Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
De sztem elöbb a Mihuban lesz, meg talán még a AH-1es is elöbb jön mint az apacs
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.18. 20:30:18
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Más: https://steamcommunity.com/app/223750/eventcomments/4891437254525528372
The Free to Play period will run for two weeks (22.12.20 10:00 PST - 05.01.21 10:00 PST)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.12.18. 08:48:53
Köszi
ezekbol ugy tünik, mintha lenne még potenciál böven mindenben
www.smart-bus.hu
Ha számottevően nem nőne az fps, de ami van, azt stabilan tartaná, nem lennének dropok.
Tudom, két hét...<#buck>#buck>
Ka-50
Razor: köszi, elsiklottam felette.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Jól látom, hogy az A10 II-val csak az Instant game-et és a multit lehet nyomni? Nincsen benne a küldetések vagy a kampányok? Ha azokat akarom játszani, akkor azok csak a régi A10-el lehet....
Köszi,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
íemmdébé
údzsánez mádzsárúl
Isten nem bottal, hanem VMware.
Meg volt a kanadai AVRO vadászgépról is ott is mutattak kisérleteket, hogy milyen problémák voltak hogy át tudják lépni a hanghatárt.
Talán abban a filmben volt ahol a terület szabályt "feltalálták" a kolás uveg formából.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.11. 08:31:13
Ka-50
Más részről, tudtommal, nem lehetett elötte csak a markolatot megvenni, tehát vagy meg vetted a Warhog botot a Base-l együtt vagy a teljes Hotast.
DE manapság már van sok olyan 3rd party gyártó akinek esetleg jobb Base megoldása van mint a gyári TM viszont náluk nincs replika F16os markolat.
Csak valamilyen fiktiv vagy más tipusok markolatai.
Igy aki F16-ossal akar repülni, de már van neki egy Virpil vagy másik Hotas-a annak nem kell pluszba megvennie mást csak a markolatot
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.04. 18:14:23
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.04. 10:30:40
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.12.04. 01:36:03
www.pumaszallas.hu
Van olyan aki veszi ?
https://store.steampowered.com/app/895870/Project_Wingman/
OK-OK, viccvót! De van tényleg VR.
Ka-50
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2020.12.02. 10:45:19
Rég nem volt időm repülni, gondoltam most bepótolom. Van egy Saitek X52-es joystickem, már jó ideje nem használtam, és mikor elővettem a gázkaron és a boton is a markolatnál a gumiszerü rész fura ragadós volt. Szekrényben volt, semmi nem folyt rá, próbáltam megpucolni, de nem segitett, csak olyan ragadós, így nagyon rossz használni. Találkozott már valaki hasonlóval, van rá valami megoldás?