Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Qrva sok a fa. Meg gondolom még azért kalapálni kell rajta... na majd két hét múlva a vulcan megold mindent :D :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Igen, úgy tűnik ez csak openbeta megy, na akkor várunk egy kicsit, remélhetőleg mire stable-be bekerül az FPS nyűgöt is javítják. Valószínűleg vagy telepakolták objektumokkal, vagy túl részletes vagy ÉS :)

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nekem Béta alatt indításkor a Modul Managerben egy piros 1-es jelzi, hogy van mit installálni, ha rányomok, fel is dobja az install ablakot.

LeonSilver
Most is ez a helyzet vele.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Érdekes, ha csak simán rákeresek a főoldalon a e-shop DLC térképeknél nem listázza ki, csak a syria a legujabb.
Viszont amit linkeltél ott meg megjelenik ugyan ott mint uj térkép.
whiteskull
A bétában próbáltam VR-ben, de kb. 15-20 volt az FPS. Amúgy nem nézett ki rosszul. :)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

VO101Tom
Szerintem a Mariana-Szigetekre gondol nem Ciprusra.

bunny, menj fel DCS weboldalra, ott lesz a térkép modulok közt ingyen, vagy ha steames vagy akkor a steam oldalon van fent a Marianas DLC ingyen.
(szerk: weblapos verziót a module managerrel tudod installálni, de openbeta kell hozzá)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2021.07.01. 15:46:56

www.pumaszallas.hu

macleody
Mert a Szíria térképen van.
Az új ingyenes térkép vajon csak beta proggyval érhető el, vagy miért nem látom a stable alatt? Ugyanígy a weboldalon sincs fent.

Nagyon jó ! Én is gyalulom le a bétát azonnal hehehe <#hehe>
Közben kinyiffant a jó öreg Foxconn2 alaplapomon a videókari foglalata, úgyhogy állok neki az új simgamer pc összerakásának.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Úgy látszik elégedettek voltak a visszajelzésekkel. Ha emlékszel a supercarrier is szinte 1 beta után át is ugrott a stable alá. Én speciel ezért sem szórakozok a beta verzióval, meghagyom a lelkesebbeknek :)

PhantomAss
Máris? Vaze, ezért kellett leszednem a bétát :D
Most törölhetem le hogy ne foglalja a helyet.

GOOBY, pls

Tegnap frissült a stable. Sok javítás mellett talán a legfontosabb, benne van a mi-24!

whiteskull
Lefelé meg úgy is magától jön. :)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Helló !
Nagyon rég jártam erre, de én is megvettem a Mi-24P-t, gondoltam benézek hogy innen kinek van meg. Hát marha jól sikerült azt én is látom. Annak ellenére hogy soha az életben nem próbálkoztam DCS helikopterrel, az első Cold Start training küldetés végén szinte gond nélkül felszálltam vele. <#nyes>

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

LeonSilver
Én az agyonhájpolt primaxtól qrvára nem vagyok elájulva.. Az ára meg az állítólag macerás garról már ne is beszéljünk.

//www.youtube.com/embed/MEO3ltrD7NE

Sziasztok, én is megvettem a Mi-24-et, még nem nagyon volt időm repülni vele de az már most látszik hogy jól megcsinálták, a félkész állapot ellnére is. A manual is elég kezdetleges állapotban van és emlékszek hogy a Mig-21 nek is feltett valaki magyar nyelvü könyveket, a Mi-24-hez nincs valakinek elérhető magyar pilóta könyve? Jó lenne mert az angol nem az errősségem, meg sokat nem vagyok gép előtt viszont telefonrol szivesen olvasgatnék róla.

whiteskull
Szerintem is nagyon jó. Bár még az indítási procedúra feladja a leckét, de hihetetlenül jó érzés volt vele repülni. :)

LeonSilver
A hasonlóság abban van, hogy nagy, nehéz (12000kg a max felszállási súly, a minyóé 13000kg) és a minyó alapjaira épül a gép, ennélfogva nem izgága :)
Az egyik legjobban sikerült modul. Tök "látszik rajta", hogy IRL Mi-24 pilóta is benne volt/van a fejlesztésben.

Nagyon jó a 24, igen bejön, 20 éve erre várok :) de egyre jobban azt mondom, hogy bár hasonló mint a minyó-<#alien> teljesen más. Javaslom aki nem így érzi üljön bele a minyóba és próbáljon ugyanúgy repülni <#nevetes1> Természetesen a rokonság és a nehéz test miatt hasonló(és mégsem:)

Capt Baloo
:D :D
LeonSilver
EDe fórumon egy heavy helikopterpilóta azt írta, hogy nagyon fasza a repmodell (bár 24-est nem vezetett).
Igen, "lustább", de kábé mint a minyó.
Nekem tök tetszik, hogy ilyen brutális a fülke. :)

