Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"C:\Users\Username\Saved Games\DCS.openbeta" (vagy nemópenbéta, gondolom), aztán itt fxo és metashaders2 mappák tartalmának törlése
AZ első indtás kicsit hosszabb lehet, míg újra összehorgolja a metashadereket (akármik is azok...), de sokan ezt rutinszerűen csinálják minden update után.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.10.08. 08:54:17
Isten nem bottal, hanem VMware.
"C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World\bin\DCS_updater.exe" repair
futtatást is ráküldhetsz, elvileg az is megteszi (nyilván útvonal ahol a tied)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
updateltem a DCS-t és azóta nem hajlandó elindulni. A töltőképernyő bejön, utána feketére vált és ennyi. Tegnap óta próbálom életre kelteni de kifogytam az ötletekből.
Valami tipp esetletleg?
GOOBY, pls
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Ka-50
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Nem rossz, vannak benne jo részek, de a legtöbb dolog nem volt ujdonság.ÉS csak csodálkozok, hogy egy egy ilyen orát meghallgat az ember és kap érte kreditet, de lényegi tudás ebbol az elöadásbol kb pár perc lenne . a többi csak anekdotázás és film, tipikus réskitoltő ora szokott ilyen lenni a nyáriszunet elötti napokban a suliba
Eszméletlen
nálam ez a kép fogad

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2021.09.17. 16:02:53
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
De igen valahogy ugy haloween tájékán szoktak valamit akciozni , meg talán az Őszre is volt már egy rovidebb időszak. de biztosan csak ök tudják mikor csinálják
következő akció mikor esedékes? halloween? Van előrébb is valami?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
V-Sync
G-Sync és Adaptive-Sync (FreeSync)
Nekem 144Hz-s G-Sync monitorom van, és én például akkor kapom a legjobb eredményt, ha az NV vezérlőpultban bekapcsolom a V-Sync-t, a programokban kikapcsolom, az FPS-t pedig 141-re korlátozom. Itt egy elég komplex teszt és magyarázat, hogy miért: LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.08. 11:49:59
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.08. 10:13:32
www.smart-bus.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
Van valakinek javaslata mit csináljak. Jól fut a játék, 80-90fps-el folyamatosan és ugrál a monitor Freesync képfrissítése is hozzá megfelelően, de ennek ellenére úgy tűnik mintha folyamatosan shuttering lenne, elmosódik a kép ahogy forgolódok. Itt kellene a vsync-et bekapcsolni akkor?!
Bocs a béna kérdésért, de én már hülye vagyok ezekhez a változó képfrissítési dolgokhoz?
Köszönöm,
www.smart-bus.hu
Eladó a Rift S-m, ha valakit esetleg érdekel az jelezze.... holnap teszem fel PH-ra, addig tiétek a pálya.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.05. 12:01:07
www.smart-bus.hu
Érdekes filmnek tűnik, bár gondolom van benne egy kis szovjet romantika is... :-)
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"