Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bunny #36013 Jah, van benne minden mint a bucsuban. Az ár a végén ott van, $2400 - persze az alapszet meg mire abból bejön ... de ami igazán király lesz amit a végén mond, hogy fejlesztés alatt, a retina display. De azért ez se rossz, bár őszintén szólva nekem a reverb felbontásával semmi bajom, nagyon nézni kell valami átmenetes homogén felületen, hogy pixeleket láss. Szimulátorban a látószög se gáz, hiszen amúgy is sisakot viselnél és az is kb ennyire bekorlátozza. A szemkövetéssel összekötött fókusz ha sebesség növekedést hoz (nem kell az egész képet élesen renderelni) akkor hasznos, és persze a képminőség HDR miatt biztos agyeldobós lehet. A lencse majd kiderül, mondtak itt már ódákat a reverb 2-ről is aztán mégse lett. Egyébként a godray táblázatban meg pont nem is volt olyan jó az új lencséjük. A PCVR wireless szintén jól hangzik, és biztos lesz amikor a standalone módja is jól jön, rokongyerek átjön, mittomén.
Meglátom, egyelőre én nagyon boldog vagyok a sima reverb pro-val, de lassan lejár a garija, lehet nézni kéne valami újabbat, ez a pimax meg jól hangzik. Mondjuk évvégére ígérik, úgyhogy ebből szerintem 23-as dolog lesz legkorábban, úgyhogy nem kell vigyázállásban ülni addig, és ki tudja épp milyen hiány fog akkor beütni, lehet boltba se jut még 2 évig.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.01.02. 09:47:41