Igen. Ki kell trimmelni vagy a megfelelő helyzetbe tartani és kábé 5°-ra alapba felhúzni a kollektív kart.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2021.06.18. 20:43:17

repvez
asszem a taxi take off videoban mintha valamit mondana róla, hogy hogy kell semlegesbe tenni a gépet mielött megemelnéd .
PhantomAss
Aham, sztem is kb olyan mint a Minyó, illetve én kicsit egyszerűbbnek érzem a repmodellt, és lustábbnak az egész gépet. Amikor először betöltött marha nagy volt nálam vr-ban a fülke, be kellett állítanom 79-es ipd-t és így már kb reális a mérete.
Early access, még biztos sokat reszelnek raja.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.06.18. 20:12:44

GOOBY, pls

LeonSilver
Nos. Néhány óra után azt mondom, hogy kábé olyan repülni a 24-est, mint a minyót - nem túl nehéz.
Ami kicsit szokatlan, hogy felszállásnál baromira (majdnem teljesen) be kell lépni a pedált jobbra.
És repülés közben egy nagyon kicsit balra.. ezt más is írta EDe fórumon - volt, aki azt javasolta, hogy nyomjon egy trim resetet. Nos ez nem segít. Nem zavaró, mert tényleg kicsit kell csak.

repvez
//www.youtube.com/embed/c3XsvEnJ5sw
LeonSilver
<#eljen>

sure
:D
Akkor lássuk,, hogy kabintető kinyit, és ugyanez a főrotorral is műxik-e <#idiota>

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Jaa. EDe fórumon olvastam. Videjó akkor még nem volt, csak írta a csóka, és nehezményezte, hogy hang nincs hozzá :D

Capt Baloo
A probléma az volt, hogy csak repülés közben kerül fel a maszk, a menüben nem, ahogy előtte a plugin esetében. Viszont gyárilag sokkal nagyobb felületet renderel, nem teljes kört csak mondjuk félkört szed le ami kevésbé hatékony, szóval összességében ... kérem vissza a régi plugint :)

repvez
//www.youtube.com/embed/XoG5XzgAT5M
LeonSilver
Rohadt jó repülni a gépet srácok!

LeonSilver
:D :D

whiteskull
Bakker! Én meg kocsmában voltam eddig.

Egyetértek Papa! Nagyon ott van a szeren!

Ka-50

LeonSilver
Hát srácok... ez valami qrva jó! Nagyon állat a gép, nagyon más repülni, mint a minyót.
Cyprus is ott van a szeren!

PhantomAss
Baxki, én meg kint vagyok Ausztriában és nincs itt a gépem. Na mindegy majd hvégén megyek haza és letöltöm. Írjatok majd milyen lett a Hind.

GOOBY, pls

LeonSilver
Igen, qrva sok mindent javítottak, jön Cyprus, Hind - e örö, e bodottá :)

repvez
Sziria kapott egy uj szigetet Cyprust, meg elég sokminden gép is uj képességeket ezért olyan nagy .
LeonSilver

LeonSilver
Jön le, de peccsel jö, ami ~63 giga. Nekem még qrva sok idő, mire lejön. 5 gigás net van, a Telekom nem tud többet, mert a buzi lakásszövetkezet nem engedi, hogy a rézpárt lecseréljék optikára..

repvez
ha minden igaz akkor már lehet játszani az MI24essel, mert a store-ban, megváltozott a statusza , már nem pre buy, csak buy gomb van és már nem akcios, illetve a 2.7.1 kritérium 2.7.2es verziora modosult.
NA, hát felraktam a 2.7.1 stable-t és a hozzá tartozó vr shadert, de a maszk eltűnt. Másnak is van ilyen gondja?
A fórumon ezt írja a fejlesztő:
" - Removed the ENABLE_HMD_MASK & MASKSIZE settings as a correct mask is included in DCS now"
Ezekszerint a DCS támogatja alapban? De miért nem látszik ez? Mert eddig ugye egyértelműen láttad a kört a képen, most semmi. Próbáltam berakni az ENABLE_HMD_MASK -t de persze nem segített.

Érdekelne, hogy ha valaki használ MonsterTech-es rögzítőket (konkrétan Warthog throttle és joystick-hoz) hogy ezek mennyire stabilak? Mennyire erősen tudnak rögzíteni, illetve minőségben hol vannak? Megéri az árukat?
Thx! :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2021.06.15. 22:54:16
repvez
//www.youtube.com/embed/jtzLUCO-KfU
Ja bocs
Én próbáltam, tényleg hoz egy komoly 20% ot-ami miatt nem használom, hogy multiban kiszűri mint mod

Magamnak válaszolva, találtam egy eredetinek tűnő forrást a vr optimalizált shaderre, eszerint van 2.7. Hátha másnak is hasznos a link.

https://forums.eagle.ru/topic/183659-vr-shaders-mod-for-better-vr-experience

https://www.zaccord.com/ velük csináltattam, és azt küldtem nekik ami hivatalosként találtam-de már nem tudom hol. 10k körül van, és kettőt küldtek. Ha felveszed velük a kapcsolatot, szerintem elmentették az adatokat prototipusnak

Új értelmet nyert a two more weeks :D Egyébként ez jófejség tőlük, üzletileg is megéri, mert így ha megtetszik valami 2 hét után megveszem próba után, eddig meg sokan -pl én is- úgy voltunk vele, próba nélkül tuti nem adok ki látatlanban ennyi pénzt.