Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam ez a kép fogad

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2021.09.17. 16:02:53
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
De igen valahogy ugy haloween tájékán szoktak valamit akciozni , meg talán az Őszre is volt már egy rovidebb időszak. de biztosan csak ök tudják mikor csinálják
következő akció mikor esedékes? halloween? Van előrébb is valami?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
V-Sync
G-Sync és Adaptive-Sync (FreeSync)
Nekem 144Hz-s G-Sync monitorom van, és én például akkor kapom a legjobb eredményt, ha az NV vezérlőpultban bekapcsolom a V-Sync-t, a programokban kikapcsolom, az FPS-t pedig 141-re korlátozom. Itt egy elég komplex teszt és magyarázat, hogy miért: LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.08. 11:49:59
www.smart-bus.hu
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.08. 10:13:32
www.smart-bus.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
Van valakinek javaslata mit csináljak. Jól fut a játék, 80-90fps-el folyamatosan és ugrál a monitor Freesync képfrissítése is hozzá megfelelően, de ennek ellenére úgy tűnik mintha folyamatosan shuttering lenne, elmosódik a kép ahogy forgolódok. Itt kellene a vsync-et bekapcsolni akkor?!
Bocs a béna kérdésért, de én már hülye vagyok ezekhez a változó képfrissítési dolgokhoz?
Köszönöm,
www.smart-bus.hu
Eladó a Rift S-m, ha valakit esetleg érdekel az jelezze.... holnap teszem fel PH-ra, addig tiétek a pálya.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.05. 12:01:07
www.smart-bus.hu
Érdekes filmnek tűnik, bár gondolom van benne egy kis szovjet romantika is... :-)
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezzel együtt figyeljetek oda, nehogy beszívjátok.
www.smart-bus.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.08.31. 21:54:13
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.08.31. 21:08:16
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.08.31. 18:34:02
Az oculus nagyon fasza volt! A szoftverét meg nem űberelte még seni más.
Asszem utána nem sokkal még kétszer kellett eljátszanom, azóta nem jött elő.
Illetve másik kérdés, hogy valamiért a motion reprojection nem igazán akar jól működni, bárhova állítom állandóan felugrán 50-60 környékére, én pedig szeretném 45-ön fixálni.