Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nem steames shopban 56 dollár a modul ára a viperé, de jan 5ig, meg ingyen kiprobálhatod bármelyik modult igy megtudod ,hogy hogy megy a gépeden vagy melyik tetszik jobban anélkül, hogy megvennéd .
Az FC3as modulban javitott külsö 3D modell és kabin valamint FM az ami különbség az FC2 höz képes nagyvonalakban.
A BMS tegnap adta ki a 4.35 ös verziót immár dx11 támogatással
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.22. 10:28:00
Letöltve Steam-en, kicsit elkepedtem az árakon, finoman szolva is dragaknak talalom a modulokat, bar ez egy szemelyes velemeny, nem mervado.
Azon tünödök belevagnek szivesen vmelyik modulnak az elsajatitasaba, ebböl 2 tipus ami hihetetlenül vonz. Az egyik az F-18C, a masik a Viper. Biztosan van megalapozott tapasztalata azoknak akik a DCS alatt az F-16-ot repülik, es egyben a BMS-t is hasznaljak/hasznaltak. Nagyon vonz a 16-os, viszont 80€-ert felteszem magamnak a kerdest, hogy sokkal jobb-e, mas-e mint a BMS Vipera? Ebböl a szemszögböl nezve ha egetverö különbseg nincsen, batrabban valasztanam a Hornet-et, de egyszerre a kettö sajnos most nem megy.
A masik kerdesem a Config-al kapcsolatos, a jatekot csak magam szorakoztatasara hasznalnam, viszont ismet felteszem a kerdest megeri-e beruhazni barmelyik modulba.
64bit Win10
AMD Ryzen 5 3600
TUF Gaming Geforce GTX 1660
16GB RAM
Persze nem egy csucsgep, nem is igenylem a 4k-t, VR-t nem hasznalok, csak ha megvennem a modult egyaltalan futna rajta "normalisan"? Vagy inkabb uj PC-be invesztaljak es ne eröltessem ezt a DCS-s dolgot? 😄
Es egy bonuszkerdes: Az FC-t miert erdemes megvenni jelenleg? Mit hoz? Mint a regebbi FC2? Van ertelme megvasarolni?
Köszönöm a valaszokat elöre is!
www.pumaszallas.hu
Vagy ha ingyen van, akkor megiszom, ha kihányom is?... <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.20. 18:49:27
Ka-50
Újra leporoltam a játékot..Esetleg valaki tudna adni egy magyarnyelvű bill .kiosztást...?
Köszi
De, jo lett a video, a felhők különösen jöt tesznek a látványnak ami már nagyon hiányzott.
A free to play és a karácsonyi akciorol vártam videot azt kerestem, de igy sem rossz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
De sztem elöbb a Mihuban lesz, meg talán még a AH-1es is elöbb jön mint az apacs
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.18. 20:30:18
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Más: https://steamcommunity.com/app/223750/eventcomments/4891437254525528372
The Free to Play period will run for two weeks (22.12.20 10:00 PST - 05.01.21 10:00 PST)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.12.18. 08:48:53
Köszi
ezekbol ugy tünik, mintha lenne még potenciál böven mindenben
www.smart-bus.hu
Ha számottevően nem nőne az fps, de ami van, azt stabilan tartaná, nem lennének dropok.
Tudom, két hét...<#buck>#buck>
Ka-50
Razor: köszi, elsiklottam felette.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Jól látom, hogy az A10 II-val csak az Instant game-et és a multit lehet nyomni? Nincsen benne a küldetések vagy a kampányok? Ha azokat akarom játszani, akkor azok csak a régi A10-el lehet....
Köszi,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
íemmdébé
údzsánez mádzsárúl
Isten nem bottal, hanem VMware.
Meg volt a kanadai AVRO vadászgépról is ott is mutattak kisérleteket, hogy milyen problémák voltak hogy át tudják lépni a hanghatárt.
Talán abban a filmben volt ahol a terület szabályt "feltalálták" a kolás uveg formából.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.11. 08:31:13
Ka-50