Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
11:15-11:30 Olasz Tornado egyéni bemutató
14:30-15:00 Frecce Tricolori - Műrepülő bemutató ???
15:30-16:00 Török Csillagok - Műrepülő bemutató
16:30-17:00 Orosz vitézek - Mürepülő bemutató ???
Én csak ezt találtam:
Hivatalos program 2021
Rossz helyen néztem?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.07.15. 22:07:57
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
11:15-11:30 Olasz Tornado egyéni bemutató
14:30-15:00 Frecce Tricolori - Műrepülő bemutató
15:30-16:00 Török Csillagok - Műrepülő bemutató
16:30-17:00 Orosz vitézek - Mürepülő bemutató
Hát... ézért már lehet, hogy érdemes elmenni.
Nagyon köszönöm a segítségeteket az eddigiekben .Sikerült letöltenem az útmuttatásaitok alapján a letölteni illetve kipróbálni kívánt gépeket. Abban kérném a segítségeteket , hogy az F-16-os nál a cél rögzítés az hogy van leírva hogy oda tudjam kalibrálni a joystickot.Illetve a légi harcnál és a levegő föld fegyvereknél is ugyanaz a cél rögzités? Illetve még annyi hogy amenniben megvásárolom pl az F-16 ot ott ha magamnak csinálok küldetéseket akkor ott kiválaszthatom például hogy milyen fegyvert rakok a gépre, vagy az adott , és azon nem lehet módosítani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
#35646 Mekkora monitorod van? Mert eddig is 150%-on volt / van nekem. 300%-nál tűnik el teljesen, de akkot már vizszintesen is kicsit kilóg.
Egyébként pedig sok toipik van, ahol háttér volt beállítva (például az Il2 is) és ez a szar most szétcseszte az egészet.
+1: FF nem működik a válasz gomb...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Semmi nyugati gép nem lesz, F18, F16 sem,
Én inkább majd a Sanicole repnapra megyek. Belgiumba, ott igaz, hogy nem lesz statikus bemutató, de a levegőben olyan ritkaságok lesznek amiket máshol nem igen látni.
https://www.sanicole.com/en/
Jó kép, be is lehetett ülni?

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.07.12. 11:27:45
Én qrvára vártam a röpcsinapcsit (mint sokan mások), de... elég gyér a felhozatal. :/
www.pumaszallas.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A Su-25T "Fejlett repülési modellel" (AFM, Advanced Flight Model) rendelkezik, túl heves kormányfelület-kitérítésre akár le is törhet a szárny, jobb esetben csak átesik a gép, és akkor ellentétben a Rózsaszín Párduccal, ami terem, terem, terem terem terem, ez csak pörög, pörög, pörögpörögpörög
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.11. 15:55:12
Nem tudom hogy jól állítottam e be a játékban de az Y tengely a Pitch az X a roll de a tolóerőt a SU 25 T nél úgy gondolom hogy aThrust lenne ha azt átállítom vagy az x vagy az y tengelyre az Axis Command -ban akkor elveszi a másiktól. Amikor pedig elindítom a játékot a gép elkezd pörögni teljesen írányíthatatlan a joystikom egy nem olyan új fajta Wingman Force 3 D lehet cserélni kellene ? Ha tudtok valami jót ajánlani 40000 ft ig akkor azt megköszönném.úgyhogy nem igazán tudok játszani.
Néztem videókat de ott pl.: a keyboard oszlopban megvolt minden kombináció nekem tök üres akkor azt nekem kell beírni egyenként, vagy valami beállítási hiba.én a DCS World 2.7 -et töltöttem le , remélem ezt kellett alapnak.
Segítségeteket előre is köszönöm!!
A fenti gépeknél régebben láttam egy try it gombot is, most nem tudom hol lehet kiválasztani, hogy 2 hétig ingyen ki lehessen probálni.
A toloerő meg általában tengelyre van állitva az AXIS részen nem gombhoz . igy az axis részen kell kiválsztani , hogy a joystikeden melyik tengely legyen a toloerőért felelős beviteli eszköz.
Sikerült letöltenem a DCS World -ot de ott csak a SU 25 gép van amit felajánl a többi fizetős nem igazán tudom kipróbálni .
A SU 25 gépnél a joysticknál viszont nem tudom beállítani a tolóerőt mert néztem egy videót ott a tHrotle picc a tolóerő de itt ilyen nincs. Melyik kombinációt kell a tolóerőhöz rendelni?
A modulok fizetősek, de két hétig (ha jól rémlik) bármelyiket kipróbálhatod.
Abban kérném a segítségeteket, hogy a DCS Word programban ha pl egy F-16 ,F-14 géppel akarok repülni akkor az alapjátékot hol tudom megvenni illetve letölteni.Mert gondolom a repülni kívánt gépet külön kell lketölteni az alapjátékhoz.Illetve pl :a Heatblur által kiadott F-14 eshez történő repüléshez is kellene az alapjáték.
ON
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.03. 23:17:06
Ka-50
Valakinek esetleg hasonló negatív tapasztalata, és ötlete mi a szar van? Win10 frissítés, nvidia driver, csillagok állása?
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.02. 21:41:17