Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az enyém is elszállt, újra kellett kalibrálni.

Ka-50

Srácok, történt valami komolyabb változtatás a Mi-24P control beállításoknál ? A régi beállítás mentést nem tudom betölteni a 2.7.6-os frissítés óta.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

repvez
kár, hogy az VMH59es verziobol nem lett semmi.
Szerintem inkább arra van, hogy meghozza a kedved esetleg a szakma vagy a pilótaság iránt. Toborzás, de ettől még élvezetes. Én repülős FB csoportban láttam, nem a yt dobta fel.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

repvez
gondolom valamilyen jo kis algoritmus mindenkinek odatolja akit érdekel a repülés valamelyik közösségi médiába, nekem tegnap YT-on dobta fel ugyan ezt én is belenéztem,
Nem rossz, vannak benne jo részek, de a legtöbb dolog nem volt ujdonság.ÉS csak csodálkozok, hogy egy egy ilyen orát meghallgat az ember és kap érte kreditet, de lényegi tudás ebbol az elöadásbol kb pár perc lenne . a többi csak anekdotázás és film, tipikus réskitoltő ora szokott ilyen lenni a nyáriszunet elötti napokban a suliba
Fb-on osztották meg, nem kimondottam DCS (bár van valami F-22 modul), de jó kis előadás, az a tipikusan "belenézek pár percet" aztán végignézed, annyira élvezetes. Nem mond nagy meglepetéseket, de nekem nagyon tetszett, jó előadó a pilóta.

Te jó ég!😄
Eszméletlen
repvez
repvez
Nem szoktam fórumba meg itt max a pedál állná meg a helyét.Amúgy rádiót már vitték
z0ty4
ide nem teszed be a hirdetést?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ment vissza PM Hardveraprón😊
repvez
z0ty4
köszi. nézem is

macleody
z0ty4
tutira van még próba időszak?
nálam ez a kép fogad

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2021.09.17. 16:02:53

Köszi az infót! Én is erre gondoltam. Szerintem nagyon jó film lesz és látványos, remélem nem lesznek benne "gagyi" jelenetek amikkel mostanában elszúrják a repülős filmeket!

repvez
most már bármikor bármeyik modult kiprobálhatod 2 hétig ingyen, majd 6 honap mulva ismét.
De igen valahogy ugy haloween tájékán szoktak valamit akciozni , meg talán az Őszre is volt már egy rovidebb időszak. de biztosan csak ök tudják mikor csinálják
z0ty4
Srácok
következő akció mikor esedékes? halloween? Van előrébb is valami?

repvez
Sziasztok, ez a video nincs meg valakinek teljes verzióban, vagy nem tudjátok mi a cime?
Csak a kijelzőknek van frissítési frekvenciája, a V-Sync csak egy szoftveres opció ami a kész képkockák megjelenési ütemét szabályozza. Nagyon leegyszerűsítve a V-Sync a frissítési frekvenciához igazítja a képkockákat, a Freesync / G-Sync meg a frissítési frekvenciát igazítja a képkockákhoz.

V-Sync
G-Sync és Adaptive-Sync (FreeSync)

Nekem 144Hz-s G-Sync monitorom van, és én például akkor kapom a legjobb eredményt, ha az NV vezérlőpultban bekapcsolom a V-Sync-t, a programokban kikapcsolom, az FPS-t pedig 141-re korlátozom. Itt egy elég komplex teszt és magyarázat, hogy miért: LINK

Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.08. 11:49:59

www.smart-bus.hu

Nade egy freesync-es monitornak mi a vsync frissítési frekvenciája? A max, amit tud?

Pontosan milyen monitor, milyen VGA?

www.smart-bus.hu

Őőő... nem! A V-Sync a kijelző frissítési frekvenciájához igazítja az új képkockák megjelenítésének ütemét. Ez a megoldás addig tökéletesen működik, amíg az adott program futtatási sebessége megegyezik vagy képes meghaladni a monitor frissítési frekvenciáját. A Freesync / G-Sync pedig az elkészült képkockák számához igazítja a kijelző frissítési frekvenciáját, ergo a két dolog egyáltalán nem üti egymást. Más kérdés, hogy az egérlag miatt mindenhol a V-Sync off beállítást javasolják.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.08. 10:13:32

www.smart-bus.hu

Olvastam az orosz fórumon,hogy az F-4 Phantom után jön végre a klikkelhető kabinos MiG-29.

