Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fékezhető a kereke...

www.smart-bus.hu

Meg a nagy hátránya, hogy gurul. Ez ugye a pedálok miatt nem túl nagy előny.

Ka-50

LeonSilver
Én tök béna vagyok a barkácsolgatáshoz, de a lenti cucc töredékéért csináltam magamnak. 😉
Persze fasza cucc, de... az enyém soha nem fog szétqródni. A Ford Galaxy ülés nem műbőr, sose' izzad bele a valagam 😄
Bevágás nincs rajtam, de nincs is rá szükség. De mondom, ettől még lehet király a motyó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
ha azt nézed ,hogy egy "normális" gamer szék is 140k ami olyan 350-400eur, akkor a tartókkal egyut nem is olyan drága , és ennek van bevágás a bontnak az ülőkéjén.
Azokat a tartókat is ha külön veszed akkor darabja van vagy 100eur.
macleody
Ennyiért már adhatnák a joyt meg a gázkart is hozzá.
repvez
Ezt a videot látva eszembe jutott , hogy nálunk volt olyan ember a politikusok között akik azt mondták, mielött leváltottuk a régi gépeket , hogy nincs szűkség az országnak hangsebesség fölötti gépekre mert nem tudnak megfordulni az ország területén.

Nem az a probléma, hogy gond van a forummal, hanem azt , hogy már napok ota nem javitják ki, vagy nincs legalább hivatalos nyilatkozat, hogy mi a probléma, vagy , hogy valami alternativa hozzá. nem ártana egy uj forummotor is, mert egy csomo képmegoszó oldalt nem támogat, a belinkelt videoknak nincs elöképe stb..
macleody
Úgy látom az sg-nek annyi, lassan semmi nem működik, ami igen az is szarul.
Kettő évente rendezik a MAKSZ(Nemzetközi Repülési és Űrhajózási Szalon)-ot a Zsukovszkij légibáziosn. Nagy valószínűséggel itt repülik a világ legjobb légibemutatóit. Erre a rendezvényre olcsóbb a belépő, mint a kecskeméti repülőnapra, nem lehúzósak a büfések és az árusok sem, a kaja,az üdítők, sörök ugyanannyiba kerülnek, mint egy moszkvai boltban, pedig biztos, hogy ott is van helypénz fizetési kötelezettség.Kettő éve voltam először. Idén sajnos nem tudok menni(nem kaptam rá szabadságot).A hozzászólásom nem a kecskeméti repülőnap fikázása akar lenni, csak egy kis emlékidézés, mert idén nem jut más, plusz az új
videók. Kettő éve az egyik kedvenc bemutatóm a Szu-30SZM manőverező légiharc bemutató volt. A program lényege a TVC kormányzás adta lehetőségek kihasználása a manőverező légiharcban. A légiharc bemutató egy kötelékrepüléssel indult,a program további érdekessége,hogy lényegében egy "családi" légiharc volt, mert az egyik gépet Vjacseszlav Averjanov ,a másikat pedig a fia Jevgenyij Averjanov vezette. A MAKSZ-ra ma fejeződtek be a gyakorlórepülések. Tegnap felvették a Szu-30SZM gyakorló légiharc és kötelékbemutatót a városból. Az egyik kedvenc manőverem az 1:50-től induló kötelékben végzett "Harang" manőver. Ilyet 2019 előtt soha semmilyen formában nem láttam,így akkor ott élőben nagyon látványos volt. Úgy látom,hogy idén is a program része lesz:

Srácok valahogy nem sikerül életet lehelnem a Mi-24-esen a B-13 rakétablokkba. A B-8 meg az UB-32 gond nélkül működik de a nagydög nem akar. Az Sz-24, a gránátvető- és géppuska konténerek is mennek szépen. Bombázni még nem próbáltam. Mi lehet a gond ?

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Capt Baloo
Volt egy kis oopsie-doopsie a témában, de javították 😊
LeonSilver
Nézd, valami zavar támadt az erőben... (nézd a kommentet)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Beszarok... A fészbúkos hunaf vagy 59-es csoportban írtak róla. Ránéztem a HIVATALOS oldalon, onnan másoltam ki. Most nézem, már megint a "régi" szerepel programként. Nem tudom mi történt.

Ezek a programokat Te Kecskemétre látod valahol felsorolva?

11:15-11:30 Olasz Tornado egyéni bemutató
14:30-15:00 Frecce Tricolori - Műrepülő bemutató ???
15:30-16:00 Török Csillagok - Műrepülő bemutató
16:30-17:00 Orosz vitézek - Mürepülő bemutató ???

