Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bunny #35481 Szerintem se kell örök élet + 2 napig frissítgetni ingyen. Elsőre kellene úgy kiadni, hogy ne kelljen baxtatni utána :D Én már éltem akkor, amikor egy játék megjelent és az ... kész volt. Azt se tudtuk, mi az a patch meg update, sőt nem is lehetett mert pl. fizikailag bele volt égetve a cartridge-be, szóval ha azt elbaxták akkor ott biza kuka. Manapság meg ha az ember jót akar, akkor a GOTY edition előtt meg se vesz egy játékot, de minimum az első nagyobb patch csomagig vár. Persze tudom ez irreális, főleg egy szimnél ami folyamatosan változik, fejlesztődik. Ezzel együtt azért talán átjött a lényeg. Egyébként az árazás is elég necces számomra, amikor egy modell annyiba kerül mint egy komplett AAA kategóriás játék, mondjuk az is igaz, nem kell minden szart megvenni és még mindig olcsóbb mint a valódi repcsi :)