Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
militavia #36101 A történt arról szólt, ha mondjuk én tettem szóvá, akkor fuj fuj, de ha más, akkor érdekes módon az teljesen OK.
A probléma meg az, ami ki lett fejve. Így a user kvázi soha nem jut használható termékhez, mert még utólagosan is képesek szétbarmolni dolgokat. (Lásd MiG-21BISz.)
Mert ameddig csak bepromóznak dolgokat és aztán semmibe sem kerül, ha nem jön, az max vicces. Lásd dinamikus hadjárat. 2+ éve dobták be, de még egy kép / feature list sincs, de az már cikibb, hogy a arcade online vagy mit, ami más címmel jön évekkel ezelőtt kitették trailerbe és azóta is csend és hullaszag. Sajátos egy viselkedés no. :)
De az, hogy kitesznek egy modult, előrendelés, fizetés, meg EA és aztán még csak nem is azt teszik bele (TGP), ami eredetileg vállaltak és ~ 4 év után is nincs kész? Igen érdekes üzletpolitika és viselkedés a vásárlók felé. Úgy tűnik ez sokaknak belefér, de én azért odaírnám ezt a történet margójára. Nézzük a jó oldalát, lootbox legalább még nincs a DCS-ben. :)