Én csak ezt találtam:
Hivatalos program 2021

Rossz helyen néztem?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.07.15. 22:07:57

LeonSilver
#35653 https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Knights

Oroszok mivel repülnek?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

LeonSilver

11:15-11:30 Olasz Tornado egyéni bemutató
14:30-15:00 Frecce Tricolori - Műrepülő bemutató
15:30-16:00 Török Csillagok - Műrepülő bemutató
16:30-17:00 Orosz vitézek - Mürepülő bemutató

Hát... ézért már lehet, hogy érdemes elmenni.

LeonSilver
#35648 Király!

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a segítségeteket az eddigiekben .Sikerült letöltenem az útmuttatásaitok alapján a letölteni illetve kipróbálni kívánt gépeket. Abban kérném a segítségeteket , hogy az F-16-os nál a cél rögzítés az hogy van leírva hogy oda tudjam kalibrálni a joystickot.Illetve a légi harcnál és a levegő föld fegyvereknél is ugyanaz a cél rögzités? Illetve még annyi hogy amenniben megvásárolom pl az F-16 ot ott ha magamnak csinálok küldetéseket akkor ott kiválaszthatom például hogy milyen fegyvert rakok a gépre, vagy az adott , és azon nem lehet módosítani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ja hogy pénzt kértek érte, erre nem gondoltam. De én is lettem volna olyan bolond hogy kifizessem, mégiscsak egy Su-27 ben ülhet az ember, a földön 😄.

repvez
55"os TV és bal oldalon fixen meg van hagyva a kedvencek toolbar. amugy vivaldi bongészőt használok. Nálam csak a spoiler nem nyilik meg most, valami gubanc van a SG-n ezekszerint.
LeonSilver
#35645 Papa, most krómban sem működik a válasz.

#35646 Mekkora monitorod van? Mert eddig is 150%-on volt / van nekem. 300%-nál tűnik el teljesen, de akkot már vizszintesen is kicsit kilóg.
Egyébként pedig sok toipik van, ahol háttér volt beállítva (például az Il2 is) és ez a szar most szétcseszte az egészet.

repvez
nagyitsd fel a böngésző ablakot 150%ra ugy eltűnik a széléről az a sáv, igy nem látod a reklámokat .
Papa01
<#vigyor0>
+1: FF nem működik a válasz gomb...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Csak engem zavar qrvára ez a rühes huawei reklám? Hogy rohadjon már meg ez a retkes sg is..

repvez
Az utolso repnapon, voltak az orosz vitézek is, és most is be volt harangozva még az elején, hogy ismét jönnek, de helyette ahogy nézem lesz egy Cseh repnap meg a keleti block.
Semmi nyugati gép nem lesz, F18, F16 sem,
Én inkább majd a Sanicole repnapra megyek. Belgiumba, ott igaz, hogy nem lesz statikus bemutató, de a levegőben olyan ritkaságok lesznek amiket máshol nem igen látni.
https://www.sanicole.com/en/
LeonSilver
Ja! És ha úgy akart valaki fényképezni, hogy látszódott volna a műszefal, na akkor kicsit elkapta őket az idegállapot 😄

LeonSilver
Az ukránok saját zsebre dolgoztak 😄 Igen, belehetett ülni, már nem emlékszem mennyit kértek, de nem keveset..

Lehet valahol a 2013as repnapról is szó volt és én kevertem össze a mostanival. Akkor nem sikerült menjek.
Jó kép, be is lehetett ülni?

LeonSilver
Ez a végleges, nem hallottam, hogy Su-27 -ről lett volna szó. 2013-ban voltak ukránok.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.07.12. 11:27:45

Ez vajon már végleges program vagy még változhat? Korábban nem volt szó Flankerekről? Azt nagyon megnéztem volna.

LeonSilver
Igen. Valamint több, mint 600 km oda-vissza 20 percért.
Én qrvára vártam a röpcsinapcsit (mint sokan mások), de... elég gyér a felhozatal. :/

A RAF Typhoon 16:20-16:30 között? Azzal együtt már 20 perc... <#awink>

LeonSilver
Nekem is csalódás... az ezelőtti mérföldekkel jobb volt. Egyedül az Eurofighter ami érdekes lehetne, de 10 perc?! :/

VO101Tom
Oltási igazolvánnyal lehet csak belépni, a zárt terekben, sátrakban maszk is kötelező lesz. Ha addig másképp nem határoznak.