A film igaz történet alapján készült. Lényegében a törökök által lelőtt Szu-24-es személyzetének élettörténete a film. A neveken változtattak sajnos, így például Oleg Peskovból lett Oleg Szosnyikov, vagy Szergej Sojgu védelmi miniszterből Szergej Subin. Ettől viszont a sztori többi része még igaz. Nagyon várom a filmet,aminek a nagy részét valós helyszíneken vették fel (pl.Hmejmim légibázis,Szíria).Végre lesz egy igaz történeten alapuló repülős témájú film,ami valószínűleg az első lesz a világon a szíriai háborút feldolgozók közül. A Top Gun 2 egyrészt nem is igaz történet alapján készült, másrészt megint halasztottak egy évet a bemutatásával. Már nevetséges,hogy mennyit tologatják, természetesen a járványra hivatkozva.

vsync és a freesync üti egymást fogalomban, nem is tudom egy freesync-es monitoron a vsync mire áll 😊 vsync fix frekis monitoron, a freesync meg pont azt csinálja, hogy olyan "vsync"-et ad ami fps-t épp a program tud.

Nem VR-ben használom, hanem simán egy 240Hz-es monitoron. Ott fut 80-90fps-el és mindig olyan mintha elcsúszna a kép......a monitor le is ugrik folyamatosan az aktuális fps-re 80-90re, de ettől függetlenül mindig van elcsúszás....
sure
Bocs, ha hülye kérdés/feltételezés, nem értek a VR-hez, de nem a Motion Blur van esetleg bekapcsolva?...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sziasztok!
Van valakinek javaslata mit csináljak. Jól fut a játék, 80-90fps-el folyamatosan és ugrál a monitor Freesync képfrissítése is hozzá megfelelően, de ennek ellenére úgy tűnik mintha folyamatosan shuttering lenne, elmosódik a kép ahogy forgolódok. Itt kellene a vsync-et bekapcsolni akkor?!
Bocs a béna kérdésért, de én már hülye vagyok ezekhez a változó képfrissítési dolgokhoz?
Köszönöm,
Még semmit, de Quest 2 lesz helyette...

www.smart-bus.hu

macleody
Mit vettél helyette?
Urak,

Eladó a Rift S-m, ha valakit esetleg érdekel az jelezze.... holnap teszem fel PH-ra, addig tiétek a pálya.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.05. 12:01:07

www.smart-bus.hu

Трейлер фильма «Небо» о российских летчиках в Сирии
Érdekes filmnek tűnik, bár gondolom van benne egy kis szovjet romantika is... :-)

Már nagyon várom Epecset. Kb. 13-14 éve...

Ka-50

LeonSilver
Két hét...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bizonyos alap dolgokat igen, de csak nagyon alapokat, sajnos ahogy mondták nagyjából gépenként kell bíbelődni.

Kösz a választ, hát akkor lassan ahogy időm van beállitom őket.
Bocs a rövid válaszért, de nincs. Minden típushoz külön tudod csak beállítani, ha anno nem mentetted el az Input mappát, "hátha majd egyszer kell" alapon...

Sziasztok, már egy ideje nem volt időm játszani, most újból feltettem a dcs-t, és az a baj hogy eggyik gépnek sincs meg a joystick beállitás. Most egy olcsobb botom van aminel nem lehet állitani, és nem szeretném mindet eggyenként állitani, legalábis az alapokat, futómü, fékszárny, féklap, stb. Van arra mód a dcsben hogy ezeket a joysticken minden gephez egyszerre ugyanahoz a gombhoz állitsam?
Egyébként hogy tényleg nem én vagyok a hülye, valamiért szerencsére csak a program melletti contenteket törölte, más meghajtón lévőt nem. Újratelepített klienshez hozzáadtam onnan a contentet és simán működik, tehát valóban tök értelmetlen törölni azokat, de pláne kérdezés nélkül.

Roppant vicces <#boxer> Sebaj, legalább elgondolkoztam, minek is van fent minden szimu, amikor úgyis csak a DCS / FS2020 amit előveszek.
Ezzel együtt figyeljetek oda, nehogy beszívjátok.

Sziasztok! Félig off kérdés, de annyira nem, szóval van egy Genius F33d joystickom, de nem ismeri fel a win 7 64bit. Valaki ismeri ezt a joystickot? Van valami driver hozzá? A neten nem találtam működőt.
Nem gondolkoztál még el a konzolra váltáson? <#vigyor1>

www.smart-bus.hu

sure
Legalább most van sok szabad helyed a vinyón/SSD-n <#idiota>

Isten nem bottal, hanem VMware.