Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
András 12345 #35900 A gépigénynél valami olyan van, hogy 2 magos proci (az enyém olyan), 2,8GHz (az enyém 3GHz) és 8GB RAM (az enyém pont annyi) a minimum. (Videókártyához végképp nem értek.
Instant akciót próbáltam (korábban még sosem próbáltam a DCS, sőt a legutóbbi repülős játék amivel játszottam az FA-18 Korea, meg a Flight Gear valami 5 évvel ezelőtti változata - más repülőssel nem is játszottam, autóssal is csak régen).
Mindenesetre most valami lövöldözős volt a cél.
Belső nézettel indul, de már nem tudom megnézni, hogy pauseban-e, mert töröltem, és majd holnap SSD-re akarom feltenni.
Holnap akarok venni egy SSD-t (még sosem volt SSD-s gépem) a laptopomba ami egy 4 magos, egyenként 1,5GHz-es gép, meg még 4BG RAM-ot a meglévő 4GB mellé, aztán azzal újrapróba (persze ez a gép is már vagy 6-7 éves), de akkor max War Thunder, vagy foggalmam sincs milyen játékok vannak, de a DCS tűnik a legszimpatikusabbnak azok közül a néhány játék közül amiről mostanában sikerült infót összegyüjtögettem (azért olyan nagyon sok időt nem szántam rá, nem főállásban tervezek játszani :) ). Igazából kicsit régebbi játék is jó lehetne ami egyszerűen beszerezhető, de a régi önmagammal ellentétben a jó grafika az az egyik cél és kevésbé fontos a valósághű irányítás, inkább a könnyebb vezethetőség (már nincs kedvem úgy "küzdeni" vele mint fiatalon, inkább csak kikapcsolódni).
Vagy a másik ötlet, hogy az alább említett asztali gépbe az SSD-t megvenni, de érzésem szerint a játék kihasználja a 4 magot, és akkor talán a 4 magos laptop egyenként 1,5GHz-el jobb lehet a 3GHz-es két magos asztalinál (bár összesenjében mindkettő 6GHz-re jön ki), de nyilván annyira nem értek hozzá.
Utoljára szerkesztette: András 12345, 2021.12.14. 00:09:05