www.pumaszallas.hu

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

whiteskull
Hát ha jól láttam, a hivatalos programot, akkor én innen Gencsapátiból Söptéig nem utaznék el. Lehet, hogy valamit rosszul láttam, és tévedek, de elsőre nem győzött meg. 😊)) Most újra megnéztem, de még a falu végig sem mennék el érte. 😊)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

sure
A tengelyek konfigurálásánál van "élő" görbe, hogy a joy milyen kitérítésére mennyit mozdul a középponttól a kis pücüke, de akár a Windowsból is meg kell nézni, mekkora kimozdításra hogyan reagál, a Logitech WIngman 3D egy teljesen jó belépő szintű joy, ha a tengelyeken a potméterek rendben vannak, akkor alapvetően ell kell boldogulnia bármelyik gép alapvető irányításával. A gázkart és a markolat-fordulást is rá lehet tetszőleges tengelyre tenni, először mindig törölni kell a jelenlegi hozzárendelést.

A Su-25T "Fejlett repülési modellel" (AFM, Advanced Flight Model) rendelkezik, túl heves kormányfelület-kitérítésre akár le is törhet a szárny, jobb esetben csak átesik a gép, és akkor ellentétben a Rózsaszín Párduccal, ami terem, terem, terem terem terem, ez csak pörög, pörög, pörögpörögpörög
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.11. 15:55:12

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sziasztok, a Kecskeméti repülőnapról mit lehet tudni? Kik jönnek, milyen repülők? Oltás nélkül lehetlessz menni, én nem oltattam be magam és ha nem muszály nem is fogom, de nagyon elmennék a repnapra, de annyiért nem oltatom be magam.

Sziasztok!
Nem tudom hogy jól állítottam e be a játékban de az Y tengely a Pitch az X a roll de a tolóerőt a SU 25 T nél úgy gondolom hogy aThrust lenne ha azt átállítom vagy az x vagy az y tengelyre az Axis Command -ban akkor elveszi a másiktól. Amikor pedig elindítom a játékot a gép elkezd pörögni teljesen írányíthatatlan a joystikom egy nem olyan új fajta Wingman Force 3 D lehet cserélni kellene ? Ha tudtok valami jót ajánlani 40000 ft ig akkor azt megköszönném.úgyhogy nem igazán tudok játszani.
Néztem videókat de ott pl.: a keyboard oszlopban megvolt minden kombináció nekem tök üres akkor azt nekem kell beírni egyenként, vagy valami beállítási hiba.én a DCS World 2.7 -et töltöttem le , remélem ezt kellett alapnak.
Segítségeteket előre is köszönöm!!
Szia,
Lépj be a fiókodba, utána:
kép1
kép2
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2021.07.11. 13:33:33
Most is működik a "try it", be kell lépni a saját fiókba a weblapon és kapsz 2 hét kipróbálási lehetőséget arra a modul(ok)ra, ami nincs meg.
repvez
itt vannak a gépek igen ezek fizetősek, alapbol csak a szu25 és a p51D repülhető ingyen .
A fenti gépeknél régebben láttam egy try it gombot is, most nem tudom hol lehet kiválasztani, hogy 2 hétig ingyen ki lehessen probálni.

A toloerő meg általában tengelyre van állitva az AXIS részen nem gombhoz . igy az axis részen kell kiválsztani , hogy a joystikeden melyik tengely legyen a toloerőért felelős beviteli eszköz.
Sziasztok!
Sikerült letöltenem a DCS World -ot de ott csak a SU 25 gép van amit felajánl a többi fizetős nem igazán tudom kipróbálni .
A SU 25 gépnél a joysticknál viszont nem tudom beállítani a tolóerőt mert néztem egy videót ott a tHrotle picc a tolóerő de itt ilyen nincs. Melyik kombinációt kell a tolóerőhöz rendelni?
repvez
LeonSilver
Az alap ingyenes és kapsz hozzá asszem két gépet. Letölteni INNEN tudod.
A modulok fizetősek, de két hétig (ha jól rémlik) bármelyiket kipróbálhatod.

Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a DCS Word programban ha pl egy F-16 ,F-14 géppel akarok repülni akkor az alapjátékot hol tudom megvenni illetve letölteni.Mert gondolom a repülni kívánt gépet külön kell lketölteni az alapjátékhoz.Illetve pl :a Heatblur által kiadott F-14 eshez történő repüléshez is kellene az alapjáték.
OFF Egész jó felvételek:

ON
LeonSilver
Nem egyedi a probléma, szóval valamit elqrtak a peccsben.