Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Krokoliszk
    #36117
    A DCS Viper fényévekkel jobb, mint a BMS? Hát lefordultam a székről..

    - FM egy vicc, dogfightben bármilyen másik 4. gen gép ellen béna kacsa. Sarkított helyzetekben lehet nyerni, de egy neutral 1v1 gépágyú setupban egy F-18/F-14/F-15 hülyére veri. A M2K is és szerintem a MiG-29 is, de azokkal ritkábban találkozik az ember.
    - Radar/Datalink nevetségesen bugos. DTT-nek sok problémája van (az érzékeléssel illetve a rakéta rávezetéssel is), ezek a TWS-ben egyelőre nem jelentkeznek (szerintem a TWS-t még simán nem implementálták le rendesen.. majd ha jön annak az overhaulja akkor gondolom az is egy használhatatlan szar lesz.). A datalink jelenleg sokszor befagy és a radar módokat kell váltogatni, hogy reseteld, különben percekig mozdulatlan célokat mutat. Ami számomra értelmezhetetlen, hogy amikor egy célt unlockolsz, akkor reseteli az original Link-16 adatokra. ???? Azért ennyire nem lehet buta a rendszer, hogy a pontosabb adatot eldobja a pontatlanért..
    - A gép featüreinek igen nagy %-a egyszerűen nincs implementálva a DCS-ben.. leginkább ezért sem értem amit mondasz. az MFD menüből elérhető oldalak tömege még mindig csak placeholder és nem csinál semmit (vagy be van hazudva, mint pl. az FCR beállítások, amit be tudsz nyomkodni, de valójában semmit se csinál)
    - ... és itt még nincs vége a sornak