Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Krokoliszk #36116 Végtelen dolog van ami folyamatosan bugos, vagy egyik hétről a másikra random elromlik, kommentár nélkül. Az userek 99%-a viszont nincs azon a szinten, hogy ezeket a bugokat észrevegye / megértse, hogy mi és miért nem úgy történik. Ezért nagyon sok problémára egyáltalán nem derül fény és mennek a süllyesztőbe.
Az alapvető probléma, hogy szerintem nem kivitelezhető az, hogy "up-front" megcsináljanak mindent és minden működjön. Egy csomó minden még most sincs megcsinálva / befejezve, pl:
- multiplayer architektúra a 1980 as évek szintjét tudja.. a kliens mondja meg a szervernek, hogy mikor lőtte le a másik klienst. Sok esetben olyan rakéták találnak el a te kliens oldaladon, amik a te nézőpontodból már rég a földbe csapódtak. Most akkor ez ellen mégis hogy a fenébe védekezz? (elárulom, sehogy)
- rakéta rávezetési algoritmusok (az utóbbi 2 évben dolgoznak rajta.. na de az előtte lévő 10 évben meg gyakorlatilag semmi sem történt, ami szerintem abszolút nevetséges)
- szenzor vs. környezet interakció: IR szenzorok gyakorlatilag nevetségesen túl vannak modellezve, a radar alapú szenzoroknak meg több nevetséges, indokolatlan hibája van. Az ARH rakétákban semmi range gating nincs, némelyik patchben még look-up is lehetett notcholni őket, de az az abszolút vicc kategória, hogy légvonalban 50 mérföldre van mögötted a földháttér de nyugodtan lehet notcholni, mert 2 fokos look-downban van a rakéta 5 mérföldre tőled..
- AI taktikai színvonal a béka segge alatt van, nem ismerem az architektúrát de gondolom valami kézzel megalkotott szabályrendszer alapján dolgozik.. szerintem 2 hét alatt egy olyan ember, akinek valami fogalma van az A2A légiharcról jobb AI-t rakna össze, mint ami most van.
.. és még van bőven, csak azokat emeltem ki ami a versekenyen a legjobban kiütközik (az AI-t leszámítva, ami úgy általában full nevetséges)
Utoljára szerkesztette: Krokoliszk, 2022.02.01. 11:30:55