36919
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bunny
    Felteszem itt is, bár a tagokban elég nagy az átfedés :)

Használ valaki radeon-t esetleg VR-ral? Ha igen, valami tudnivaló, trükk? Illetve melyik drivert érdemes használni?
    Ahogy nézem a 21.6.1 a WHQL ajánlott, de van 21.8.1 is, opcionális. Stabilitás az elsődleges szempont FS2020, DCS, IL2, XP11 alatt.
  • bunny
    Frissen sült, még meleg a stable, tegnap jött ki.
  • Flanker27
    Chuck Mi-24 es manualja, kicsit részletesebb mint a jelenlegi hivatalos manual.
  • repvez
  • falcon66
    Üdv!
    Köszönöm szépen a segítséget!
    Nekem a 2.7 van telepítve, de akkor módosítani fogom a Bétára.
  • beci43
    Apropó, a DCS-ből a bétát futtatod? Mert szerintem csak a béta alatt működik egyelöre.
  • beci43
    Ez a videó hátha segít.
  • beci43
    Ebben azok a reptársak tudnak (tudnának) segíteni, akiknek megvan a modul. De akkor sem biztos hogy a segítségedre tudnának lenni, mert nem feltétlenül foglalkoztatja őket a dolog.
  • beci43
  • sure
  • falcon66
    ezt elírtan nem ennem hanem megvennem
  • beci43
    Te eszed az F-16 modult?
  • falcon66
    Sziasztok!
    Sikerült még ennem az F 16 Viper modult. Abban kérném szépen a segítségeteket, hogy amikor egy missions szerkesztés, az F16 fegyverlistájában nem találom az AGM 154 JSOW t, pedig a leírás szerint ott kellene lennie. Mi lehet szerintetek az oka, illetve mi a megoldás erre.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • beci43
    Új patch bétához. Jó pár VR javítás is van benne.
  • bunny
    Utána kéne nézni, simán lehet, hogy van ilyen korlátozás, de az is lehet, csak beállítás kérdése. Nekem rémlik 4 számjegyes lajstrom is, de lehet az is fix skin volt. Tényleg rég skineztem :) A srácok nem akarom ezzel zargatni, pláne, hogy nincs is meg a MI-24... majd előbb valami free week keretében kipróbálom, ha már olyan állapotba kerül, hogy érdemes és lesz szabadidőm repülni vele.
  • LeonSilver
    Egyébként kell írni Jacknek egy üzenetet és megkérni, hogy csináljon fix lajstrom nélküli szkint is. Egészen biztos, hogy megvan neki a mentés előtti psd fájl, szóval viszonylag egyszerű, csak szabadidő kérdése.
  • LeonSilver
    Ahol a lajstrom szám van, ott EDe csak kettő számjegyet enged.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.08.06. 22:04:51
  • bunny
    A munka iránti minden tisztelet mellett én azt mondom, ez hibás hozzáállás. Aki az IRL gépekkel akar repülni, egyszerűen megadja azt a lajtstromszámot, de szerintem az a normálisan elkészített skin, ahol a gépen megjelenik a megadott szám és nem "bele van égetve".
  • LeonSilver
    Megkérdeztem Jacket és úgy van, ahogy gondoltam - mondjuk nem volt nehéz úgygondolni :D
  • LeonSilver
    Gyanítom itt nem erről van szó. Ha megnézed a dds fájlt, ha jól emlékszem a 6-ost, akkor láthatod, hogy magára a szkinre van téve a szám.
    Szerintem azért csinálta így Jack, mert ezek az oldalszámok vannak vagy voltak az IRL gépeinken.
  • bunny
    Én mondjuk kb 1-2 éve skineztem utoljára, akkor ez működött csont nélkül, bármi oldalszám általad megadott betűtípussal. Vagy a MI-24 -en nem lehet megoldani?
  • repvez
    Kérdezd meg EDét,hogy miért nem oldotta meg ,hogy eltérő oldalszám jelenjen meg a skineken.
  • bunny
    Az oldalszám vajon miért fix és nem dinamikus?
  • Flanker27
    Köszi, nagyon jól neznek ki!
  • repvez
    Na már van rendes Skin a Magyar Mi-24-eshez
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    @Leon - Itt is köszi :)
  • LeonSilver
    @Tom - Itt is boldog szülinapot!
  • repvez
    már majdnem
  • beci43
    Hát, főzz azzal, ami van.
  • Flanker27
    A skin müködik, nem rossz, de én a valóságban is létező festésre gondoltam, bár elfelejtettem irni.
  • repvez
    Gondolom nem ilyen kitalált skinre gondolt, hanem a valós verziosra.
  • LeonSilver
    Az időjárás szerint igen.
  • whiteskull
    Nem néztem a naptárt. Lehet Karácsony van? :)))
  • LeonSilver
    Na... működik a "válasz", nincs idióta órareklám... mi történt?
  • beci43
    Hogyne lenne.
  • Flanker27
    Sziasztok, a Mi-24-hez magyar festés letölthető valahonnan? A dcs oldalan a letöltéseknél sajnos nincs.
  • sure
    Kattincs csak az oldal szélére :D
    Még a cookie elfogadás gomb is, ha új gépről/private módban nyitja meg az ember az ezsgét, a hüvely reklámra visz

Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.26. 20:31:00
  • beci43
    Végre eltűnt ez a szar...persze a válasz gomb továbbra sem műxik.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.07.26. 20:27:33
  • sakkay
    Köszi Tom:)