36919
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#35993 Ne add fel :) Az élmény kárpótol, tudod. Egyébként a kijelző védelme miatt kapcsol ki.
-
#35992 Már az agyvérzés kerülget, Elite Dangerousban kikapcsol a fejes. Ha leveszem és visszaveszem akkor visszakapcsol. Ez megint mi franc? Öreg vagyok én már ehhez :) -
#35991 Először el kell indítanod a mikroszoftos Mixed Reality portal-t, aztán a Windows Mixed Reality for SteamVR-t. Amikor futnak mehet a DCS. Ha a DCS sztímes, szerintem akkor is ez a sorrend. De ha elindítod a DCS-t és a DCS-ben be van állítva a VR használat, akkor ő maga is elindítja ezeket. Én külön szoktam, de ez egyéni szoc problémám :) -
#35990 Hogy kell indítani steamvr-ból a dcs-t? A vr-en keresztül desktop és dcs? Mert nem steames a játék. -
beci43 #35989 Persze, 100%-ig igazad van, nem lehet kibúvót keresni. -
#35988 Igen 2160x2160 a lencse felbontása mint a régebbi verziónak, dehát valamivel el kellett ezt is adni, úgyhogy szépen felskálázták 3000 felettire a steamvr-ben hogy azt mondhassák szebb a képe.
Szerintem semmit sem vesztesz ha visszaveszed a natívra, de nem értek hozzá, nekem a régi változat van. Próbáld ki.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.30. 18:02:14 -
#35987 -
bunny #35986 Hát igen, az oculusnál szívtam a fogam, hogy mindig el kellett indítani, mióta reverbem van, visszasírom :D Igazából azt nem értem, hogy a DCS miért nem képes OpenXR-en keresztül VR-t kezelni, mert akkor esetleg egyszerűbb lenne mindenki élete, dehát nem ez a legelső ilyen whynot kérdés velük kapcsolatban :D Szerencsére úgy tűnik a steamVR lépcső nem igazán lassít. -
#35985 Köszönöm uraim, ma nekifekszem a témának, remélem jó lesz, mert tegnap már elment a kedvem a vacakolástól.
Ugye a G2-nek 2160x2160 a felbontása szemenként, a steam vr-ben a 100% nálam háromezer valamennyi /szem. Ez mi a tök? -
#35984 Én ezt elhiszem. A mi király postásunk is elhagyta a céget 20-25 év után és helyette egy agyhalottat vettek fel (tényleg nem százas a pali).
De.. és ezt most nem neked címezem, nem téged próbállak basztatni,. remélem érted! Szóval az, hogy a postának gondjai vannak, az engem baromira nem érdekel. ÉN becsülettel kifizetem a díjakat, joggal várom el, hogy a posta tegye a dolgát és egy qrva levél ne egy hét alatt jusson el a címzetthez. ;) -
#35983 Én kérem elindítom a Mixed Reality Portal-t (ez a mikoszoftos cucc), azán a Windows Mixed Reality for SteamVR-t, majd a végén a DCS-t.
A Windows Mixed Reality for SteamVR-ben van néhány dolog, amit be kell állítani. ITT van némi infó, de alapvetően azt mondom, hogy próbálgasd és ahogy neked a legjobb úgy használd.
Egyébként én most is azt mondom,hogy az Oculus szoftvere fényéveket ver erre a mixed szarra.
Utálom, hogy képtelenség egy normális videót vagy shotot csinálni, mert vagy torz lesz a kép ( a méret miatt) vagy a két lencsés lóf***t veszi fel. Nem hiszem el, hogy képtelenek megcsinálni normálisan, holott a DCS is simán kezel két monitort (vagy többet) gond nélkül és alapvetően a VR is egy külön mnitor. -
bunny #35982 Az alábbiakhoz plusz, hogy MINDENKÉPP legyen motion reprojection, de van, hogy nem hajlandó a steamVR bekapcsolni.
Ezesetben ezt a programot kell elővenni (ha nem ott van, keress rá).
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\bin\win64\OpenVRSettingsUX.exe" -
beci43 #35981 És a DCS-t ne asztalról indítsd, hanem a SteamVR-ból. Másképp nem veszi figyelembe a beállításaid Steamen belül. Vmint a Steamen belül telepítsd fel a Windows mixed reality for SteamVR alkalmazást is. Azon belül pedig a bétát telepítsd, mint ahogy a SteamVR-ból is. A WMR for SteamVR-on belül a graphics fül alatt a motion reprojectiont pedig állítsd motion vectorra, mert ahogy írtad nem túl erős a videókarid, esélytelen hogy 90 fps-el menjenek a játékok, pláne a DCS.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.12.29. 19:20:51 -
#35980 Sztem ha wmr-ed van akkor mindenképpen menni fog két ablakban a dcs, mert csak a steamvr-t támogatja, az openxr-t nem. Az asztalon rakd ki ablakban, kis felbontásban, a mixed reality portalon meg ki lehet kapcsolni az előnézetet a stop preview gombbal.
