vagyok az apacs miatt.. azt hittem, hogy ilyenkor már nyüstöljük. Aztán 2-3 hete nem is toltam a DCS_t - ma reggel gondoltam ránézek. Hááát... nem tudtam elsőre beröffenteni a 24-est :D :D csak másodikra.

LeonSilver
Boldog Karácsonyt srácok!

Ja, Te is rég írtál már ide Papa! Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Ka-50

Szia, már hiányoltam a kommentjeidet, lényeg hogy minden ok! <#eljen>

Ka-50

Sziasztok fiúk , bocsi, hogy nem írtam, de nekem 444 hibát jelzett nagyon régóta minden!!!sg fórum. Most Leon Papa szólt és simán be tudtam lépni. Nem is értem:)))Szóval minden ok amúgy:))

LeonSilver
Megvan, csak nem posztolgat ide.. meg is értem. Leáldozóban van az ilyen típusú fórumoknak.

Gyerekek, mi van Sakkayal? Nagyon eltűnt...

Ka-50

Köszönjük és viszont! <#integet2>

Ka-50

repvez
//www.youtube.com/embed/wTcMy3TtG3w

Jövö héten jön a 2.7.9es OB benne az uj voice chat funkcioval :
manual hozzá
//www.youtube.com/embed/14CAe5jADa4
A Koreát annó a Tescoban vettem pár ezer Ft-ért mert már akkor is évek óta kifutott játék volt, most is éppen tegnap voltam a Tescoban, de semmi nekem valót nem találtam, csak helikopteres volt ami a legközelebb áll a repüléshez, de én meg nem azt kerestem :/
Utoljára szerkesztette: András 12345, 2021.12.15. 03:09:15
Egyébként nekem van egy FA-18 Koream amivel régen sokat játszottam (vagy 10-15 éve) és tökéletes lenne minden szempontból ha a grafikája nem lenne olyan gagyi, meg nem csak olyan kevés hely lenne benne (Korea és a Hawaii szigetek)
Jól hangzik ez a BMS, viszont nem sikerült neten megtalálnom. (Az összes többit többé kevésbé igen.)
repvez
Ott van méh a BMS-is ha modern gép kell, és az nem is annyira gépigényes és azért el lehet lenni vele annélkül is, hogy valenki nagyon méllyen beleásná magát.