Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bunny #35879 Megosztanám saját szívásom, hátha másnak segít. Mióta a steam vagy a WMR for steam változtatott a kódon, a reprojection beállítása egy text fájl módosítással nem működött. Próbáltam minden, a steamVR-ben ahol lehetett beállítottam, még külön a programhoz is force-oltam, de semmi hatása, ugyanúgy felment az fps 50-60 környékére és ugrált, a reverb képe meg laggolt, miközben régen a fix 45fps-sel gyönyörű sima volt a mozgás. Na long story short: találtam fórumban megoldás.
Alapértelmezett steam beállításokkal itt található egy program:
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\bin\win64\OpenVRSettingsUX.exe"
Ezt elindítva, a grafikai beállításoknál be lehet állítani. Nekem itt alapban disabled-en volt a reprojection, nem értem miért, de én becsűrtem fixre, vagy átállítható a steam beállításra, a lényeg, hogy ITT bekapcsolva már működik szépen.
Mindebben az a szép, hogy a programnak amúgy van beállítás menüje, ami hasonlóan néz ki, de ott nincs ez az opció. Idióták. Úgyhogy én ki is raktam shortcut-ba a fenti exe-t.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.11.16. 12:33:10