De nagyon sok fps növekedést ne várj tőle. A stemvr-ben nézd meg a beállításokat hogy nem lőtte-e be túl nagyra a felbontást, vedd vissza 100%-ra ha kell.
-
#35979 Na akkor azt mondja meg valaki hogy lehet kikapcsolni, hogy a desktopon is menjen a game. Kipróbáltam a DCS-t, de megy az asztalon két ablakban is, plusz a szemcsin. 17 fps-em van a banyahajón. -
#35978 Az openxr az sztem nem jó a DCS-hez. Az MSFS faszán működik vele, sőt már van dlss szerű felskálázó progi is amivel lejjebb lehet venni a felbontást vr-ban és az utána felskálázza+élesíti. Sokat segít a 1080ti-nak.
A DCS az sztem simán a steamvr-al működik .
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.12.29. 17:41:37 -
#35977 Megvan a cucc, de eddig csak idegesített. A flight simben mikor átváltok vr-ra egyszerűen kilép a játék. -
#35976 Tényleg, azt se tudom mi kell hozzá. Valami openxr-t vagy mi a túrót láttam, hogy Flight Sim-hez használják. -
beci43 #35975 Hát ma már csak megkapod! Más. Beélesítettem a Reverbet, hát nem semmi...hajnali 2-ig nyomtam Petrovicsot, aztán egy óra HL Alyx, egyszerűen nem tudok vele betelni! Könnyű, kényelmes és borotvaéles képe van! Viseletre olyan mint a CV1 volt, bár szerintem annál is könnyebb. Mától szabin vagyok, úgyhogy kiélvezem... -
beci43 #35974 Papa az a levél már ott volt másnap, csak a posta eltitkolja hogy kurva nagy gáz van a háza táján. Kevés ember, túlfeszített munkatempó, van olyan kézbesítő aki egyszerre 3 járást is visz egy nap. Sajnos tudom hogy így van, majdnem 30 évet lehúztam a cégnél, de 'hál Istennek három éve sikerült megszabadulnom tőlük. -
#35973 Hova a csába lett amit fél órával ezelőtt írtam?
Futár lett bejelölve a honlapon, gondolom az is hozta be az országba. De itt meg úgy látszik a Postával állnak szerződésben. -
#35972 A retkes Királyi Magyar Posta...
Feladtam egy levelet. Szombathelyről Pécsre. Egy hétfőn délelőtt (még a kanyarban sem volt a karácsonyi őrület). EGY HÉT alatt ért oda! Szombathely - Pécs. Levél. Gyalog előbb odaértem volna...
A Bori lányom felad valamit Svájcban, hétfőn. Azt csütörtökön átveszem... nc -
beci43 #35971 Ott lett elqrva, hogy a posta kézbesíti...futárcéggel jobb lett volna. -
#35970 "A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást"
Ezt a Posta küldte, ennyit tudok. Magyarul sehol semmi. -
beci43 #35969 Nem, a csomagátvétel előtt fél órával utaltam. A kód csak akkor vált érvényessé. Nyomon tudod követni a cuccot, linket nem kaptál hozzá? Egyébként az enyém már itt pihen mellettem, de csak este 10 után tudom élesíteni, mert melózom. -
#35968 Ja akkor kicsengetted előre a pénzt. Én egyelőre semmit nem tudok a csomagról, kaptam egy új számot, de azon se híre, se hamva a cuccnak. -
beci43 #35967 Én Z-boxba kértem, megjött az email hogy átvehetem. Kaptam egy nyitókódot, majd azzal veszem át. -
#35966 Kaptál előtte értesítést a futártól? -
beci43 #35965 Jaja...de gondolom oda rendelted? Lehet hogy még ma odaér. -
#35964 Fél órája írtak, hogy bevételezték Pesten. Csak én Egerben lakom. -
beci43 #35963 Nekem megjött a csomag. Te hogy állsz? -
#35962 Hát nem örülök. -
beci43 #35961 Ja, nekem is. Nagyon egyszerre mozog a két csomag! Elvileg 30-án kézbesítik. -
#35960 Épp most jött emil, hogy átvette a depó Prágában. Azt hittem holnapra itt lesz. Baccák meg :) -
beci43 #35959 Szia, hogy áll a csomagod? -
beci43 #35958 Nálam volt két napig...hát leesett az állam. Azóta is rohadtul hiányzik. -
#35957 Nincs szemüvegem, nem voltam még szemorvosnál :) Még csak a hunyorgásig jutottam. -
beci43 #35956 Jó áron van. 270-290 alatt nem nagyon van.Viszonylag tágas a maszk, kisebb szemüveg befér mögé.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.12.26. 17:42:52 -
beci43 #35955 Látod, az AQUA-tól vadiújat kaptam, mégis lehet hibás a termék. Mondjuk azért a HP minőségellenőrei a hibásak. De igazad van, nem gondolnám hogy bontott. Egy időben az Alza nem jelölte, meg is büntették (nemcsak ezért) őket keményen. -
#35954 A bontott terméknél fel KELL tüntetni, hogy újracsomagolt. Természetesen bármi előfordulhat.. :/